Nytapetserat!

Ja nu är min lägenhet snart äntligen taptetserad om inte till och med redan klar. Längtar tills jag kommer hem och får plocka tillbaka alla saker. Ska bli så härligt med nytt. Känns som jag kommer börja trivas bättre.
Dessutom får jag en ny granne imorgon åxå fast han kan itne flytta in för ens i helgen tror jag. Ska bli kul att ha någon man känner som granne.

Har fått bott hos Annika sen söndas kväll eftersom jag är utan lägenhet nu. Kommer inte ens in i badrummet, alla saker är ihop tryckt i lägenheten för att dom ska komma åt att tapetsera.

I lördas var jag och pappa på Kåtmyra banan och kolla på folkrace, riktigt trevligt. Man blir så jävla sugen att prova köra själv, nån gång i livet kanske. Både pappa, jag och lillebror är ju sjukt jävla sugen och har vare i flera år.

Engmans Kapell Här har ni en sjukt grym grupp att lyssna på, på Spotify. En grupp från Hälsingland, grymt bra. Min favorit är "Hennes famn".

Näe om man ska ta å packa ihop sakerna och knata backen upp till mej och kolla hur de går där uppe i lägenheten med tapetseringen. Nyfiken som fan ju. Börjar jobba klockan 4 idag och stänger.
Ska bli skönbt att vara ledig imorgon. Kanske ska till Hudiksvall med Kristin och kika lite=) Sen kanske få träffa Alex=)

Hoppas de ger sej

Lessna på att skriva från mobilen, tänkte att de mest skulle vara drygt för er att läsa när allt står ihop.

Har fortfarande inge internet men bara jag fått ut lite skit från den så ska jag skjutsa iväg den.

Ihelgen är jag uppi Hennan, pubkväll igår, sista för säsongen. Var dåligt med folk men kanon bra folk som spela. Per Engman, Erik Brodén, m.m.

Sen var de ju riktigt trevligt folk man satt med åxå=) Dansade även åxå=P haha. Jag och min tremänning Jocke va upp å dansa någon gång, jag som itne kan dansa ens men de va kul. Så när jag kommer till Söderhamn ska han lära mej mer=P

Idag har jag dö tråkigt. Mamma å pappa åkte till Örnåsen när vi sov och dom kommer hem å några timmar, Emil har vare med Joel hela dagen och jag sitter ensam i huset med 2 katter som bara tittar styggt och fräser åt varandra.

Gårn i Hennan

Så här kan de se ut här i Hennan ibland, rådjur som äter ur fågelholkarna på gården=P

Nu ska jag snart fortsätta kolla på ännu mer O.C och när EMil kommer hem ska jag förseslå att vi ska göra hemmagjord pizza=) Lät gött!

Hoppas på att min rygg blir bra snart å, vare sjukskriven för den. Så nu gör jag så lite som möjligt och anstränger den inte. Så är de lämpligt att börja med ett långpass, 11 till stängning, eller inte.

 


Jag ägde ut killarna:p

Sitter i bilen på väg mot söderhamn med lillebror. Fast först ska vi ju leta oss fram till nått ställe å. Får väl se hur de går. Vi åkte tidigt så vi inte kommer sen ifall vi skulle gå svårt att hitta. Har ingen aning alls om vilken tid jag ska vara där heller. Hade tvspels kväll igår med alex sen Kom lillebror. Ägde ju ut dom, speciellt alex:p jag är kung på need for speed. Han vann över mej 3 gånger och pga av att han råka sabba för mej, han sa själv att hade de inte blive så hade jag vunne igen utan tvekan. Själv tappa han räkningen på hur många gånger jag vann över han:p å jag har inte spela på över 1 år. Fattar inte varför, jag älskar ju att spela.

10 dagar avklarad

Ja nu Har man jobbat 10 dagar i rad, dåligt som fan med sömn och är trött som fan. Men imorgon är jag iaf ledig men då ska man upp i tid och åka till söderhamn. Nu blir det duschen och göra sej i oordning sen iväg och spela tv spel eller kika på film med alex:) skulle behöva sova men de kan jag göra någon annan gång. Måste även skriva ett stort grattis till Åse som fick körkort idag:) duktig du är tjejen!

Kallt

Mycke de blev gjort idag då eller inte. Utslängt på golvet men inte mer. Ska snart se en film med jonas. Få se om man tar sej upp och träna imorgon själv. Varken sofie eller carola kan. Men men. Märks väl hur trött/pigg man är. Satan va kallt de är ute, fryser som fan. Skulle gärna vilja ha vinter nu, vore så mysigt. Fast då skulle man vilja gå någon att ligga å mysa med.

2 timmar

Jobbade bara 2 timmar idag, Linnea fråga om jag ville sluta tidigare för hon kom med bussen från Stockholm och de gjorde jag gärna.

Gick till Kristin och fika lite med henne och Koff och nu sitter jag hos Annika å babblar lite.

Ska snart gå hem och dona på lite i lägneheten, försöka få ut så mycke som möjligt i förådet. Måste få ut skiten tills dom kommer och tapetserar om.

Skapligt dö

Nu är man äntligen hemma efter ett pass på jobbet. Tiden gick väldigt fort men ha vare trött som fan och hade en sån huvevärk i början. Somna 5 minuter innan jag skulle gå, så va skapligt dö å slö när jag Kom ner. Nu blir de nog en film och sova.

Lunch

Sitter utanför Märtas och väntar på sofie. Hungrig som fan. Inte äte en smula idag. Ska bli riktigt gott med salladsbuffe:) sen blir det iväg och jobba ett pass. Jobbar med carola ikväll:), va ett tag sen sist. Imorgon och på torsdag blir de träna igen, underbart! Jag är på gång. Nu ska jag gå ner. Jag ska få tillbaka min kropp och den ska bli bättre, den ska bli vältränad.

15 kg till jul?

Ja då har man precis komme hem från en 2 timmars träningspass på pace. Gruvar mej för träningsvärken jag kommer få imorgon. Sofie är sjukt bra att träna med, så himla peppande. Jag är jävligt Lat men jag försöker i alla fall:) är riktigt nöjd med passet. Ska iväg imorgon igen. Har ett mål nu, ska gå ner 15 kg till jul. Tror ni jag klarar de? 4 månader dit va? Ska försöka kämpa som fan, å tränar jag med sofie och äter så som jag tänkt, ta bort pasta, potatis, ljust bröd och sånt så tror jag själv att jag lyckas:) känner mej så jävla pepp nu. Nu ska jag kasta mej i duschen sen ska jag och sofie väg och Luncha, blir sallad:p så jävla sugen på de.

Då var fet dags igen

Ja då man uppe igen, trött som ett as och ville bara ligga kvar i sängen. snooza om var femte minut i en timme. Ombytt och klar nu, ska bara borsta tänderna och klä på mej ett par strumpor sen ska jag knata ner på pace och möta upp damerna:) dåligt samvete som fan för svullandet till filmen igår, ibland bör man lyssna på sin mamma:p men men, läre sätta lite fart nu.

Kanske ska börja ta igen?

Sutte ute i minst en timme, hur skönt som helst. Åkt förbi 2 bilar på hela tiden och de är under 3 minuter. Helt tyst, de enda som låter är Nomy som kommer från högtalarna i min lägenhet. De är mörkt ute, gatulamporna lyser. Älskar mörkret, längtar efter vintern. Sitter med en öl i handen, hur gott som helst. Är jävligt deppig ikväll men samtidigt glad på något sätt. Tänker man på hur jag har det nu så är det mer än bra. Jag har jätte bra förhållande till mina föräldrar, har världens underbaraste lillebror, önskar dock att jag hade mycke bättre kontakt med mina systrar. Jag vet inte hur många gånger jag påbörjat sms till dom eller vare på väg att ringa dom men så tänker man att vill dom de? Ingen aning hur dom känner för mej. Vi prata mycke när vi va små men aldrig längre. Tycker de är så jävla synd. Önskar vi vore mycke tajtare. Jag vet att jag inte är den lättaste människan att ha kontakt med, får lätt mina utbrott, blir lätt sur för absolut ingenting och så men de är inge illa menat mot någon. Jag rår inte för de, jag inser oftast efteråt, oftast när fet är för sent. Kanske vore bra om jag började med lamotrigin (eller hur de stavas) igen. Jag vet att mitt humör blir mycke bättre då och jag blir inte så lätt irriterad, jag kan hantera situationer på ett annat sätt då. Kanske ska ringa någon dag och be om nytt, inte tage de på typ 2 år nu. Skaffa de ju förut för att de kanske skulle bli lättare att hålla humöret uppe när jag och daniel var tillsammans. Bad ju om att få något för mitt humör när jag gick på bup. Önskar jag fick gå och prata med henne. Gunnel på bup i hudiksvall såg rakt igenom en och visste precis vart gränsen gick. Hon visste precis när hon skulle sluta och Ja hon var jätte bra men jag vart 18 år och för gammal för bup.

Fan va less jag blir

Är skapligt jävla gör le nu. Satt ute å rökte och prata med Carro<3 så när jag kommer in till datan har massa jocks ploppat upp. Fått nå jävla virus å kan inte göra något alls, sur! Tänkte att jag skulle tröst äta så cykla ner på affären. Mötte på jonny och peter där och å fick idén om att vi skulle se film. Så vi drog hem till mej och kollade på a walk to remember och jag svullade. Fusk så de bara skriker om de, jag som börja med de där idag att jag ska gå ner i vikt. Lyckat! Imorgon blir de träna igen, jag sofie och carola:)

Hur länge tror ni jag klarar de?

Hej å hå va trött jag är! Jobbat från 11 till kvart över 5, inte länge men sove dåligt, vakna massa.  Har vare as lugnt hela dagen på jobbet, man skulle kunna jobba ensam till och med men vi har vare 3 stycken.
Sa till chefen att han kunde åka hem och komma tillbaka senare eftersom han skulle jobba heldag men han hade saker att göra där så vi har alla typ tävla om att göra saker förutom jag som vare jätte seg och gått i min egen lilla värd.

Men gick 45 minuter tidgare i alla fall. Krångel med frysen åxå, illa som fan. Fick låna 3 fack i en glassbil.

Nu ska jag hitta på nå att äta, hungrig som fan, började ju med de här jockipokset igen, ska försöka klara mer än en vecka den här gången +  att jag ska träna, de gjorde jag inte sist. Lyckades gå ner 4 kg på en vecka när jag gjorde så och då rörde jag mej inte nå heller.

Får se om man lyckas, är så jävla sugen på en film/svullarkväll

Kort idag

Ja då har man vare duktig och vare ner på pace och träna. Vart ett extremt kort träningspass men jag var i alla fall ner, och de är bra. Va lite seg i morse och höll inte på hitta de jag skulle ha med mej, glömde dessutom vattenflaskan. Körde väldigt lugnt åxå för jag vakna med jävla halsmot och är ju förkyld hela tiden. Men men nu ska jag in och byta om och jobba.

Skulle ha klive upp

Trött, trött, trött! Skulle ha klive upp förut när jag var pigg i stället för att ligga kvar bara för för att klockan inte va så mycket än. Dumt gjort men men.

Jag

Nu ska jag leta fram kläder och cykla er tll gymmet och träna med Sofie sen jobba ett pass.


Inte så duktig som jag trodde

Tror ni jag läste nå? Hmm näe, eller jo, 2 sidor sen orkar jag inte mer. Höll på att somna men sen hörde jag att filmen blev klar på datan så lära upp och sätta igång en ny på bränning. Och nu är man pigg igen, dumt dumt. Ska upp kl 8 imorgon tänkte jag, träna halv 10 sen börjar jag jobba klockan 11.

Jag på inte mitt bästa humör

Men läre nog försöka sova lite nu i alla fall så jag orkar med den här veckan. Enda dagen jag är ledig är fredag, blir 2 helger i rad som jag jobbar. Segt men blir pengar.

Skvallra inte!

Tidig kväll idag med=) Skönt som fan! Va as lugnt på kvällen, tror inte att vi hade en enda kund på sista halvtimmen.
Jag å Christian börja tidigt att städa och de är jag då glad för.

När jag kom cyklandes på infarten till lägenheten så vart jag mött av min lilla flicka, kom emot mej och ville in, sen va hon hur gossjuk som helst.



Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite körbok, känns som de är på tiden. Måste verkligen sätta fart nu. Å ni som läser min blogg, skvallra inte till mina föräldrar att jag boka halkbana. Tänkte fixa de här kortet och överraska dom=D

Så på fredag dra jag och lillebror, han erbjöd sej att skjutsa mej, s blir de hem till han och hämta lite saker sen käka världens godaste pizza i Söderhammn sen.

Psyko?

Ska snart slänga mej i duschen, sminka mej för en gång skull om jag hinner och orkar=P Ångrar att jag inte gjorde de igår haha. Mathilda tycker jag är psyko=P hon tckte jg va pinsam.

Men måsta bara, höll fan på drunkna i dom ögonen, kunde inte låta bli att titta och namnet stod jätte tydligt=P Hihi

Jag på inte mitt bästa humör

Nu är det ett långpass idag sen ett kortpass imorgon å sen på tisdag är jag ledig. Ska bli så skönt! Sen är jag inte ledig för ens måndag igen.


Kolla skildnaden

Jag följde ju med mamma och pappa upp till Örnåsen är om dagen, pappa vill ha hjälp med tapetsering=)
Jäklar va finte de blev, as snyggt!

Kolla skildnaden

Före

Mellan

Efter

Nyfiken på hur det blir när golvet kommer in. Åkte ju tillbaka till Ljusdal för att vara social, fast dom kom inte så åkte hem i onödan, men men.

I veckan tror jag pappa skulle åka upp och göra om elen på övervåningen våran, så kan jag börja göra ordning där sen.
Jag vet precis hur jag vill göra i kökek och i tv rummet, å lika mitt rum.


Någon som är intresserad???

Precis kollat på "A walk to remember". De va en av dom bästa flmerna jag någonsin sett, sjukt bra film. Har ni inte sett den så är det ett måste att se den.

Och jag känslig som jag är när jag tittar på film själv satt och grina genom hela filmen. Den va så fin.

Jobbat 10½ timme idag. Jag och Mathilda satte i turbo fart på slutet, å hej å hå va skönt de va att sluta tidigt=)

Min och Eils skoter

Fan va jag börjar längta efter vinter nu! Vill ha snö, massa snö, å ut å köra. Någon som är intresserad av avv köpa min mxz 440 som är på bilden? Jag ska sälja den och köpa nå annat, en yamaha tror jag. Vill ha en sån som brorsan har, älskar att köra den.

Har även bokat halkbana idag, han va in och handla idag och sa att de fanns en plats kvar så Linneá ska ta mitt pass då så jag kan åka iväg.

Fan måste börja plugga som en tok till de där. Fortfarande inte rört  boken på flera månader och inte läst ut den i huve taget än.

Näe nu ska jag ta en natt cigg sen blir de söva!


Tidig kväll

Vart en tidig kväll igår, skönt som fan! Mathilda och jag bestämde oss för att bli klar tidigt så vi kämpa med fart, sen var de även väldigt lugnt.
Blev klar halv 11, riktigt skönt.

Sen pumpa däcken i cykeln och skynda sej hem och röjde upp lite här, sen fick jag trvevligt sällskap=P Skapligt jävla trött idag, inte sove allt för mycke i natt, vakna 1000 gånger och lega vaken.

Jag på Stadt

Ska strax cykla ner till jobbet och jobba ca 11 timmar sen kan jag lova att jag ska sova. Har ju lika pass imorgon, å är inte ledig för ens på tisdag.

Håller på tömmer datan lite nu, så skönt att man äntligen köpt skivor. Bränt ut "A walk to remember", "Kocken", "Farsan" och "Flickan" än så länge. Skönt å få lite plats, blir datan lite snabbare å kanske=)

Näe nu ska jag bege mej ner mot jobbet

Dutti ja!

Jäklar vad jag har vare duktig och dona på här idag, kläder över hela lägenheten men nu jäklar börjar de snart bli lite orning.
Bytt plats på hyllor och stänger, även satt in extra hyllor som jag skjute upp ltie väl länge. De blir bra som fan, riktigt nöjd. Även resna ur lite kläder som jag tänkte ta upp till Örnåsen, slipper man släpa så mycke varje gång man åker dit. Lik så spelar dom kläderna ingen större roll om dom blir skitig eller förstörd, kan fiska, måla och dona på hur som helst i dom.

Har hittat jätte mycke kläder som jag helt glömt bort att jag köpt, och när jag såg dom tänkte jag att de va små kläder som jag hade när jag var smalare men så va de tydligen inte, en Linda som är överklycklig kan jag lova.

Önksar jag hade ännu en till gardeob, hade inte alls sutte fel.

Nästa projekt blir kökskåpen och skafferi. Försöka göra bättre plats åt sakerna och även rensa ur lite, kasta, ta till Örnåsen eller se om Emil vill ha något.

Ibland önskar jag att jag inte hade så mycke saker, hade vare så mycket lättare då. Fast samtidigt är det kul att ha allt  men det blir lite trångt, skulle behöva en större lägenhet men de har jag inte råd med. Eller jag har råd barajag vill men känner inte för att slänga ut mer pengar på lägenhet just nu, bättre kan jag lägga pengarna på. Sen bor jag så bra här.

Näe nu ska jag ta å slänga mej i duschen och göra mej i ordning, börjar jobba klockan 4. Jobbar hela helgen, 16-23 ca idag, 12-23 ca imorgon oc lika på söndag. Linnéa ville byta med mej så hon kunde jobba mindre på söndag. Å vad gör man inte för kärleken=P Klart jag ställer upp=)

Kanske får trevligt besök i helgen åxå, kan ju alltid hoppas=P

Näe va fan nu läre ja sätta fart!

Får se om jag orkar blogga lite när jag kommer hem igen.

Garderobs städ

Man tänker inte att de är så kul att städa garderoben, men de är de faktikt. Hitta mängder med kläder som jag totalt glömt bort att jag har, kläder som jag till och med kan ha i min storlek.

Är riktigt glad nu och har lite kläder att börja använda igen. Fast vore konstigt om jag inte haft så mycke kläder med tanke på att jag shoppa kläder för 15 000 förra sommaren och sen har det ju handlats efter de med.

De är sjukt genltigen va pengar man slänger på kläder som man nästan aldrig anväder, vissa kläder var till och med prislappen kvar på. Tänk jag hade kunnat köpa en skoter i stllet nästan=P Eller redan haft körkort? Näe de tror jag itne, det sitter bara i min lathet.

Ska fortsätta dona på lite här nu så jag blir klar någon gång.

Missie har fått gått ut nu för första gången sen hon kom hit, hon är ute en sväng sen kommer in och tittar till sen gå ut igen, sötisen min.


Nu drar jag

Sitter och väntar på att pappa ska ringa, ska åka med dom till Örnåsen och hjälpa han att tapetsera. Vi ska ju måla, tapetsera och lägga golv i deras sovrum, ror de kommer bli as snyggt=)

Sitter här och skriveri nån fuldryg konversation på msn med några som jag inte ahr en bekaste aning om vilka de är men lite roande iaf.

Missie ligger här breve mej och sover, sötstumpan min.

ska väl ta å packa väskan lite med kläder som man kan användaå skita ner sej i nu. Hoppas på att de inte regnar så man kan fiska lite å=)

Kryssningen!

Här kommer lite om kryssningen=)

Klockan 07,00 satte jag och Sofie oss trötta som fan på bussen mot Stockholm. Trodde det skulle ta evigheteroch gå jätte segt men när jag kollade på klockan så hade det gått 1½ timme sedan jag kollade sist=P
Vi läste tidning och spela lite Yatzy, delade på en cider. Tänkte att vi itne fick börja allt för tidigt så de att vi kanske inte ens kommer på båten.

Sofie och jag på bussen

Tok kissnödiga och hungriga skyndade vi oss till donken och käka sen iväg och shoppa lite kläder. Vart lite små sur när jag såg priserna på kläder som jag köpt tidgare i veckan i Sundsvall. Det var 3 gånger billigare i Stockholm. Kändes lite onödigt men gjorde något fynd i alla fall.

Jag mumsar i mej en glass

Sofie mumsar på en glass

När vi kände att vi itne fick sösa mer pengar så gick vi och köpte glass.

Vi gick sedan och vänta på nästa buss, prata med Annika sen kunde jag inte låta bli att reta henne lite grann. Dom hade spöregn hemma i Ljusdal medans vi hade skinande sol i Stockholm.
Så skicka en bild och skrev: Man ser inte så mycke på grund av solen=P

Skål

Skål

Vi vart små hungrig på allt väntande så vi köpte macka och käkade. Sofie skulle knäppa på mej när jag åt men hon ville knäppa på brösten och maten i ställe=P Och sprang även in och sminka oss och bytte om eftersom vi inte skulle hinn göra det innan middan.

Sofie äter

Jag käkar

Äntligen fick vi gå in på båten efter många timmars väntande. Här är vi på väg upp till hytten.

På väg upp till hytten

Vi hann bara slänga in sakerna i hytten sen ner till buffen. Vi hade första sittning, precis när båten sulle gå. Det var riktigt god mat, hur mycke som helst att välja på och bara dricka hur mycke man ville.

Sofie och jag

Sofie och jag

Servitören Robin knäppte kort på oss och även på sej själv.

Sofie äter av buffen

Jag äter i buffen

Efter några glas vart vi väldigt pratiga och många titta=P Kanske inte så kontigt med tanke på Sofies och mina samtalsämnen, hmm haha=P

Vi hade även ett as snyggt par vid bordet breve. Sofie satt och tjata om att tjejen var så jävla snygg och sen gick jag på toa och när jag kommer tillbaka så sitter de snygga paret med Sofie vid vårat bord=P

De snygga paret

Vid samtalen där satt jag mest bara och flina och skaka på huve och lika så killen på bilden, fast han verka ju va lite svartis i alla fall.

Å nå vidrigt, jag drack lite mjölk. Fy fan! Jag tjöjs av mjölk och killen skulle hämta mer öl åt mej. Jag drack öl ur en vi kaffemugg för när jag skulle ta ett nytt glas var dom slut så man såg ju itne vad som va i muggen, ölen skumma varje gång man hällde upp den och jag säger va mycke den skumma den hä gången då och dricker. Märker att de va då inte öl jag fått utan mjälk, fy fan va vidrigt haha. Men mjölken skumma åxå.

Vi satt kvar tills Robin kom och satt till oss att vi inte fick sitta där inne längre för dom skulle fixa ordning tills nästa sittning. Vi åkte upp till rummet och Sofie slängde sej i duschen, å jävla dusch och svämma över, halv stopp i avloppet både på toa och dusch, jippi! Jag gick och sa till men dom brydde sej itne att komma å fixa de så jag gick runt i hela koridåren och leta någon öppen dörr, hittade en där några tjejer satt och drac.
Började prata med dom och dom fråga vart jag kom ifrån, Ljusdal säger jag och dom säger att :Vi tyckte vi å att du prata som oss, vi kommer ifrån Bollnäs. Sen fick jag låna deras dusch och satte mej även och festa med dom eftersom damen blev ltie trött=P
Det kom även tjejer från Söderhamn med, jätte trevligt folk. Mebn måste säga att de va lite segt på dansgolven och där de skulle vara partystämning. Efterfests musik typ och inte mycke folk. Men de blir väl vad man gör de till så vi försökte få upp lite folk att dansa.

På dansgolvet

En av tjejerna från Söderhamn och jag

Träffa as mycke trevligt folk och de är verkligen en helt annan stämning än att gå ut på krogen. Här festa man tillsammans på ett annat sätt, alla verkligen.

Inne på toa vart jag full i skratt=P En tjej kommer fram till mej och börjar prata om mina bröst, helt fixerad, upp med händerna som å jag vill klämma och sa att hon älska dom verkligen och massa saker. Så jag då som är vn att alla tjatar om mina jävla bröst som jag själv verkligen hatar och vill operera säger till henna att du får känna om du vill och de tog knappt en sekund innan hennes händer var på mina bröst.
Vet inte riktigt hur vi kunde ha en sån bra lång diskution om dom för vi prata engelska men jag kan väl bara jag vill, nog för att jag itne kan orden så kunde jag ändå förklara med andra ord vad jag mena och vi fatta varandra jätte bra=)

Vid 3 bestämde jag att jag skulle prova sova när vi ändå gick förbi hytten, kände att jag måsta ta de lugnt så jag inte blev bakis dagen efter, orolig som fan att jag skulle må dåligt på bussen, skulle ju åka buss mellan 19 och 00,30 sen upp och jobba 11 timmar.

Ställde klockan på rigning och tänkte att vi skulle gå och käka buffe frukost som vi betalat för men damen var morgontrött och klev och vakna till när buffen stängt=P Så vi fick leta oss en ny att betala för hehe. Men gött de med.

Vad hände igår egentligen? =P

Vad hände igår egentligen? hahaha?=P

Sen upp till hytten igen, bytte om och sen ner och handla lite i taxreen.

DAgen efter

Sen var de en seg hemresa som jag alrig skulle ta slut.






Sluta vägra!

Har inte haft ork att blogga nå alls, fortfarande inte berättat något om kryssningen men de kommer, troligtvis ikväll.

Har sove as dåligt i några nätter, tar evigheter att somna sen vaknar jag mitt i nätterna och ligger vaken sen vaknr jag även tidit på mornarna. Idag lyckas jag soa lite längre, kändes som jag skulle missa att kliva upp, vakna knappt av larmet och jag som alltid brukar vakna innan de.

Missie

Nu sitte  jag i soffan med Missie sovandes med huvudet i knä på mej, så söt och go liten tös. Men jag är lite sur på henne, hon har pissa inne, vägrat gått på lådan.

Ja och Jonas kollade på "Farsan" och "Sex and the city 2" igår, riktigt bra filmer. Rekomenderar dom verkligen=)

Har nyss duschat och ska väl snart klä på mej och springa ner på jobbet, öppnar idag för Linnea ville byta pass. Bara skönt tyckte jag, annars skullejag ha jobbat 12 till ca 23 och nu ska jag jobba 9,30-18.

 

Missi

Jag och Sofie var ju iväg på kryssning i helgen men berättar mer om de imorgon. Nu är jag så trött så ska slänga mej i sängen och sova.

Somnade vid 6 i morse, kollade på klockan sista gången vid 10 i 6 sen vakna tidigt men sov til och från, upp och jobba 11 timmar.

Fick även en liten sötnos i morse också, en liten Missi. Hon är as gosig, ska va upp i en hela tiden.

RSS 2.0