Tid de tar då

Ja nu har man vare duktig å diska här på förmiddan. Städar å donar på lite grann. Måste försöka få ordning här å slänga allt som inte ska va kvar.

Kl 4 börjar man jobba. Hoppas jag blir klar tidigt och att min rygg funkar hyfsat. Sen blir de skynda sej hem, duscha, å iväg å kika på film=)

Fundera på om man ska fixa sej lite lunch. Va ju duktig å gjorde proteindrink imorse.

Undra när man får dörren bytt då. De skulle han göra förra veckan lr förr förra veckan men än har de inte blive.
Å inge tillstånd har komme heller. Man väntar sej inte längre att de ska ligga där i brevlådan. Väntat i 6 veckor nu.

Rösta=)

http//nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=VgfZbgDxE1lDR6rvMJi0WYF6tFyEdw9wTdJu#bikiniGallery

Fan!

De här va inte bra! Åkte dit på ryggen ikväll efter stängning. Vet inte hur de ska gå i morgon men de är bara hoppas de går iaf. Tage tablett så hoppas de mildas lite.

Blir nog tidig kväll ikväll. Trötter som fan å vore bra om jag kliver upp tidigt.

Funderar på bränna en skiva=) Med lite volbeat, Skillet, Sabaton, Children of bodom, Masterplan och massa trevligt. Va så länge sen jag lyssna på dom nu. Blive mest bara barty musik på senaste tiden

Önskar de vore torsdag nu så man vore ledig å på fredag blir de nog Tallåsen =)

Missuppfattning? =P

Måste verkligen vända på dygnet nu. Hoppa jämt upp så här förut men nu känns de bara åt helvete å göra de. Man missar ju hela dagen. Klockan 2 ska jag börja göra mej i ordning. Inge tid till nå. Å man blir bara trött å på dåligt humör.
Näe nu ska de vändas. Ska börja hoppa upp 7 någon dag så jag lägger mej tidigt å får in de. Fan as skönt å hoppa upp den tiden.

Hmmmm

Nu ska jag ut i brevlådan och kolla om mitt övningskörningstillstånd har komme. Jag gissar som vanligt på att de inte komme men man kan ju alltid hålla tummarna att de har de. Sen blir de nog en protein drink. Fan har inte gjort nå annat än svulla sen tävlingen börja.
Man kan ju börja fundera om jag fatta fel å trodde de va den som går upp mest i vikt ist för ner.


Tiden i en raket

Idag är de 4 dagen som jag är ledig och imorgon är det tillbaka å jobba. Har vare riktigt skönt.
tosdag vart de Ronny och Ragge å lite öl, fredan vart de Hudiksvall med mamma och pappa. Handlade lite sen hem gjorde mej i ordning och mötte upp Kristin, åkte upp på åsen å börja dricka. Sen vart de jvg. Hade riktigt trevligt sen skulle jag hem och lägga mej för skulle upp halv 7 å åka till Härnösand å hälsa på systrar och systerdöttrar=)
Men tror ni jag fick åka hem lr? Näe! Dom vägra släppa av mej hemma. De va bara så att jag skulle med på efterfest enligt dom. Så dom bara får från Ljusdal med mej mä i bilen. Visste inte hur jag skulel ta mej tillbakapå morgonen men de ordna sej ändå. Simon vart tvingad att skjutsa mej. Tack för de!
Så man va aningen död på lördagen. Sov i sttort sett hela vägen i bilen på vägen till Sundsvall där vi stanna och handlade lite å käka.
Sen får vi vidare mot Härnösand. Fikade och knäppte lite kort. Aldrig nån som vill va med på bild förutom små flickorna=P

Igår vart de lugnt hela dagen. Kollade på Hundtricket med Peter, satt vid datan och tröka.
Oj smart jag är=P De va ju samma dag. Hehe lite  dagvill å trött jag.

Idag har jag vare snäll å hjälpt pappa, kom nyss hem och ska ta å göra mej lite frukost och se en film lr läsa lite å inte körboken.
Köpte 4 böcker när jag va till Hudik men de är en samma böcker bara fortsättning på varandra.


Så sugen på att baka men har ingen plats att baka på. Vill ju inte direkt sätta mej vid tv bordet å baka.
Vill så gärna ha en större lägenhet. Helst en 2a men iaf en med kök i ett rum för sej.

Va när att köpa ett ytt litet bord igår eftersom de som jag har ståendes i förådet är lite för stort för att ha här men strunta i de å ångrar mej som fan nu. Hade vare lämpligt om jag köppt de nu med tanke på min ekonomi. Va nedsänkt med 400. Men näe så smart va man inte.

Snart är de långfredag å, kan inte fatta att de redan är april snart å jag fyller år igen. Tyckte jag nyss blev 20.
Tiden går så skrämmande snabbt.
har bott i Ljusdal i 2 år, 1 månad och 12 dagar och den 22 april har jag jobbat på Sibylla i 2 år.
Tycker jag nyss bodde i Järpen. Tycker inte de va länge sen jag sa till Peter att jag inte kunde jobba längre än till den 25 augusti 2005 för då flytta jag dit för första gången.
Mamma, pappa lillebror och jag packa bilarna och åkte till Källarvägen. Jag skulle ju ha med allt själv, allt fanns där men jag vägra ta de som redans används av folk jollig som jag är men blir äcklad.
Gud vad jag saknar tiden där innan du kom in i bilden på de sättet. Hade så jävla kul där.
Hade inte jag träffat dej så vem vet jag kanske blive kvar där då. Kanske slutförsde skolan. Men så är de å de är bara leva med de.
Har sagt att jag ska åka å Hälsa på Carro och Maria bara jag har pengar nån gång. Måste se till att de blir nått tag. Lika ska jag till Härnösand nå å. Önskar jag visste hur jag skulle sköta mina pengar så dom räcker.

Sen känns de inte alls lämge sen man var 14 år. Önskar man kunde vrida tillbaka tiden till då.
De va den bästa tiden i mitt liv. Fast skulle ändrat på lite saker. Va inte alltid den snällaste.
Men tiden med André, Erik, Alex, Ola, Olov å alla Va sjukt kul. Saknar så. Sov i Ljusdal jätte ofta. Vi behövde inte gra nå spec men hade alltid så kul.
Tex som gången vi klädde ut Alex till tjej=P Synd att alla bilder från den tiden är borta. Har bara 2 kvar jag å de är när Alex är utklädd.
De är så synd att vi glidit ifrån varandra så, men de va lite mitt fel. Jag börja umgick med massa folk och hade inte längre lika mycke tid för er. Men även var de ni som inte acceptera alla jag umgicks med å därför drog er undan lite så va inte bara jag. Är jävligt synd tycker jag iaf.

Sen minns jag så väl en kväll. Erik lärde mej att öppna mej, släpp ut de jag kände. Vet inte om de va bra lr inte. Men klarade inte av mer då. De va för mycke då. Personen som betydde mest för mej i världen bad mej gå när jag ville finnas där, hjälpa sen sa personen upp kontakten med mej. Dagen efter låtsdes personen som inget men de gjorde inte jag sen vart de aldrig sej riktigt likt mellan oss. Har försökt och försöker. Älskar dej!<3 Hoppas du förstår nu att jag bara ville göra allt för att få dej att må bra.
Men ett stort Tack till Erik som fanns där för mej då och genom åren till du träffa din nuvarande tjej då du inte ens kan prata med mej. Jo på fyllan men då öppnar du dej lite väl för mycket. Om sånt du bör hålla för dej själv.


Men men. Tiden flyter på och människor kommer och går. Blir inte alltid som man önskat lr trott.

Hur får man ihop de?

Kom hem för en stund sen. Sov hos en kompis i natt. Kollade på Ronny och Ragge å tog nån öl.
Inte många alls men fröken Bäckman är bakis. Märks att man sluta drucke. Fast hade ju inte käka nå igår heller. Värmde på mini lite som fanns kvar i kylen från kina maten och att jag knappt sove nå 2 nätter i streck.

Om ett tag blir det lunch med Veronica Berg<3 Ska bli riktigt trevligt. Synd att inte Erica kunde följa.
Sen åker mamma och jag till hudik och handlar lite när hon slutat.

Läre verkligen försöka tänka mej för med min ekonomi den här månaden. Har flera planer på vad jag ska göra.
Lördag blir de krogen med flickorna, långfredag i Tallåsen, 10 april fyller jag år och vill göra något, kryssning.
Vet inte ritigt hur de ska gå ihop men de får ordna sej. För vill verkligen.

Sitter å fryser som en gris här. Fan fryse sen igår kväll=(

Typiskt då. Fick sms av Virre att de inte vart nå. Dåligt med folk så hon dela upp rasten i 2. Men men blir väl fler gånger.




Brothers by their love

Snacka om å va seg! Igår när skulle iväg å kika på film så fick personen vänta i 70 år ungefär. Å nu ska jag få besök snart. Skulle bara duscha sa jag. När va de då? timme sen kanske. Kom precis ur duschen iaf men ändå.

Har vare trött å orkeslös hela dagen inte orkat gjort nå. Sutte här i stort sett hela tiden.

Pappa va in på väg hem från Dalarna å=) Ska hämta bil imorgon.  Va iväg å titta på den på vägen hem idag.

Går fortfarande och väntar på mitt övningskörningstillstånd. Verkar ju aldrig vilja komma de. Väntat i 5 veckor nu. Skicka till Micke på körskolan å fråga hur länge de brukar kunna ta å de hade tydligen vare struligt å upp till 6 veckor så nu är de bara hålla tummarna i veckan.
Så jävla sugen på ta körkort nu. Tänk va skönt å ha de i sommar. Å lillebror har förhoppningsvis de på onsdag. Håller tummarna för dej! Den här gången då jävlar klarar du skrivningen=D Får du va chaffis åt stora syster sen.

Näe är väl bäst å sätta fart då och Nomy på hög volym=)

Nedlagt

Veronica ringde i morse trodde jag, men kl var halv 1. Shit! Så fort vi lagt på flög jag upp ur sängen.
Vi ska äta lunch imorgon å kanske krogen på lördag. =)
Får se om jag har råd. Ringde internetbanken och hörde hur mycke jag får i lön imorgon. 7600. Hur i helvete ska
jag klara mej då? Hyra 3550, telefon 321, internet 295, läkarbesök efter du slog mej 300, Mia 100, mat, gymkort m.m.
De går inte riktigt ihop. Får nog skippa gymkort den här månaden å ta de nästa lr ännu nästa för nästa månad blir väl lika.

När jag klive upp satte man sej här en stund sen gick upp till tvättstugan för att kolla om det tvättstugan va ledig idag. Men de va ju inte ens att tänka på. Imorgon hade jag tur som fick. Läre ta med mej schemat upp å förboka så jag vet att jag kan tvätta sen.
En ny tjej har flyttat in och jag vet inte riktigt vad hon tänkt med.
7 dagar på en vecka, 8 lägenheter och hon bokar upp 3 dagar i veckan. Hmm när har hon tänkt att vi andra ska få tvätta?

Idag blir de iaf städa så mycke som jag orkar. Inte helt piggelin än men på bättringsvägen, så de är underbart!`

Fick brev från polisen igår å. Nedlagt! Inget som kunde styrka brott.
Jag tog säkert tag i hans hand slog den genom rutan, vred om från Hudik. Sen väl där inne tog jag väl tag i hans hand och slog mej själv flera slag så jag åkte ner i golvet nån gång å in i garderob å badrumsdörr. De va nog säkert så! Visst låter de logiskt!?!?!?! Eftersom de va hans blod som fanns i mitt ansikte oh runt om i lägenheten så måste de ju vara så. Hmm


Viktminskar tävling

Nu jävlar är de ävling på g! =P Mamma och jag ska ha en "gå ner i vikt tävling". Så nu är de bara kämpa.
Vecko pris, månads pris och ett halvårs pris =D
Både mamma och jag är lite lika varandra på att om de väl gäller så är vi jävlig på att kämpa båda 2, så kan bli svårt, men läre verkligen köra stenhårt.
Så jävla synd att jag är förkyld bara. Men nu är jag ju ledig 4 dagar så får hoppas att jag frisknar till på de å kan börja träna som en tok. För nu jävlar ska jag välkomna min gamla kropp=P

Men idag va man inte lika duktig. Jo på jobbet, för första gången på ett tag så tog jag inget till utan bara en kycklingburgare, men sen vart de dock kinamat. Men gött va de. Jag å mamma beställde hem och sen hjälpte jag henne lite=) Snäll flicka jag. När jag vill iaf.

Måste verkligen leta fram en kabel till förstärkan. Får damp på ljudet i en liten högtalare här. Låter förjävligt om man höjer lite å jag kn inte leva utan hög musik.


Kika gärna in http://ingridbackman.blogg.se. Få ni kanske se lite hur de kommer gå i tävlingen å=P
Vem tror ni kommer vinna? Mamma lr jag?

Höll på dog när jag ställde mej på vågen nyss. Har komme upp i min toppvikt igen. Hjälp! Men snart så!!!

Kan man bli mer negativ?

De börjar bli för mycke nu. Kan inte sova på nätterna, förkyld sen har jag även sove skit dåligt sen jag blev slagen. Vet inte varför men har blive så. Vaknar 1000 gånger på nätterna. Blir slut, orkeslös, tappar tålatmodet och orken till nå.
Mitt humör är inte de bästa just nu. Känner de vill vika väldigt snabbt just nu och jag orkar inte ens försöka förhindra de.
Har vare rätt så förkyld nu sen innan helgen och jobbat hela tiden så jag vilar ju inget så de ska bli bättre.
Sen så törs jag inte sjukanmäla mej längre.
Å idag vart jag bara less på jobbet. Hostar ju som en tok och han sa att de där låter som på gränsen till att vara hemma från jobbet, å jag säger ja jag vet.
Men törs ju inte för jag vet att han inte blir glad för 5 öre å sen sist så tänker jag inte sjukanmäla mej. Då får han skicka hem mej ist om han märker att jag ä för dålig.
Brukar oftast va "kan du inte härda ut?" Men nu va de en som pratat med han med han om att ingen törs sjukanmäla sej längre och de märkte jag idag då. Va så väldigt snäll idag. Säkert att du klarar dej själv ikväll då? Du får ringa om du behöver hjälp så kommer jag å jobbar. Till och med erbjöd sej att köpa hostmedicin åt mej för att jag är pank själv men tacka nej. Sån tvärvändning gör mej bara irriterad. Fan stått där i 9 timmar förut när jag haft magsjuka å han satt hemma å orka inte jobba så de va bara hålla ut å nu så där.

Å sur som fan vart jag över att vi ska ha skjortor bara sen å. Han vet hur hatisk jag är över skortor för min kropp. Dom sitter så jävla kasst på tjocka kroppar. Å han sa när vi va på kursen att dom tjocka kommer bli skit sur om vi använder skjortor å ändå så väljer han att vi bara ska ha de.
Då kan ju han bjuda mej på en personlig tränare åxå!!!

Ska försöka hitta någon som vill åka utomlands med mej å försöka ta ledigt en vecka. Behöver verkligen de nu känner jag. Vila ut mej och kanske få ett bättre humör.  Skulle verkligen behövas.

Jag hatar kansken. Varför ska de vara så svårt med ja lr nej? Ska försöka se till att åka på lördag. Försöka? Ja lr nej? Jag har andra planer annrs. Ska jag avsäga mina andra planer ifall vi ska åka å sen blir de inte så står jag där å sagt nej till andra saker. Alltid lika kul!


Jag vet att jag är äckligt jävla negativ. Men jag har inte orken att vara positiv nu!
Men jag tvingar inte till att läsa.


Med våren kommer myrorna

Oj oj oj nu vare länge sän ma skrev här. Har inte nån ork alls.

Förra helgen spenderades med familj och släkt. Synd att Malin med familj inte kunde komma.
Drog till Hennan efter jobbet på fredan och så blev de folkan med Virre och Erica å åt langos å drack nån öl. Gött som fan och trevligt. Nadde, Becca och Jenna kom till Hennan å så vart lite skoter och fyrhjulning på lördan och söndan. Skjutsa flickorna lite. Va ju så jävla fint väder men inte allt för roligt före. Hårt å jävligt så min skoter ville bara gå varm ibland. Emils skoter gick sönder. Sen på Lörda eftermidda vart de Ljusdal och släktmiddag. Trevligt och gött. Synd att vi inte gör nå oftare. Jag hade inge sug alls på att dricka men de hade då en annan=P Å han mådde inte allt inte för fint dagen efter=P

I förrgår  börja jag med storstädning och omändring i lägenheten. Satte upp sängen i take igen. Ville inte ha så men ag får inte plats annars. Håller på att ränsa å ska slänga alt jag itne ska ha så ser jag att myrhelvetena har komme. Kul nä!!
Läre rensa så fort jag slutar sen ringa hyresvärden så han får ringa anticimex. Men de hjälper ju aldrig. Less. Så jävla vidrigt. Å min granne lär ju inte bli förtjust när han ser hur de är. Hans lägenhet är tydligen mycke värre på myrer än min.

Sitter å lyssnar på Nocie och Mörbyligan och ska väl sminka mej snart om jag orkar. Börjar jobba halv 11 idag.

Få se hur de går. Inge pigggelin jag. Förkyld å jävlig. Knappt sove nå i natt. Vaknat 1000 gånger å vare alldeles täppt i både näsa å hals. Å jobbigt nog är jag inte ledig för ens torsdag.

Men sen har man ledig helg lr inte söndagen, tog på mej den åt Lotta för sonen fyller år då.

Jag skulle låtit dej fortsätta

Jag saknar en person, en som jag trodde va min vän.
Senaste tiden har jag umgåts mycke med en person sen hände de här. Jag önskar de inte va så här.
Jag gav dej ett val då, men du fortsatte. Men nu saknar jag dej, de är tomt. Tråkigt å sitta ensam å titta på film, saknar att festa med dej.

Jag önskar att inget av de som hänt hade hänt. Kanske hade de vare bättre å låta dej fortsätta å sen bara glömma? Jag vet inte längre. Vet bara att jag saknar min vän. Lr nu ä´r vi ju inte vänner längre. Men vilket fall saknar dej!

Jag

Var på kurs igår i Bollnäs. Väldigt bra faktiskt och var kul. Är nog bra å komma iväg på sånt där. Får lite nya krafter. Sen fick jag tvinga ort mitt smile. Fick beröm av både chef och Sofie. Och det va vissa frågor man skulle svara på och en av  frågorna var "Vem vill du ge beröm och varför?" Både Sofie och Lars valde mej. Och lika att Lars sa att han var snabbast å så förut men nu har jag gått om han. De är kul å höra, kul att dom ser. Sånt stärker en.

Så de har vare en lite seg helg. lördag 12-22, söndag 9,30-17, måndag 9,30-14,30, 14,30 åkte v till Bollnäs och 20,10 blev kursen klar då blev det max sen hem.


"Prata inte med mej om du ska dricka" Du dricker väl fan du med! Ska jag bli nykterist lr?
Visst vi kanske dricker av olika anledningar.


Inte vad jag trott om dej

Det här hade jag aldrig kunna vänta mej från dej. Absolut inte efter att du 2 timmar tidigare stått och förklarat att jag va en bra vän å bla bla bla.

Det var verkligen inte min dag. Började med en helvetisk dag hemma, mådde verkligen pyton. Men tog mej ner på jobbet, Sofie såg på mej att det inte var bra, sen dyker en person upp och är på väg in, hon ser att jag tvär vänder och går bakom så hon vänder och åker sen iväg. Mitt humör blev bara sämre och sämre. Jag bara skakade och händerna knöt sej hela tiden. Men som tur var så jobba jag med Sofie och mitt humör lättade.
Senar fick jag sms av kusin Mia som undra om jag ville följa med på krogen och jag är väl itne den som tackar nej till festa. Och kände att det var exakt de jag behövde. Blev genast på bra humör och skutta omkring där på jobbet.
När vi slutat så va de bara skynda sej hem, halsa nån öl, duscha, sminka sej å sen kom Mia och hennes kompis.
Prata lite minnen och att vi måste skärpa oss. Förut var vi as tajt men nu har vi glide isär.
Så får de inte va, vi måste bygga upp de igen. Skjutsen kom och vi var på väg mot Hudik. Utanför Ämbarbo så vart det fel på bilen, klockan va mycke och Mias kompis börja tänka om. Hon va trött och tyckte inte de va värt att åka dit såsent men Mia och jag va på så klart. Mia fixa ny skjuts och det bar iväg.
När vi kommer dit så mötte jag min "kompis" som jag trodde han var. Specielt eftersom han då stod å förklara att jag va så snäll, att jag aldrig snackat skit om han och massa saker.
Vi gick till entren men han fick inte komma in, var för full och redan blivit utslängd. Jag gick in ensam och leta upp Mia, hade trevligt sen åkte vi hemåt.
Min "kompis" ringde ett x antal gånger på väg hem och vi bstämde att vi skulle träffas när jag kom tillbaka hem till Ljusdal.
När ag var mellan Ljusdal och Delsbo så prata jag med han sista gången, han sa att han stod å vänta utanför min lägenhet och jag sa att jag kommer snart jag å.
När jag väl kom hem så ser jag min dörr, glaset är trasigt, det är hål rakt igenom. Jag låser upp dörren som han låst efter sej och kliver in, där står hans skor. Jag går in i lägenheten och möter han. Frågar han va i helvete han håller på med å att han kan ju fan inte slå sönder rutan och bryta sej in i min lägenhet. Han blir sur och ger mej nått slag, han ser ut att verkligen njuta.
Jag sa till han: Ett slag till å jag ringer polisen. Men han brydde sej inte, han fortsatte. Jag sprang ut genom dörren och knacka på hos nån granne å se om någon kunde ringa polisen men ingen öppna.
Tillbaka till lägenheten och fick tag i min telefon å låste in mej i badrummet, satte med på golvet och ringde polisen.
Dom skulle komma och det gjorde dom. tid tog det för de är krångel med adresserna.
Måste prata med någon om de. Ser ut som att jag bor nån annanstans. Så dom att åkt och väckt ett äldre par mitt i natten. De är ju väldigt kul att man vet att inte ens polis och ambulans hittar om det verkligen skulle hända nå riktigt.

När dom väl kom till mej så va min "kompis" borta. Men dom kräppte massa kort och tog blod som fanns lite här och där.
Hade hans blod i mitt ansikte och armar, på golvet, på garderoberna, dörrarna och glaset som han slagit sönder.
Efter att dokumenterat allt som hänt och gjort allt dom kunde i min lägenhet så skjutsa dom upp mej på sjukhuset,
där dom inte ens ville ha in mej. :Kan ni inte komma i morrgon lr nån gång ist? Polisen sa men va fan hon har fått flera smällar i huve, man vet aldrig hon kan va fått hjärnskakning lr nå, man vet aldrig å dessutom har hon glas i foten.
Efter mycke om och men fick jag komma in men läkarn brydde sej inte mycke alls. Glasbiten i foten från rutan sitter kvar än. :Hittar inget hål där den kan ha gått in så du har inget där. Jag: Men jag känner ju att den är där, kan ju itne gå på hälen. Men enligt han fanns det inget där. Sen huve mitt brydde han sej inte mycke om.
Sen tyckte han att jag skulle åka hem till min lägenhet som rutan är trasig på å de är bara klapa in, där tyckte han att jag skulle sova ensam. Ingen som jag ringde svara så hade ingen att sova hos. Efter polisen tjata på läkarn så fick jag sova på sjukhuset. fick lägga mej vid halv 5 på morgonen och kl 8 kom dom å väckte mej.
Gick hem med världens huvevärk, svart för ögonen. Hann bara komma hem så kom pappa å knacka på dörren å fråga va som hänt. Då hade Carro<3 ringt till pappa å fråga va som hänt för hon hade läst på facebook, men pappa hade ju ingen naning å vart jätte orolig.
Gjorde mej i ordning och gick ner på jobbet, mådde inte bra för 5 öre. Blek, en sjudundrans jävla huvevärk.
Kunde inte göra mycke, fick gå å lägga mej flera gånger på golvet. Vart sån smärta i huve så jag måsta spy å då släpte de mer å mer. Lars hoppa in och börja en timme tidigare. Tack för de!
Knata hem, la mej i soffan nära på att somna sen ringde pappa, åkte med han till Hennan.

Tänkte lägga mej och sova men följde med han till Stig i Hälsinge Nybo där dom drog fram kylskåpet och gjorde rent, sen hem till tvn men  var för trött för att titta så gick in till Emils rum och skulle lägga mej men då vart maten klar.
Åt å sen kom mamma. Börja tills lsut prata å de va lugnt sen vart det halv 8 hos mej och sveiges värsta bilförare.

Å idag ringde polisen till mej och undra lite saker och han tog även kontakt med min hyresvärd som ringde nyss.
Han fråga om jag ville att han skulle byta dörr lr sätta in ett till spec lås så de inte är lika lätt att ta sej in i lägenheten.
Inte tänkt förut på hur sjukt lätt det är att bryta sej in när det är glasruta på dörren. Man vet ju aldrig kan ju hända något nån gång som är värre.

Ska ringa nått ställe om råd till ersättning åxå. Se vad doom säger sen efter helgen så ska polisen höra av sej igen så ska vi ta det vidare.

Idag är jag ledig och de är otroligt skönt. Absolut med tanke på min huvevärk. Tillbringar min dag i Hennan och kvällen lika så. Bjuden på fest men känner mej inte de minsta lilla sugen på festa idag. Plus att jag jobbar 12 till stängning imorgon.

Längtar till den 13. Ska på släkt middag då hos Mia, Ante, Ulla och Pell. Ska bli riktigt kul.
Så jävla synd att vi glide ifrån varandra så här. Vi va verkligen as tjat förut. Men när farmor och farfar dog såhade ingen tid för något längre. Vi pratar om att vi måste samla ihop å hitta på nå men tar månader innan de händer. Skärpning Bäckmans släkten. Vi måste hålla ihop! Vi betyder mycket för varandra och jag vet att alla känner lika.
Jag saknar tiden då vi alla umgick. Saknar söndagarna hos farmor och farfar.
Allt ska inte behöva försvinna bara för att dom gått bort. De är de sista dom velat.


Nu kom lillebror hem till Hennan så nu ska jag va lite social med han<3

Save me from me

Hatar dessa dagar, önskar dom försvan. Dom har funnits allt för länge och jag önskar de bara tog ett slut.
Dom kommer mer sällan nu så det är skönt. Men hela tiden finns det där, tankarna. Så fort jag blir syssellös så kommer dom fram. Allt gamalt dyker upp. Vill inte tänka.

24 november 2006 nöter i min skalle varje dag. Jag önskar mer än något annat att jag kunde få det ogjort, men det går inte. Mitt livs största misstag. Mitt näst största misstag är Daniel. Önskar jag aldrig träffat dej.

Jag önskar man kunde spola tillbaka tiden och försöka leva om allt på ett bättre sett. Försöka stå på sej och vara starkare. Men tyvär så går inte de och de är bara kämpa vidare och försöka klättra uppåt så länge man orkar.
Jag kämpar ensam, önskar det fanns någon där som tog tag i min hand när jag håller på falla neråt, någon som kunde dra upp mej från mörkret, någon som fanns där och smekte mej i håret och sa att de kommer bli bra en vacker dag, någon som mena de den sa och stannar hos mej.

Älskade farfar<3

<3

Älskade farmor<3

Fick lite bilder av Camilla på farmor och farfar<3


Skulle kanske inte ha

Tro de lr ej men lite har lagat mat idag å de vart inte tortelini=P
Börja dagen med en proteindrink, kollat på O.C hela dagen sen har jg även gjort korvstroganoff. Visst de va på påse men va=)

Är hur trött som helst. Känner mej lite hängig, gjorde jag igår med. Va hur seg som helst på jobbet kändes de som. Får hoppas de är lite mer fart på mej ikväll. Kanske inte va allt för smart å träna igår. Kände mej sämre efter de.

Skulle behöva leta fram mina glasögon å så jag kan börja läsa i körboken nån gång. Lr de kan jag väl ändå men de är bara jobbigt utan. Tappar alltid bort dom, läser nog lite för sällan.

Jag ska lyckas!

Har haft en riktig kanon helg. Vart riktigt lyckad. Kände på mej att den skulle bli bra och de blev den=)
Fest hos Patrik både lördag och söndag medtrevligt folk sen utgång på Järnvägs båda dagarna å där träffa man ändå mer trevligt folk.
Iågr vart de slappdag hos Patrik. Film på film och chips och cheese balls=) Han hade även lite roligt med min telefon och satt å skicka runt sex sms till folk och låssas va jag. Även lebb förklara mej för Erica. Haha knäppgök!=P Me du fick igen men sluta med att du slapp ändå=) Hihihi. Blir ju kanskenågon annan ist å de blir han nog bara glad över.=P Hehe.

Så nyttig har man då långt ifrån vare i helgen. Öl 3 dagar i rad, nära på att de blev 4. Har inte äte "hemma mat" på flera dagar. Freda märtas, lördag och söndag erguns med pojkarna som festa och jag tycker de va lite väl mycke trappuppgångsprat. Hahaha. Men de va klockrent när de bara kom så där helt plötsligt appropå ingenting. =P

Förstod inte hur dom kunde påstå att de funkar för dom men tydligen då=P haha.

Nu blir de iaf nyttigheter för min del. Ska iaf försöka så¨gott jag kan. Morgonen börja med en proteindrink. Smakar helt ok när man mixar ner en banan. Sen så ska jag låta bli pasta, ris, potatis å ja allt så där jocks å bla bla bla. Ska äta sallad till saker och ting ist för ja sånt där.
Får väl se hur länge jag klarar. De dumma är ju bra att jag inte kan laga mat. Vet ju iten hur man gör nå. Hatar vertkligen att laga mat åt mej själv. Men nu ska jag försöka. När Helen berätta hur mycke dom hade lyckas så blev jag enormt sporrad att försöka.

Har antecknat alla mått igen nu och gått tillbaka och kollat på 2008s mått jag hade då. Dom är ungefär lika nu igen. Inte långt ifrån iaf. Något mått va till och med mer på nu. De är inte bra men konstigt nog blev jag mer peppad till att kämpa för arje + tecken jag såg. I vanligt fall brukar jag ge up´p när jag ser + och kämpa om jag ser -. Men nu jäklar är de bara så att jag ska gå ner. Jag vägrar se ut så här. Vill ha tillbaka min kropp och jag ska lyckas.=D

Ska ta å betala hyran nu. Gruvar mej som ja jag vet itne vad. Vill inte se mitt konto. Hehe känns som jag gjort av med mer än jag velat. Sen ska jag försöka börja läsa lite i min NYA körbok. Hämta ut den i fredas. Nu ska körkortet komma snart å kan jag lova=P Hoppas på att jag får mitt övningskörningstillstånd nu i veckan.

Imorgon har jag för mej att de va lillebror ska köra upp å. Hållertummarna för dej Emil=D


RSS 2.0