Bättre å hålla allt inne?

Man tror man kan lita på personer men hmm. "Jag är inte sån person som säger saker till nån annan och bla bla bla" Hmm märkte de. De va ingen stor grej alls men grejjen är att när de är nå jag säger dej och mej emellan så är de väl dej och mej emellan och inte dej och mej och nån annan emellan?
Aja skit samma!

Jobba dubbelpass igår, lite segt men va lite skojj åxå. Haha Carola gjorde en ännu värre sak igår=P Hahaha tokfia du är=D



Nu sitter jag bara å håller tummarna för en sak. Tänk om jag får som jag vill=P Glad jag skulle bli.

Imorgon kommer lönen och wihoo va jag längtar, å jag är så nyfiken hur mycke de blir, lr mycke å mycke vad summan blir.
Ska ju äntliegn få hämta ut mina skor=) Men sen har jag mängder med räkningar. Skoter, telefon, internet, hyra. Lr mängder? Men de är mycke pengar på min lön iaf.
Ska aktivera mitt andra nr i morgon åxå så jag kan börja ringa från de ist. Kanske börjar lyckas få lite mildare telfonräkningar, nån hundring billigare=) Skulle sitta fint!

Ska snart slänga mej i duschen å göra mej i ordning. Ska köra idag, få se hur de går, sen skynda mej iväg å jobba.

Längtar!

Va till Annika igår å såg hennes lägenhet som hon håller på flytta in i. Jag vill åxå ha en stor lägenhet!

Prova singstar åxå för första gången. Hahahaha fy fan hur de lät. Kan inte sjunga för 5 öre och kan inte  texterna, lågt ljud som fan så man hör inte nå knappt å man vet ju inte alls hur man ska sjunga men va kul ändå. Blev många skratt igår kan jag lova, inte bara pga sing star=P

Ska snart iväg å jobba dubbelpass, trött som fan å undrar hur jag ska orka. Hoppas dagen går lika fort idag som igår.

Fan va jag längtar tills jag får pengar, både lönen ch tillbaka på skatten. Ska äntligen få betala av min skuld, hämta och betala skona som jag bett dom ställa undan och ställa på bilen min. Då blir väl lillebror glad å när jag ställer på den. Han tjatar titt som tätt på att jag måste ställa på den. Han verkar tycka den är rolig att köra å samtidigt klagar han på golfar men inte min ä=P Men min är bra å söt med mina rosa matter i=P Hehe de ska synas att de är en tjej som ska köra den=D
Men skulle vilja göra om ljudet på nå sätt så jag får na bagageutrymme. Kan ju inte lägga en enda sak där.

Snabb dag!

Igår va Annika hit. Vi tjocka i oss chips och dipp (jag fuska) och kolla på Flicka 1 och 2 sen sov hon kvar här på min soffa=)

Imorse va jag iväg på körskolan, gick rätt så bra sen gick jag raka vägen till jobbet. Dagen gick as snabbt!
Trodde klockan va 2 men då var den kvart i 4=P Inte illa de inte.
Nu är jag hemma och ska snrt duscha sen knata ner till Annika och se hur hon bor=)


Ljuset visar sej mer

Idag har jag inte gjort allt för mycke men känner mej gladare iaf. Är så glad att jag hittat nya vänner, äkta vänner<3

Mår mycke bättre än jag gjort på länge.

Hade inget att göra idag å orka inte bara sitta hemma å tröka så följde med Åse å städa. Borta går de bra att städa men inte hemma, här blir de aldrig klart.

Snart kommer Annika till mej så ska vi kolla på film. Håller på bränner ut en data skiva med lite filmer så hoppas nån duger för henne. Å jag tråmånsen som alltid ska kolla på samma saker om jag hittar nån bra, ska tipsa om att välja Flicka 2. Den var ju så sjukt bra! Skulle kunna se den hur många gånger som helst.


Ge mej lite ljus

Vet inte vad de är med mej idag, helt nere. Vet inte varför, vill inte va ensam nu. Men men, man får väl se när Annika hör av sej så jag ska hjälpa henne å dona på i hennes lägenhet.

Haft en trevlig helg iaf=) Börja med att jag vart bjuden på försenad födelsedagslunch sen iväg på bolaget å handla lite äckliga saker, inet fan va dom god inte. Gav bort för dom samaka helvete nån av dom nya sorterna som komme. Henke och Anton kom å drack lite sen gick jag till Annika sen på födelsedagsfest för Kristin. Träffa mycke trevligt folk och hade jätte trevligt, vart lite väl mycke å dricka kanske med tanke på att jag inte hade festa sen 1½ månad tillbaka.
Sen gick vi på jvg, fast jag satt nog mest vid bordet där men hade trevigt ändå.
Igår åt jag å Annika lunch, prova skor som jag ställt undan tills jag får lön=P Höga klackar=D Längtar!
Sen skjutsa vi hem Annika och jag följde med mamma å pappa till Ängersjö till gravarna och en snabbis till Örnåsen sen bar de hemåt igen.
Börja kolla på en sjukligt bra film "Flicka 2" men så kom Henke och Anton och skulle hämta sina öl som dom lämnat kvar men hade tydligen bestämt sej för att sitta hos mej å dricka så dom slog sej ner i soffan.
Senare kom Annika förbi åxå, hon sov här i natt.
Städade upp li efter Anton medans hon låg å försökte vakna till. Anton spillde överallt igår och åt upp mina morötter och skala över hela lägenheten såg de ut som. Skal överallt verkligen.

Jag på Stadt

Sen va jag ut å övningskörde med pappa lite, tränade på parkering.
Nyss kollade jag klart på "Flcika 2" å satan va bra den filmen va. Tror nästan den va bättre än den färsta. Visste inte ens att de komme en 2a men de hade de tydligen. Skulle tanka ner "Flickan" men fanns inte men "Flicka" och "Flicka 2" fanns och tro om en Linda vart glad. Flicka är ju en av dom bästa filmerna jag någonsin sett.

Föresten! Jag vann viktminskar tävlingen den här veckan=D


-1

Vart som lite arg igår lr i förrgår lr va de va, men hur fan kan man ljuga om att en kille ska bli pappa och hela tiden veta att de är en annan som är pappan? De är sjukt! Känslokallt!
Är lugnare idag iaf.

Vart en tidig kväll igår, va så otroligt trött hela dagen. De va tur de va lugnt på jobbet, att man inte behövde göra så mycke. Vart mest prat om hur de ska göras om där och va vi ska få för nya grejjer och möbler. Hade även en tjej som prya oss åxå. Tycker synd om dom, finns ju inte mycke å göra, vi själva stod ju mest bara å inte gjorde nå å då är de ju inte lätt att hitta på nå till henne.

När jag kom hem så hjälpte jag mamma lite sen hem till datan, kolla på ett avsnitt av 2 and a half men sen la jag mej å kolla en snutt på ice age  3 men knäppte av väldigt snabbt. Sjukligt trött.
Va så trött, seg och tung i kroppen igår.

Har fixat ner nästan varenda låt som Kristin bestält till sin skiva, hitta inte alla men men.
Ska bli sjukt kul på fredag, längtar=)

Nu jobbar jag bara idag sen är jag ledig i 3 härliga dagar, underbart!
Sugen på dra på crusing på lördag men de lör de ju inte bli. Emil glömde lägenhetsnyckeln hos mej i morse när han ställde nån bil utanför mej halv 6 i morse, trodde han tage av nycklarna men icke. Tur att han bor tillsammans med 2 st så han kommer in.
Och om han väl hämtar nyckeln lr nå så får jag nog ändå itne sova där för han skulle kanske få dit främmande.

Blev glad imorse iaf, ställde mej på vågen för kul. Gått ner 1 kg den här veckan, än så länge. Så än så länge ser de bra ut, skulle behöva träna lite mer nu så jag vinner på sönda. Vill vinna resecheck och trisslotter=P
Känner du fortfarande på dej att du ska vinna mamma? Du va ju så sjukt taggad i söndas=P
Mina jobbar byxor börjar bli stor, gått ner 4 kg sen jag fick dom=P


Hur kan man va så känslokall?

Måsta bara skrive ur mej lite. Fattar inte hur man kan ljuga om vissa saker, de här inlägget handlar inte om mej lr nå men de gjorde mej förbannad när jag fick höra.

Man ljuger inte om en sån sak, hur i helvete kan man tänka så? Har man inga känslor i kroppen? Finns inga tankar att den andra har känslor i sin kropp? De troligtvis lyckligaste i sitt liv va en lögn. Fy fan!

Vet hur glad du va å hur myckedu längta.
Finns här för dej vännen<3

Har nyss duscha och ska snart ner på jobbet. Lär ju inte bli lika mycke skratt som igår=P
Jobbade ju med Carola och Åse igår. Carola la ner en lapp med mitt namn och nr i en killes påse med mat när jag va ute å städa serveringen. Haha pinsamt! Å nu håller dom på smider planer va dom mer ska göra. Va snäll på mej flickor=P Ni får igen=P


Tand åt fel håll

Efter körlektionen som gick mycke bättre igår än gången innan så följde jag med mamma till Hennan. De va sjukt underbart väder så jag la mej och sola, försökte komma på saker jag är skyldig dom för.
Sen kom Emil hem, vi käka sen efter ett tag drog vi iväg och fiskade. Joel och Tobbe följde med å. Satan va gäddorna va på g. Jag fick upp bara 2 men tappa ett antal lika som alla andra. Joel fick 4, Emil 7 och Toppe 9. Va riktigt härligt förutom att man blev myggbiten till tusen. Hade ju inte direkt nå bra fiskekläder på mej, strumpbyxor, tröja och stövlar=P Hann inte slänga med mej kläder till Hennan.

Mina STORA gäddor=P
Mina jätte stoa gäddor, haha=P

Emil fick en gäddtand i fingret
Emil lyckas få en gäddtand i fingret, dock åt fel håll =S

Mitt ben efter fiskningen, snacka om myggbiten
Så här vidrigt ser mitt ben ut efter gårdagen. Blev myggbiten så inni helvete, inte roligt alls. Nästya gång blir de då vanliga byxor=P

Sen på kvällen vart de film, toast och oboy. Älskar att dricka oboy i Hennan. Vet inte varför men de blir alltid mycke godare där=S Skumt!

Mamma kom in å skulle väcka mej vid 5 i halv 7 i morse men va ju så klart redan vaken då. Men vart inte att jag åkte med henne, Emil ändra sej och tänkte ta bilen så tänkte åka med han ist å försök lyckas somnaom men de gick ju inte så klart. Efter ett tag kom Emil in och berätta att han skulle ringa å sjukanmäla sej för han hade sån fruktansvärd huvevärk och kände inte alls för att sitta å köra lastbil en hel dag så, så då låg man å drog sej längre endå tills Micke på körskolan ringde och avboka min körtid som jag skulle ha kl 3.
Hoppade upp å kolla på tv sen och gav hundarna mat sen kom Emil upp å han skjutsa ner mej till Ljusdal och nu sitter jag här å väntar på svar om Åse vill följa med ut å gå innan vi ska jobba=)


Hennan

Åkte till Hennan efter jobbet i fredas, var ju så fint väder så tänkte jag skulle passa på å va där. Åt grillat och va ut å körde fyrhjulingen 2 gånger. Va även ut å övningskörde lite med pappa, gick bra mycke bättre än på körskolan iaf. Började få in de rakare å bättre.
Ska på körlektion idag kl 1 så får väl se hur de går nu då, om de går kasst lr bättre.

Jag

Igår jobbade jag hela dagen, så skönt att vakna upp i Hennan, känner mej inte stressad när jag är där. Hoppa upp, tog en snabb promenad med mamma som gick hela tiden å tjata om att hon skulle vinna. Men du, de kan du bara glömma!=P Jag kan bara jag vill, och kämpar du, då kämpar jag mer å de vet du=P Du såg ju mej på Örnåsen, du läre ju fått en aning dåligt samvete då när du åt hehe.

Ska strax slänga mej i duschen, sen iväg å fika med Kristin och träffa Annika där åxå=) Sen får man e vad som mer händer idag, ska kanske med till Hennan när mamma slutar.
Funderar på ta fyrhjulingen upp till Nybo och prova å se om örningen börjar ta.


Äntligen börjar de på se bättre ut

Kom nyss ur duschen, ska snart skynda å klä på mej så jag inte blir sen till jobbet, men de blir jag nog inte, inte vare de än så länge iaf=) Duktig flicka ja=P

Jag i Hennan

Min fredas kväll spenderades till att städa lägenheten, storstädning. Så nu börjar de bli en jäkla skillnad. Hela hylla vart ur plockad, både den stora vid sängen och den under tvn och till och med soffbordet, de va på tiden.
Fick städhjälp igår, tack så mycke för de!
Blir de till att fortsätta idag när jag slutar. Ska bli så skönt att sluta tidigt, kl 4. Men imorgon blir de desto längre pass, 12 till stängning.

Kristin va in igår kväll åxå. Hade gärna gjort de om jag inte skulle iväg på de där, har ju tage ledigt då för just de. Va precis på datum då=(

Näe nu är de bäst jag sätter lite fart här, tur man inte sminkar sej så ofta längre, går ju som lite snabbare.

Lat!

Så skönt å va hemma igen, jobbat mellan 10,30 och 18,00. Hade en sån jäkla huvevärk så kunde inte konsentrera mej för 5 öre.
Nu har jag fått på mej min städklädsel å=) hahaha. Högklackat och kort=D

Jag på Stadt

Ska sätta fart med städningen snart, får även städhjälp=) Snäll flicka jag som får hjälp, lr lat kanske man ska säga. Men HATAR verkligen att städa min lägenhet när jag itne trivs i den. Orkar itne ens bry mej ett skit om hur den ser ut. Men till veckan får jag nog besök så läre städa upp allt.

Blir nykter helg för mej, blev erbjuden att följa med på fest men jag är ju så pank som man kan bli å lite till så får skippa de. Får bli städa ist och mysa med mej själv framför tvn.


Hoppas de blir bättre snart

Önskar jag sov bättre på nätterna, vaknar varje natt å bara ligger. Skönt iaf att jag somnar om men de kan ju ta sitt tag de å. Fast i natt kvitta de ju iaf. Kl 3 ringde 3männing och fråga hur man stava ett gruppnamn för dom kunde inte hitta på youtube.
Men nu är man uppe iaf, ska snart hoppa in i duschen och göra mej i ordning sen väntar jobbet. Jobbar till kl 6 ikväll.

När jag kommer hem så ska jag verkligen försöka städa, får hoppas på att jag är piggare idag.

Ny på mej

Längtar som fan tills man år tllbaka på skatten, ska bli så skönt å kunna betala av min skuld till mamma å pappa. De mesta kommer ju gå åt till att betala dom =( Lite synd, men men.

Dålig som fan

Fan va dålig jag blive på skriva, har verkligen inte haft nån ork lr lust. Har vare så trött och min huvevärk vill aldrig försvinna. Har haft huveväk i flera veckor, helt värdelöst.

Vad har jag gjort då sen jag skrev sist?
Jag har vare på 2 körlektioner och de gick väl si så där, inte allt för bra, mer dåligt.
Vare till Åse och kollat på film å smaska i sej godis. Känns som jag itne gjort nå annat den här veckan.
Jag har umågts med Annika och Kristin. Vi har tjocka i oss chips och dricka och komme på låtar som jag ska fixa till hennes skiva.
Igår va vi även ut på Stadt och såg Engmans kapell. Riktigt trevligt! Trodde inte alls de skulle bli nå men så vart de inte. Annika ringde å väckte mej å fråga om vi skulle ut men nja, sen skicka hon sms och skrev att vi lära ut så de va bara hoppa in i duschen, sminka sej och knata iväg till henne. Åt nått chips där, vart min frukost=P, drack 3 cider och sen skjutsa Annikas mamma ner oss. Va trångt som fan å man blev knuffad hea tiden så vi stog inne bra mycke å.
Insåg att man kan ha väldigt kul ute fast man är nykter. Hade jag iaf=D

Idag va jag iväg och solade en stund, vart stor skillnad. Förvånad som fan vart jag. Men de är ju bara trevligt=D
Sen hem, duscha, gjorde mej i ordning, ner å mötte Åse så gick vi tillsammans till jobbet.
Hennes första dag idag. De gick jätte bra för henne, kom in i allt snabbt=)

Nu ska jag väl snart krypa ner i sängen å sova, funderar på att taupp bärbara dvdn å kolla på nå tills man somnar. Å så ska jag hålla tummarna att jag inte vaknar med huvevärk imorgon.



Jag hoppas verkligen

Förstår egentligen inte varför jag är så blyg att försöka nå, för när jag väl försöker så går de ju faktiskt bra. Tror hela tiden att de ska gå så dåligt och att folk ska tycka allt är knäppt å så, men så är de ju faktiskt inte insåg jag idag.

Tänker inte gå in på vad pga kanske ansvar och avensjuka.
Men iaf! Har sagt länge att de känns surt att ligga på samma nivå när jag enligt mej själv borde ligga högre. Visste inte hu ja skulle få fram de, men vill verkligen för tycker de känns jävligt om man säger så.
Och tur va nog kanske de:) För jag blev verklgien  förstådd till min förklaring och skulle nog gå att lösa på nå vis. Får hoppas på de och vart väldigt glad över de som sas.
Sånt är alltid så roligt att höra och man de stärker en och man vill fortsätta.

Haft en bra helg. Jobba 10 timmar på fredan, upp kl 7 på lördan och skynda mej iväg på riskettan. Satt där i 3 timmar och lite till sen kom Emil och hämta mej och Linnea, släpte av henne i Heden. Sen for vi vidare till Hennan så jag fick träffa Rebecca och Jenna lite.
Rebecca och jag åkte fyrhjuling, sparka boll och bakade lite fika som vi sen satt ute och åt.
Sen gick jag, Becca och Jenna till lekparken som va värdelös måste jag verkligen säga. Men dom tyckte de va kul att gunga iaf. de enda som gick att göra där. Kanan va ju hel blöt å klätterställningen va som lite stor. Sen börja Jenna bli trött å satte sej i vagnen å då ville inte Rebecca gunga mycke längre till heller så vi gick hem igen.
Sen upp på söndan och jobba 10 timmar.

Nu ska jag snart gå ner på prix sen blir de film=) Fast först läre jag väl duscha så jag slipper stinka äcklig mat os.

Är ledg i 2 dagar nu, ska bli så skönt. Köra både i morgon och på onsdag.
Va ut å körde med pappa på lördakväll å. Fan va bra de gic. Vart mer än jätte jätte chockad. Sånt som vare krångligt på körskolan gick skit bra med pappa. Gick ju på en gång hela tiden utan problem.


Går vidare

Ja då va man ut och körde igår igen=) Gick mycke bättre än förra gången, så nästa gång går vi vidare till backning i korsningar. Sista teorilektionen va igår å, så nu fr jag sätta fart hemma själv. Läre försöka gå på körskolan titt som tätt å göra testerna å. För nu måste jag verkligen!

Satan va trött jag var igår, la mej kvar i 11. Men de va ju inte allt för smart kanske. Vaknade 1000 gånger i natt, fast ändå har de kanske blive mer sömn.

Nu ska jag snart ta å börja göra mej i ordning, börjar jobba kl 12 och stänger idag. Så man kommer ju va lite seg i möra på riskettan. Den börjar kl 9 så kl 7 ska jag upp i morgon.
Sen blir de raka vägen till Hennan å leka lite med Rebecca och Jenna=) Mamma å pappa har dom ihelgen=D
Sen på söndag blir de 12 till stängningspass igen.


Allsång=P

Va ut å körde idag men hann inte allt för jätte mycke. För de första så gick han ut 3 minuter efter min lektion redan börjat sen avsluta några minuter innan min lektion va slut. Missa typ 10 minuter på 35. De blir ju ändå mycke de med tanke på att man betalar 370 kr för varje lektion.
Gick lite bättre den här gången iaf. Ska finslipa de nästa gång, segt!!!!!

Lars kom på att jag skulle börja ½ timme tidigare men när jag väl va där hade han insett att han tänkt på fel dag. Men bokade om så 3 tjejer va dit på intervjuer=) Verka som trevliga flickor=) Så de blir nog säkert bra får vi hoppas på.

Har även boka in en till veckas semester, underbart som fan å sen ska jag ta en till senare men sparar nog den ifall jag kommer på att jag ska göra något.

Emil kom in på jobb strax innan jag sluta. Vi åkte runt lite på köpingen, hämta mamma, skjutsa iväg henne, drog och köpte pizza, hem till mej, käka å såg på film, ut på köpingen igen å sen hämta mamma.

Följde även med till Hennan fram och tillbaka. Åkte en lite sväng på fyrhjulingen, slanga lite besin från skotern så Emil kunde ta bilen till Söderhamn.
Åkte och hämta upp Jocke B sen bara de av mot Ljusdal med alsång=P Fin fint hahaha.

Å nu sitter jag här å MÅSTE plugga körkort för ska dit imorgon efter jobbet, ska även på körkolan å köra imorgon bitti å.
Tänkte även ta mej en promenix runt kyrksjön ikväll å. Fan har gått upp den här veckan men får mer än skylla mej själv. Vare mer än sjukligt onyttig.

Strul

Fan vilket strul igår på jobbet. Kassan har krångla hela helgen men igår sa den upp sej totalt. Gick inte å ta kort och stoppa man i kontanter så tog den dom och inge kvitto kom ut. Massa strul så vi fick ställa oss å skriva upp varenda sak folk handla och ta kontanter ist. Statiol lär ju inte blive allt fö glad när många fick springa dit å växla.

Igår kväll va jag till Annika=) Satt å prata massa å kolla på tv sen sov jag över där.

Men nu är man hemma igen. Ska slänga mej i duschen strax å sen gå iväg på körskolan. Har sån jävla huvevärk, men hoppas de går hyfsat ändå. Vi får väl se:P
Får ju inte in de här som jag ska lära mej. Alla tycker de låter konstigt, dom flesta gör som jag gjort innan. Till och med emil fick lära sej så när han tog körkort å de va ju i mars. Men de är förbjudet att göra för mej. Svårt som fan blir de å lära om allt.

Ska tok skynda mej hem så jag hinner springa ner på jobbet. Jobbar mellan 11 och 4 idag. Skönt som fan å jobba dag, men rent käpprätt åt helvete när de krånglar så där. Gick ju bra igår ändå för de va  ju lugnt på kvällen, men nu blir de ju lunch. Vi får hoppas att nya hårdisken kommer idag å så snabbt som möjligt, helst innan vi öppnar.

Näe nu ska jag sätta mej lite fart så jag inte kommer för sent=)

Mycke funderingar

Va ju på teorin igår, fy satan för å gå dit! Ringde lillebror ett antal gånger å hoppaes på att han hade sluta praktiken men inge svar så de va bara knata dit. Närjag kommer ut så börjar de regna mer och mer. Spöregna! Jacka å linne = dyngsur! Men hade iaf gjort läxan den här gången=)

När jag märkte att vi nästan va klar så kom jag på att jag va sugen på att följa med lillebror och mamma till Hennan, dom skulle åka vilken minut som helst så hörde av mej till Emil. Dom vänta på mej och typ 2 minuter senare så sluta vi. Emil kom och hämta upp mej, åkte å handla, hämta lite grejs å så körde jag till Hennan=)
S60 är fan jävligt skön att köra. Tycker om den bilen=P

I Hennan höll jag mej road efter ett tag iaf, först visste jag itne vart jag skulle ta vägen för jag va så uttråkad. Kom på att jag hade glömt tvätten kvar i torktummlarn i Ljusdal å, men kunde inte ta mej ner så de fick ligga till idag. Tur de hade hunne torka.
Hitta lite fula kläder så börja prova för å fula mej. Vart lite skratt, stygt som fan haha.

Alla gick och la sej men jag orka inte lägga mej än så kollade på film, något jag ångrar. Skulle upp tidigt i morse så vart inte allt för mycke sömn i natt. Trött så inni helvete!

Idag har jag vare på arbetsförmedlingen, hade nå sånt där onödigt möte fast de va faktiskt inte onödigt. Kom ju dit för att säga jag är bara inte skriven här för att få extra pengar, som jag säger varje gång. Men så kom vi in på å prata om min dröm, hon tyckte jag verkligen skulle få den att bli verklig. De är inte svårt och de vet jag själv, men jag måste bara ta tag i de och veta vart jag ska vända mej.
Men hon skulle fixa in ett möte åt mej så de kanske blir de början iaf.

Men så blir de massa tankar då. Börja plugga bara? Plugga och jobba? Kommer jag klara av att plugga med tanke på att jag hoppa av gymnasiet 2 gånger? Hur skulle de gå att vara utan lön? Dra på med studielån? Å massa med funderingar.
MEn samtidigt så vill jag verkligen, de är verkligen min dröm. Har vela de här sen andra gången jag börja gymnasie, kom på de när jag börja. Då först visste jag va jag ville göra med mitt liv. Men hur lätt är de då när man är så ung? Jag om nån vet att de inte är lätt.
Men nu vet jag vad jag vill, frågan är bara om jag ska kämpa för att drömmen ska bli sann?

Saknar vintern?

Har plugga lite teori, tvättat 2 maskiner idag. Vart hungrig och vägrar ju laga mat här efter jag hitta myror i skafferiet. Frågade Krstin om hon ville med och käka, hon hade äte men följde med å fika=)

Nu sitter jag här å är trött, ovanligt va? Nja inte direkt. Skulle ha plugga mer körkort men är så sömnig så tror jag ka städa lite mer innan Emil kanske kommer. Vet inte hur de blir än.

Javisst ja jag glömde helt bort att jag kört idag, va ju på körlektion. Så svårt å lära om sej, tycker de är läskigt å göra så som jag måste, men de kommer väl nån gång om 100 körlektioner lr nå känns de som. Men med handbromsen va de klockrent sa han. Men gick nästan sämre den här gången att starta i backe, lr de är på olika sätt.

Ikväll ska jag på näst sista teorikvällen å, torsdag är den sista och på lördag är de riskettan. Längtar inte kan jag lova. Men men de är gjort sen då iaf. Fan vill ha de här kortet nu jag. Vore så underbart å ha de i sommar, kunna åka iväg å göra saker utan att behöva fixa skjuts. Å bil har jag ju redan sen snart 2 år tillbaka.

Min och Eils skoter

Vart tvärsugen på ut å köra skoter och fyrhjuling nu=P

Hold your head up high

Igår kom lillebror och hälsa på, Joel å Felix följde med å. Vi beställde pizza och kolla på film.

Han kanske kommer idag å efter praktiken=) Hoppas han stannar kvar isf för jag ska ju på körskolan idag. Både snart och ikväll. Smartsaftet jag hoppa upp en timme för tidigt och förra gången hoppa jag upp en timme för sent. Synd för jag kände att jag behövde sova ut. Seg som fan!

Nu börjar de bli skillnad i min lägenhet, skönt som fan. Tog ett jädra ryck igår så nu börjar de snart bli bra här.

Ska snart upp till tvättstugan, så fort jag orkat klä på mej och slänga i jobbarkläderna. Sen ska jag gå till körskolan på körlektion. Unra hur de går, ska gå vidare idag till nästa. Håll tummarna för mej=)

Min vidriga myrfälla funkar as bra=P Nu börjar de bli tomt på myror här=) Lillebror råka trampa i den igår nåra gånger, vidrigt! Haha

Näe ska jag häva i mej lte frukost tror ja=) Måste börja försöka äta regelbundet så jag går ner mer. Skrev fel igår, skrev att jag hade gått ner 1 kg men menade 2 kg=P De tar sej=D

Nutte, pappa och jag=)
En bild från jag va väldigt liten=) Pappa, jag och lilla Nutte, minns han så väl och när han försvann. Pappa förstår inte att jag kan komma ihåg han men minns de så väl. Sprang bort i skogen sen hittades han död.

Måste bara få häva ut mej lite, blev så förbannad när jag hörde en sak igår.
Förstår verkligen inte hur vissa tänker. Hur i helvete kan man vara så självisk? Hur fan kan de va viktigare än en sån här sak? De här händer bara en gång medans de andra händer varje år. Sjukt! Finns de inga känslor i kroppen då? Gahhhhh!!!!!

Yees jag vann!!!

Yees!!! Den här veckan var det min tur att vinna viktminskartävlingen. Känns som jag är stort på gång, synd bara att jag åkte på å blev sjuk, men känns underbart att jag är frisk igen. Ska bli så skönt att jobba igen, få ut å gå och slippa sitta hemma.

När jag börja tävlingen
Så här såg jag ut när jag började tävlingen, gått ner 2 kg och gått ner några cm på olika ställen. Jag har varit väldigt omotiverad tills förra helgen när jag var till Hennan och Örnåsen. Då först fick jag suget och kämparkraften och jag kommer kämpa tills jag åtfår denna kropp.

Mitt mål äär att återfå min gammla kropp
De här är mitt mål. Jag har långt dit men jag ska lyckas!!! Å här är jag ändå mullig men jag tyckte faktiskt om den här kroppen. Jag va när en gång, gick ner 15 kg, bara 15 kvar men sen börja jag jobba. Börja hoppa över måltider, åt jätte oregelbundet och onyttigt.

Men idag har jag matlåda med mej, ska bara komma ihåg att ta med den. Oftast när man är duktig och gör så står den kvar hemma.

Näe nu lär jag skynda mej å jö mej i ordning så ja kommer till jobbet. Slutar 16.00 idag, underbart! Då blir de plugga körkort för fulla muggar, gjorde nästan hela kapitlet igår men ligger ju efter flera kapitel så läre försöka komma ikapp.



Tillängnat min familj<3

Klev nyss upp igen. Tvinga mej själv att hoppa upp så jag kan sova inatt. Vart så jävla trött förut så jag lära lägga mej å sova en stund.
Kollat på film hela dagen, inge kul alls. Så brutalt less på att ligga hemma nu. Gör mej frisk!!!

Hoppas att jag är bra imorgon så jag kan jobba, pallar inte va hemma en dag till. Blir tokig att inte kunna gå ut lr göra nå alls.

Sitter å lyssnar på gammla Eminem låtar på Spotify. Kommer ihåg att jag köpte de albumet i Cypern? Har för mej att de va då. Låg å lyssna på skivan hela dagarna.

Jag längtar tillbaka till gammla tider. Min roligaste tid var när jag gick i 7an och 8an. Jag gjorde inte direkt nå spec men de va ändå min bästa och samtidigt min jobbigaste tid.
Mådde som värst när jag var 14 år. Tjafsa jätte mycke med mamma och klarade inte av att vara hemma, vart bara tjafs då. Mådde så mycke sämre när vi bråka men satidigt var det något som gjorde att jag mådde bättre när vi tjafsa. Helt sjukt!
Drog mej undan i skolan för jag mådde dåligt, tappa kontakt med dom får jag prata med där. Jag börja hänga i Ljusdal och där trivdes jag. Träffa mer och mer folk för varje gång jag va hit och jag va sällan ensam.
Var här flera gånger i veckan och när jag inte var där prata jag i telefon med dom.
Har haft helt otroliga föräldrar har jag insett på senare år, väl under den perioden insåg jag inte mycke alls. Levde på som egoist och tänkte inte på nån annan än mej själv. Förstår inte hur dom kunna haft sånt hyper extremt tålamod med mej i alla dessa år, även fortfarande. Mitt hömör har aldrig vare bra, kan förvandlas från as glad till skit sur för ingenting på sekunder.
Men de är väldigt olika i perioder. Å sen förstår jag inte att dom ställde upp så grymt mycke med skjutsar hela tiden. Skjutsa och hämta mej jämt sent på kvällar och nätter.
Kompisars föräldrar var aldrig riktigt pigg på att hämta sent så va oftast pappa som fick ställa upp. Ni va otrolig!

Min förebild är min pappa, de har det alltid varit. Han finns alltid där, inte bara för mej. Mår man dåligt så är han en man kan prata med. Han är bäst på att lyssna och han försöker alltid hjälpa. Han är så lugn av sej och kan hantera situationer (stava) så bra. Oftas är det han som går emellan och löser saker. Han är underbar! Bättre pappa än han kan man inte ha, inte enligt mej.

Pappa Sören<3

Mamma har åxå funnits där men grejjen är nog att vi är för lika varandra så de inte går riktigt bra.
Men hon försöker så gott hon kan och jag har märkt de men ibland blir de på fel sätt så det blir motsats av det ist.

Mamma Ingrid<3

Personen som betyder mest är min lillebror. Han visar inte så mycke men när de väl är nå så bryr han sej mest av alla har jag sett. Han reagera mest på mitt drickande tex och de är massa saker.
Men jag kommer aldrig kunna förlåta mej själv för hur jag betedde mej mot dej under perioden då du var 11-12 år gammal bara. De är sjukt vad som krävdes för att jag skulle inse vad jag ställt till mej. Du mådde så sjukligt dåligt och de var jag som fått dej att må så. Du kunde inte prata med mej, de enda du fick tillbaka va skit och hemska jävla ord. Jag råka få dej att inse att du inte var värd nått men du är värd mest i mitt liv.
Tänk när du låg där på golvet, ser fortfarande filmen i huve. Du skrämde mej verkligen och först då insåg jag hur hemsk jag va. Men sen försökte jag göra allt för att du skulle må bra ige och få tillbaka ditt självförtroende. Skolan börja märka skillnad som fan och alla andra åxå.

Emil <3

Jag önskar jag hade bättre kontakt med mina systrar. När man va liten ringde man till varandra och prata men aldrig längre. Jo med Carro och jag är så glad att vi börja fått upp kontakten igen, men önskar jag fick bättre  kontakt med Malin och Nadde åxå. Ni betyder mycke för mej även om de inte märks. Jag har aldrig vare bra på att visa vad jag känner. Men jag hoppas att vi kommer varandra närmare.
Vi hade så mycke kul när vi va små, vi mima jämt och hade mycke skojj ihop men nu gör vi aldrig nå. Kanske lite för stora för att mima nu lr va säger ni ska vi ställa upp å mima i folkparken igen? Vi kanske tar första pris igen=P hahaha.

Carro och Moa<3

Nadde, Jenna och Rebecca<3

Malin och Wilma<3

Vi ses för sällan och jag vet att jag sagt att jag ska komma, men de är inte bara er jag sagt att jag ska komma till och inte komme iväg utan de är fler bland annat Caroline Roos. Har vare för självupptagen men nu börjar jag få ordning på mitt liv. Bara jag tage körkort så ska jag komma. Känner att jag läre lägga vartenda öre på körkortet nu.

Nadde, Emil, Malin  Jag och Carro

Insåg nyss att om 9 dagar har jag hållt mej ifrån att dricka alkohol i 1 månad. Känner mej stollt och nöjd som fan. Äntligen börjar de bli ändring. Vägrar hamna i beroende igen!

Imorse skulle jag bredan ut täcket i soffan, runska till de och fick as ont i nyckelbenet och de går inte över=(

Näe nu ska jag ta å diska och kanske ta mej en promenad, pallar inte att sitta innstängd i lägenheten. Har bestämt mej för att jobba imorgon.







Vill inte vara så här

Fortfarande inte bra, usch är så less på va sjuk. Visst vare de bara sen i torsdags men suck va less jag är på ligga hemma. Har verkligen inte råd att va borta från jobbet men vad ska jag göra då? Kan ju inte jobba så här.
Ligger å kollar på film efter film å de är inte kul. Jag vill ut å gå, jobba, göra något. Vill inte sitta hemma å va sjuk.

Jag 15 april 2010

Ska ta och diska snart och hänga in kläder i garderoben.


Måste få undan alla saker så jag kan ringa hyresvärden så anticimex kan komma hit. Fan vidriga jävla myräckel!


RSS 2.0