Vad är värst?

Vad är värst? Kalla någon för fitta eller gå bakom ryggen på någon, hitta på saker som inte och skicka till någon så den personen säger upp kontakten? Utan egentlige någon anledning för de stämde ju inte.

De hela började så här.

Jag höll på skriva/prata med en kille, vi hade bestämt att vi skulle träffas nå. Jag hade berättat för min "vän" (som jag trodde hon var, hade visat förut att hon inte var så mycket till vän. Flera saker som jag berätta, spred hon vidare, fast det var mellan henne och mej, lika mot andra) att jag prata med han och att vi skulle träffas, jag visa han och så.

Tiden gick och vi hade fortfarande inte träffats, dom hade vare inte på varandras sidor på internet och hon prata om de flera gånger. Så till slut sa jag, börja flörta med han då, ta han du, för jag kände mej inte så intresserad längre.

Tiden rulla på, jag försökte få tag på killen men han svara inte så jag sket i han. Helt plötsligt en dag så svara han, börja fråga ut mej varför jag bett mina kompisar kolla upp han och bla bla bla. Jag fatta ingenting, och han blev sur.

Då visade det sej att min "vän" hade skicka medelande till han och skriva att "Linda har bett mej kolla upp dej, jag ska skicka och flörta med dej för att kolla hur många du flörtar med."

Jag pratar med min "vän", säger att jag inte förlåter henne men vill inte sabba tjejgänget så de blir knas. Hon börjar med att skylla ifrån sej, låtsas att hon inte förstår vad jag menar.

Tillslut så erkänner hon, säger att "du sa ju att jag kunde skriva något till han" ja de sa jag, jag sa att du kunde ta han, flörta med han för jag inte var direkt intresserad längre.

Jag frågar varför i helvete hon gör nå sånt, för jag har inte gort henne nå. Då svarar hon att hon hade det struligt med en annan kompis och då bara skrev hon något.

Jaha så bara för att hon har struligt med andra vänner så ska hon måsta sabba för andra för de och snacka skit? Hmm.

Han sa ju upp kontakten med mej för att han trode på min "vän"  men sen hörde han ju att det inte var så och nu är det lugnt igen.

Jag blir förbannad på min "vän" säger att hon är en jävla fitta som hon håller på. Hon säger till mej att du är inte min vän längre, så fort du får pengarna jag är skyldigt dej så vill jag inte höra något mer från dej. Man kallar inte en vän för fitta! Näe och man gör inte så som du gjorde.

Tydligen så va de en helt annan sak, man får inte kalla någon för fitta men man får gå bakom ryggen på någon, hitta på nå skit och försöra vänskapen mellan andra, de är okej.

Vem tycker ni har gjort rätt/fel?

Har jag överreagerat?

Kommentera jätte gärna


Ny blogg!

Skaffat en ny blogg=) Den här sidan såg bättre ut så ska pröva använda den i stället=)

http://lindabackman.bloggplatsen.se/

Lägg gärna till mej=)

Fan blöder i mun!

Fan vakna igen för en stund sen, in på toa, får upp slem och med kommer blod. FAN jag har börjat blöda i munnen som dom varna för.
Sitter här med blodsmak i munnen nu hela tiden och hoppas på att de slutar, känner verkligen inte för att sätta mej och åka till Hudiksvalls sjukhus.

Igår tyckte jag ändå att jag var rätt duktig med vad jag åt, åt mycke mjukare men hade ändåå samtidigt ondare igår.

Just nu och igår ångrar jag att jag tog ort halsmandlarna men de lär väl bli bättre. Men gruvar mej mej och mer för att börja jobba. Roligt om jag komer börja blöda i munnen, känns som man har glasbitar i halsen ibland, kan inte prat jämt på grund av att det göt så ont, så fort jag anstränger mej lite tex uteå går en liten sväng så blir jag värre direkt.
Springa fram och tillbaka där på jobbet är nog inte så lyckat då.

Jag hoppas det blir av

Nu har jag en plan och jag hoppas verkligen de blir som jag tänkt.

Åka till Spanien och gå bartenderutbildning, stanna kvar där ett litet tag och jobba sen hem och börja söka jobb igen. Säga upp sej tills utbildningen är.

Fattar va dunder jävla skoj:)

http://www.barkurser.se/spanien/skolan.html

Gårdagen tillbringades med Kristin. Hon fixa naglarna på mej, vi käkade sen spela hon, jag, jonas och pelle massa neger och president=)
Gick jätte bra för mej i början men på slutet föörlora jag mest hela tiden.

Näe nu ska jag slänga mej i duschen, se ska jag ner tll Kristin. Äta frukosthos henne sen iväg på dollar, körskolan. Sen ska jag även till Söderhamn å hälsa på lillebror min. Passa på nu när ma är hemma å inte kan göra nå.

Gruvr mej som fan för hur de ska gå på lördag när jag börjar jobba iigen. Långpass och bara jag är ute å går en svng så blir de som glasbitar i halsen och de gör för ont för att prata. Och jg får inte anstänga mej, eller lyfta nå tungt på 2 veckor. Lyckat!

Irriterad

En sak gjorde mej jävligt irriterad i morse och är alltid lika dant.

Jag är ju sjukskriven 1 vecka och förvarnade om de förut  och såg till att de var okej.
Imorse fick jag sms "Känns det som du kan börja på torsdag?" Jag är sjukskrven, då ska jag väl vara sjukskriven. Jag börjar inte för ens lördag. Inget hur är de? Gick operationen bra?..

Har känts som jag haft glasbitar i halsen. Vissa dagar kan jag knappt prata för de gör så ont, står och tecknar och pekar i stället. Va ute å gick när jag va i Hennan och blev på en gång mycke sämre.
Plus att dom sa att jag inte får anstänga mej på 2 veckor och helt plötsligt ska jag börja tidigare än jag skulle. Näe tack!
Å jag får tillsägelser på jobbet att inte prata när min röst viker sej, men nu då? Hmmmmmm

Glasbitar i halsen

Grymt le mina sömnproblem nu. Kan inte alls sova på nätterna längre, hoppa upp klockan 4 i natt tex.

I torsdas var jag ju på sjukhuset å. Gick bra, å trött var jag som fan. När klockan va 3 så sa jag till att jag ville skriva ut mej. Prata lite med mej sen kunde jag gå.
Var yr och smått illamående och hungrig som fan. Gick ner till affärerna och mötte upp mamma som skulle hämta mej.

Köppte ett par stövlar och 2 par mönstrade strumpbyxor, jätte söta. Sen drog vi å käka.

Sen bar det av till Hennan och jag so i stort sett hela vägen dit och la mej även när jag kom fram. Sen dess har jag haft jätte svårt att sova på nätterna och i huve taget.

De va inte alls som jag förvänta mej fter operationen, hade vänta mej mer smärta. Fick ju smärstillande men tog de inte i början. Kändes som en vanlig halsontsförkylning.
Men nu har man vare olydig och inte alls äte de jag skulle och då har de vare som glasbitar i halsen i stället.
Även ut och gå massa så blir jag mycke värre.

Jag och Simone har ju gått en hel del i helgen, bra för kroppen men fan inte för halsen.

Igår åkte jag hem igen och de va väldigt skönt. Är dock jävligt sur på mej själv. Kanske borde släppa skiten?  De är ju flera år sen nu och de har blive mycke bättre. Kanske dags å gå vidare? Fast nu är de kanske för sent? Vad vet jag, jag vet bara att jag kan va ett jävla svin. Förlåt i alla fall!

När jag kom hem var jag inte på bästa humöret men så kom Kristin upp med min påse och fråga om jag ville komma ner och äta och se på tv med dom. Tack! <3 Du betyder så sjukt mycke för mej vännen<3


Dagen är kommen

Dagen är kommen, äntligen ska jag få ta bort mina halsmandlar. Vela gjort de sen jag var 16 år, å idag ska jag äntligen få göra de.

Näe nu jäklar börjar jag få bråttom här, läre sätta fart, bussen går om 40 min.

Bio igen

Jag kunde inte låta bli att gå och se den idag oåxå. Den va ju sjukt bra=) "I rymden finns inga känslor".

Hade dubbel lektion imorse på körskolan eller inte på körskolan men ja ni fattar. Sen vart de jobb till klockan 6 då jag fick gå hem en timme tidigare så jag kunde gå på bio igen.

Prata med Annika och hon var sugen på gå med mej.

Efter de så bjöd Mikael mej på mat=) Tack för de=)

Imorgon blir de Hudiksvalls sjukhus! =D

Jag får damp på dej!!

Dampdamp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp dampdamp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp dampdamp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp dampdamp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp dampdamp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp dampdamp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp dampdamp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp



Jag får verkligen damp på dej människa!

I rymden finns inga känslor

Va ju på körskolan idag, skulle köra 2 lektioner men va så jävulusiskt trött så jag slapp köra andra. Kändes som jag skulle krocka vilken sekund som helst men lyckas klara mej ifrån de.

Avslutade hemma hos Kristin, börja kolla på en film sen vart jag bjuden på våfflor där, riktigt gott. Spelade lite kort och sen var jag, Kristin, Jonas och Pelle iväg på bio, "I rymden finns inga känslor" riktigt grym film.

Nu är jag riktigt trött och funderar på att somna till en film, lite tidigt att lägga sej men men känns som deskulle behövas.

Prinsessa

Ska snart slänga mej i duschen å göra mej i ordning innan jag ska iväg till körskloan. Har ju dubbel lektion idag, sen ska jag avsluta hemma hos Kristin<3

Lega å kolla på en film, "Prinsessa" skit bra film måste jag säga.

Näe nu ska jag ut å röka innan duschen.

Eminem – Not Afraid - Explicit Version

Sugen som fan!

Jag är sjukligt sugen på te, men kommer inte åt kranen och vattenkokarn. Alla möbler står ju för.

Fick precis tag på sjukhuset, vet fortfarande inte tiden, men dom ska ringa mej dagen innan, så imorgon ringer dom väl. Shit!!! De är ju i övermorron som jag ska dit. Gruvar mej lite.

Hurär de att bli sövd? Någon som blive de?

Engmans Kapell – I Hennes Famn
Mimikry – Min Sång
Eddie Meduza – Skinnet

Undra vad man ska hitta på nu. Finns ju inte ett skit att göra här i lägenheten. Kanske ska prova spela lite=P


Nytt försök med böckerna

Va lite små seg i morse men kanske inte så konstigt. La mej ju inte allt för tidigt. 

Nu sitter jag och försöker få tag på sjukhuset, inget svar så jag får väl fortsätta ringa. Måste säga att jag kunde ta tiden på torsdag.
Va ju jävligt lämpligt att de vart just då för då är jag ändå så mycke ledig. Plus att jag kan börja plugga massa till körkortet.

Hoppas att Andre komemr ihåg mina böcker idag. Mamma råka ju skicka med dom till Söderhamn med Emil.
Så va Emil upp till Ramsjö på natten och skulle ta med dom men glömde så nu gör vi ett nytt försök men att försöka skicka med dom med Andre när han ska tillmLjusdal på praktik.

Läre skjuta upp min skrivning och min uppkörning. Hinner inte klart.

Go natt

Nu jäklar är jag trött, höll på somna till hela tiden när jag kolla på film hos grannen. Men nu är de sängen som gäller.

Dubbel körlektion imorgon nsen va med Kristin=)

Go natt på er! =)

Musik! =)

Underbart med spotify igen. Jag njuter av musiken som spelas i högtalarna.

Här kan ni få lite smakprov på vad som spelas=)
Mimikry – Min Sång
Ana – We Are (Radio Version)
Taio Cruz – Dynamite
Calle Kristiansson – Walking In Memphis
Takida – Never Alone Always Alone
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Eminem – Not Afraid - Explicit Version
Dead by April – Losing You
Jason Derulo – In My Head
Eddie Meduza – Skinnet
In Flames – Like You Better Dead
P.O.D. – Youth Of The Nation
Nomy – You Better Die Young
Takida – Reason To Cry
Pierre Isacsson – Då går jag ner i min källare
T.I. – Whatever You Like - Explicit Album Version
Velvet – Fix Me
Lorentz & M.Sakarias med Newkid – Lever min dröm
PG – Wipe Away My Tears (Original Radio Edit) - Original Radio Edit
Special D. – You (Single Edit)
Rihanna – Hard
Various Artists – TeenageDirtbag
Bullet For My Valentine – Tears Don'T Fall
Nomy – Hold Your Head Up High
Nomy – Cocaine - Acoustic
Bruce Springsteen – The River
John Fogerty – Broken Down Cowboy
In Flames – Only For The Weak
Eddie Meduza – Silver Wheels
Eddie Meduza – The Man In The Sky
  – Duke Of Earl
Christina Lindberg – Country Road
John Fogerty – Deja Vu (All Over Again)
Limp Bizkit – Behind Blue Eyes
Billy Ray Cyrus – Achy Breaky Heart
Volbeat – Fallen
Volbeat – Caroline Leaving
Skillet – Comatose
Skillet – Hero
Skillet – Whispers In The Dark - Radio Edit
Adept – At Least Give Me My Dreams Back, You Negligent Whore!
DragonForce – Starfire
Within Temptation – Angels - Single Version
Within Temptation – Ice Queen - Radio Edit

Nu ska jag tända upp med lite ljus, tända mitt stora doftljus med honungsmelon doft=)

Snöflingor!

Ska nog riva i minakorgar å leta fram sladden så jag kan koppla i data till förstärkaren.

De är som lite tyst här i lägenheten, vill ha musik, annars funkar inte jag.  Musiken är min livskraft.

Fan vad jag längtar efter vintern då. Igår när vi plocka svamp så kom de små små snöflingor i Hälsinge Nybo=)

Skotern

Vill ha vinter och skoter

Damp!!

Fan får fan damp jag eller nå! Gahhhhhhh!!!!!!!! Jävla trögboll!!!!!!!

operations tid på torsdag

Äntligen har jag fått en operations tid. Sjukhuset ringde ikväll när jag jobbade och berätta att dom fått ett återbud på torsdag. Ringde chefen och fråga om de var lugnt att jag tog den eftersom läkarna tyckte att jag skulle sjukskriva mej i en vecka efteråt.

De gick bra så på torsdag ska jag äntligen få bli av med mina  halsmandlar, halva i alla fall.

Mn ska bli lite små läsigt att bli sövd, sen måste jag nog åka buss hem direkt efteråt. Fast har jag tur kunde mamma hämta mej. Vore inte så roligt om jag äckligt nog skulle få blödningar i munnen och sitter på bussen, lättare om man åker bil.

Skönt å¨va uppe tidigt

Äntligen hr man lyckas vända tillbaka dygnet. Så skönt att kliva upp tidigt. Fast än är de inte så tidigt som jag vill men de är på gång =)

Kollade klart på "Mamma Mia" igår, jävla bra film tycker ja.

Nu ska jag ta och slänga mej i duschen sen iväg ner och jobba. Slutar klockan 7 och imorgon är jag ledig.

Ska de bara gå neråt?

De känns som allting rasar för mej nu. Trivs inte med jobbet längre, å inte heller längenheten. Allt är bara skit med de nu hela tidne och blir ju aldrig bra.

Å på de så blir Bamse dålig. Min älskade hund som jag haft sen jag var 5 år gammal, i 16 år har jag haft han.

Han har hjälpt mej mycke gnom åren specielt när jag bodde i Järpen. Han fanns alltid där, så fort hn såg jag mådde dåligt så kom han å satte sej vid mej. Han skulle trösta. Sån jävla underbar hund.

Igår blev han jätte konstig, så pappa och jag bestämde att han skulle skjuta Bamse på morgon, eftesom de va natt. Senare gick jag och lillebror dit och titta till han då börja han blev bättre ch imorse då var ha helt normal. Vette fan va de blev.

Han får leva ett tag till och blir de igen ellerhan blir dålig på nå sätt så tar vi bort han då, vilket fall så tar vi bort ha inan vintern, så dwe går att gräva ner han. För han lär ju ne klara sej allt länge.


Lite sköna låtar =)

Sitter och lyssnar på mitt saknade Spotify. Har ju vare utan data i nån månad nu men tror den funkar som den ska nu. Får prova så fort jag kommer hem igen=)

Här är lite sköna låtar om ni är sugen att höra=)
Eminem – Love The Way You Lie
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time For Africa)
Engmans Kapell – I Hennes Famn
Engmans Kapell – Hälsingevind
Bullet For My Valentine – All These Things I Hate [revolve Around Me] [album Version]
In Flames – Like You Better Dead
Imperiet – Märk hur vår skugga
Engmans Kapell – Pensionat Liljevahls
Elov & Beny – Hal som en tvål
Rasmus Seebach – Natteravn
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Soulja Boy Tell'em – Kiss Me Thru The Phone
Neverstore – So much of not enough
System Of A Down – Chop Suey!
blink-182 – All The Small Things
Engmans Kapell – I Goda Vänners Lag
Everlast – Black Jesus
Volbeat – Say Your Number
Volbeat – Soulweeper
Shinedown – 45
Bullet For My Valentine – The Poison
Billy Talent – Fallen Leaves
Within Temptation – Ice Queen - Radio Edit
Ison & Fille – Jag Skrattar Idag
Akon – Right Now (Na Na Na)
Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work)
Bob Marley & The Wailers – No Woman, No Cry - 1975/Live At The Lyceum, London
Eek-A-Mouse – Ganja Smuggling
Falconer – Emotional Skies
Falconer – Mindtraveller
Master Blaster – Everywhere - Radio Mix
Engmans Kapell – Laila
Masterplan – Spirit Never Die
Avantasia – Avantasia
Avantasia – Farewell
Engmans Kapell – En By Mellan Två Berg
Blind Guardian – Bright Eyes.
Blind Guardian – Nightfall
Sabaton – Primo Victoria
Sabaton – Wolfpack
Saxon – Hold On
Amber Pacific – Save Me From Me
Bubba Sparxxx – Deliverance
The Devil Wears Prada – I Hate Buffering
Everlast – White Trash Beautiful
Manowar – Warriors Of The World United
Iron Maiden – Fear Of The Dark
Jay-Z – Empire State Of Mind [Jay-Z + Alicia Keys] - Explicit Album Version
Melissa Horn – Vår Sista Dans
Fred Åkerström – Jag ger dig min morgon
Sanna Carlstedt – Ett Glas Vin
Bruce Springsteen & The E Street Band – The River
Haley James Scott – Halo
Poison – Every Rose Has Its Thorn
Enya – Only Time - Original Version
Damien Rice – 9 Crimes
Brad Paisley;Alison Krauss – Whiskey Lullaby - Featuring Alison Krauss
Ken Ring – Hip Hop
P!nk – Sober
The Derailers – Cold Beer, Hot Women & Cool Country Music
Billy Ray Cyrus – Achy Breaky Heart
Flogging Molly – If I Ever Leave This World Alive
Limp Bizkit – Behind Blue Eyes
Pain – Shut Your Mouth
Yazoo – Only You
Hilary Duff – Someone's Watching Over Me
Imogen Heap – Hide And Seek
Melissa Horn – Lät du henne komma närmre
Damien Rice – 9 Crimes
Melissa Horn – New York
Adept – At Least Give Me My Dreams Back, You Negligent Whore!
Adept – Shark! Shark! Shark!
Engmans Kapell – Norrlands Glimmande Guld

Lite av vad jag sitter och lyssnar på idag=)
Lyssna och njut=)

Jag vill byta jobb och flytta

Jag är glad att jag åkte hit, kom på lite andra tankar då. Känt mej så sjukligt jävla negativ den här veckan. Allt har vare pina och pest. Jobbet, lägenheten, mej själv och allt verkligen.

Jobbet har jag börjat haka upp mej på mer och mer. Att det ska vara så olika för folk och massa. Det hela sitter väl i att jag inte trivs där längre och det har gått till en viss gräns så blir vad som helst negativt, fast man vanligtvis itne skulle reagerat förut. Vad vet jag? Men det har gnagt i mej länge och jag känner verkligen inte för att vara kvar där.
Har pratat min min chef om att jag ska säga upp mje men vet inte när. Än så länge vet jag ju itne vad jag ska göra. Ska jag jobba, gå som lärling, plugga eller gå utbildning? Jag har bolla runt tankar jätte länge men lyckas inte komma fram till något bra, vet fortfarande inte vad jag ska göra. Det är skit svårt! Jag tänkte jag skulle fixa ett möte på arbetsförmedlingen för dom brukar vara bra på att peppa mej och få mej att komma på vad jag egentligen vill göra , men nu har jag vänta på att få komma dit i över 2 månader å de känns som jag börjar ge upp allt.
Just nu börjar jag blir så jävla jobbless med så nu skulle jag bara vilja plugga och inge annat men de fu nkar väl inte så, man måste väl ha en inkomst å.
Önskar saker va lättare och att det fanns fler möjligheter, fler chanser om man ångrar något man försökt med tidigare.

Fick även tag på min hyresvärd för första gången på jag vet inte hur länge, jo sen dom tapetsera sist. Varken jag eller min granne har fått tag på han men i torsdags då lyckades vi.
Då berättar han att dom ringt från "Oves golv och färg" och dom skulle komma till mej klockan 10 på fredagen. Jaha säger jag? Ja jag får väl flytta alla möbler igen när jag slutar jobbet ikväll då.
Jobba 10½ timme sen hem, grannen skulle hjälpa mej att flytta skiten men orka inte men lova att fixa de på morgonen innan dom skulle komma.
Stressa järnet på morgonen, sov skit dåligt, rädd att jag itne skulle hinna tills dom kom.  10 minuter innan dom skulle komma var jag klar. Svettig och jävlig efter allt stök, bök och bärande så slänger jag mej i duschen, sätter mej på golvet och väntar eftersom jag inte har något annat att sitta på.
Väntade till klockan 11 men ingen dök upp. Gick ner till Kristin och vi käka frukost och kolla på "Mamma Mia". Hann inte se slutet för jag skulle iväg och jobba. När pappa hämtar mej och vi åker hem till mej så inser vi att dom itne gjort ett skit. Jag har slite bort alla möbler i onödan och kan inte ens komma åt mitt kylskåp eller något. Bra nog less jag börjar bli på allt nu. 

Just nu vill jag inget annat än flytta och byta jobb eller plugga. Men så lätt är de väl inte å bara flytta? Eller är de det? 

Längtar som fan till nästa helg, hoppas verkligen att det blir av. Jag Kristin, Jonas och R kanske ska till Örnåsen=) Skulle vara riktigt härligt. Dit å bada bastu, ta nån öl och njuta. 

I Hennan och njuter

Sitter i Hennan och njuter i helgen, men imorgon är det jobb igen. Men fick en hel dag här i alla fall=)

Vad har jag gjort sen senast då?
Drucke massa te, rökt och kollat på film med Kristin<3
Bakat traktortårta till Jonas, hjälpte Kristin=P (jätte söt), fira Jonas och badat trätunna, krogen.
Jobba, jobba.
Vare till Härnösand och hälsat på Nadde, Thomas, Rebecca och Jenna, Malin, Robert, Wilma och Edvin, Carro, Joel och Moa.
Jobba, jobba, jobba.
Och nu är man här och njuter. Provat Emils bil, träffat hundarna och min FETA katt, riktig bulltuss! (min andra katt, Tussan) kollat på tv, fått go frukost, igår fick man ost, kex och tillbehör när man kom hem.


RSS 2.0