Födelsedagsfirande

Ja då var de snart dax för jobbet då. Trött som fan är jag men blir väl piggare snart antar jag. Ville inte riktigt kliva upp. Snoza om i 20 minuter. Får hoppas att den här dagen  går lika fort som kvällen gick igår. Och får även hoppas att de är lugnt så jag slipper stanna kvar. Ska ju fira Virre ikväll min lilla flicka har ju blive stor=P Hehe. Men läre ta de rätt lugnt för ska upp å jobba imorgon. Jobbar 11 till stängning då. Näe nu ska jag ta å sminka mej lite. Skönt att de röda börjar på ge sej lite så behöver väl inte lika tjockt lager smink idag. Inte lite jag skämdes igår. Tur de va så mycke så man slapp tänka på de hela tiden men synd nog så speglades jag i fönstret så jag blev konstant påmind.
Jag, Erica och Veronica


Gör inte som jag

Ja då va man iväg å sola igår. Just nu ångrar jag de stort.  Jag vart ingen vacker syn. Sola för att se bättre ut men jag ser allt annat än bra ut. Röd som en tomat å värre ändå. Vita ringar runt ögonen och svälld.
På bilden så syns de itne ens i närheten av hur röd jag verkligen är. Den har ljusat ner de hela plus att jag tog den igårkväll å idag va jag värre.  Ser jag vacker ut lr? Haha
Jag som tomat

Senare på kvällen så va en kompis hit. Vi gjorde natchos oc kika på film.  Va riktigt trevligt. Inte sista gången får jag hoppas på. Å innan de va jag till Örnåsen och vände. Hämta en avfuktare bara. Önskar jag kunde åka dit å bara vara där. Vore så härligt. Längtar till jul. Hoppas snön kommer snart bara så jag å Emil kan utyå leka med skotrarna våra.

Skönt att de va mycke idag på jobbet slapp man tänka lika mycke på hur man såg ut. Kändes som många kolla på en.
Men de är ganka förstårligt. Va skönt iaf. Tiden gick väldigt snabbt. Tyckte synd om Lalia. Hon å hennes familj skulle äta där när hon slutat men dom fick äta själv så fick hon stanna å jobba längre. Va sån jävla rusch hela tiden. Trodde aldrig de skulle ta slut. Tur att jag fått tillbaka min energi igen. Va nog bra att jag va sjuk som jag va förut. Vila upp mej rejält. Har inte vare så här pigg på jag vet inte hur många månader. Så jävla skönt.

Nu ska jag nog städa lite här. Fast de finns nästan inget att städa. Men så sugen på göra julfint när man kolla på jobbet å mot alla lägenheter när man gick hem. Bara snön som fattas. Man vill liksom inte fixa till innan den kommer heller. Inte jag iaf. Ingen julkänsla då.



Å ett tips till alla som solar. Sola inte längre än ni brukar när rören är bytt fast de inte brukar ta nå direkt annars.
Även om de bara gäller 10 minuter mer för då kan ni se ut som jag å de vill ni nog knappat!


Fy fan!

Va ju å sola idag. Just nu ångrar jag mej skarp. Sola extra länge å tydligen var rören bytt. Så Linda ser ut som en kräfta, på vissa ställen iaf. Hon va ju som lite trött efter att ha inte sove så mycke så hon höll nästan på somna å kura ihop sej lite konstigt där i solariet. Så fram på halsen är hon jätte röd och på sidorna är hon kritvit ungefär. lika så runt ögonen. Synns en aning för väl. Så nu vill hon helst gå med solglasögon och polotröjja. Synd att de inte är sommar nu. Skulle se lite knäppt ut å gå med solglasögon den här årstiden.

Ska snart iväg å köpa pizza å kika på film med en kopis jag inte umgåts med på 5 år. Ska bli kul.


Gruva mej i onödan

Om man säger ring mej kl 11 så ska jag bestämma då om jag kan skjutsa dej lr inte. Varför vägrar man svara då när man själv sagt de? Får jag inte skjuts iaf som jag knappast tror jag kommer få. Du är en sån jävla velpelle! A isf ska jag inte iväg å hämta den där saken så ska jag sola.

Imogon läre jag ner å göra nytt syntest till nya körkortstillståndet. Äntligen snart ska jag få börja köra igen. Måste ta de där förbannade kortet. Vart så glad nyss när jag ringde telefonbanken å kolla hur mycke som skulle komma in imorgon. Oroa mej som fan om de skulle räcka till hyra å internet men de gör de. Måste ta å börja köpa julklappar å så jag har de gjort innan jag å Sofie åker till Stockholm så man vet vad man har att leva på. Å sen vore de skönt å ha de gjort i tid å inte sista minuten.

Bra fick tag på hn nu. Åker kl 2 efter jag solat.


Virre på märtas

Idag fyller denna underbara flicka år! Stort grattis! <3


Hur kan man tillåta sej själv?

Jag har ett mål nu. Jag ska kämpa å kämta. Vill ha tillbaka denna kropp som jag en gång hade.
Jag innan jag tok gick upp
 Kan inte förstå hur fan jag kunna/kan låta mej gå upp som jag gjort. På 1 enda år gick jag upp 30 kg. På 1 enda jävla år! 30 kg är inte lite de. Lyckades gå ner 15 kg när jag flytta hem från Järpen men gick upp 10 gen när jag börja jobba. Besviken som fan på mej själv att jag fortfarande fortsätter att trycka i mej skit ist för att ta tag i de. Hatar verkligen min kropp och skäms som fan. Varför tar jag bara inte tag i de? Ska jag gå upp 30 kg till innan jag verkligen inser att nu jävlar måste de vända? Aldrig i livet! Nu jävlar är jkag less på mej själv å mitt smygätande för mej själv. Har vare iväg 2 dagar å tränat nu å de känns så jävla underbart.Synd bara att jag måste göra de själv.
Så här ser jag tyvär ut nu
Man behöver någon där som hjälper en i bland. Men men. Är förbannat jävla stolt att jag går på gymmet alldeles ensam nu. Totalvägra jag förut. Och tränar även där nere om andra är där. Har till och med stått å slage på boxningssäcken när folk tittat på. De är fan inte illa. Ska försöka lägga upp så mycke som möjligt om allt de här. hur jag sköter mej, om jag gör nå framsteg lr bara fuskar. Får lägga in lite bilder titt som tätt. För då måste jag ju fortsätta annars blir de ju pisamt för mej eftersom ni har koll på mej då.


Jag skulle ju inte

Fan nu vart jag besviken på mej själv här. Hade bestämt mej för att hoppa upp i tid men hoppa inte upp för ens 1. Fan måste försöka få in ny vana. Sen skulle jag ju ha kollat soltid med. Vet itne hur många månader jag sagt det nu. Samma sak med att klippa mej. Om 2½ timme börjar jag jobba iaf. Ska bli skönt. Ska komma ihåg Sofies påse å, jobbarkläderna och min äckliga matlåda. Den där äckliga laxen. Hade vare bättre om de vare öring.

Jag

Ska väl ta mej en dusch nu och göra mej i ordning å invänta jobbet.


Vart tar tiden vägen?

Fan jag måste löra mej att lägga mej i tid. Blir ju åt helvete när jag öppnar lr börjar 11. Blir ju så förbannat jävla trött då. Nu kan jag ju inte somna för ens 4-7 på morgon å ska man upp halv 8 då är de inte allt för kul. Måste skärpa mej. Vet ju att jag mår så himla mycke bättre om jag lägger mej tidigt å hoppar upp tidigt på morgonen. Ju tidigare desto bättre. Blir så otroligt mycke gladare och får mycke mer energi. Hoppar jag upp senare vill jag bara ligga kvar i sängen. Allt känns segt å ingen idé å kliva upp. Blä blä blä ungefär. Så de ska de bli ändring på. Tänkte ställa kl på tidigt imorgon lr 10:30 iaf. Tänkte cykla å se om de finns nån soltid åt mej. Tänkte göra de idag men tiden flög iväg och jag vänta på få bli skjutsad men vart ju inte så. Fattar inte varför man inte kan säga de på en gång ist för att vänta till kl 9 på kvällen. När jag fråga redan inatt å å imorse. Men så är det alltid med dej. Å du säger prata med dina bättre vänner. Men kom ihåg att de är alltid jag som hör av mej till dej, det är alltid jag som frågar om vi ska hitta på något aldrig du. De va många månader sen sist. Å du har blive så sur å grinig. Men men nog om dej nu.

Shit snart är de desember å. Har liksom inte fått in de än. Snart åker jag och Sofie till Stockholm på nån sibyllakurs. Gruvar me som fan men samtidigt ska de bli sjukt kul. Jag och Sofie till Stockholm. Bo på hotell, åka taxi inte direkt vad vi är vana vid. Är sjukt glad att du börja jobba där gumman. Du är seriöst en av dom bästa människor jag träfffat i mitt liv. Du är så ärlig, öppen, glad, trevlig, positiv, du lyssnar alltid på en, du finns där för en, du ser och förstår. Du förstår inte själv hur underbar du är vännen. Tack för att du fins här för mej. Du är den enda jag känner att kan prata med om exakt vad som helst. Jag känner att jag kan lite på dej. Du ska veta att jag finns är för dej åxå. Kram på dej!

Ihelgen var det personalfest. Riktigt skoj. Först satt vi å drack lite hos mej sen gick vi till järnvägs och åt. Var riktigt gott båda varmrätten och efterrätten. Träffa jätte mycke folk som man kände. Och jag höll på få gå hem utan jacka i kylan. Hade råkat tappa mitt nr så fick vänta tills alla andra hade gått. Så jag fick den tillslut. Å slapp åxå gå hem. Fick skjuts men vart lite för mycke dricka under kvällen så dom stanna å jag fick hoppa ur fram å tebax. Så kör dom iväg å lämnar mej i diket. Inte allt för  snällt. Tittar mej omkring och känner in igen mej för 5 öre. Ingen aning alls om vart jag va. Aldrig gått där förut. Sen hör jag Erik ropar Linda hela tiden då kommer dom tillbaka med bilen och plockar upp emj å skjutsar mej hem. Hade jour dagen efter men behövde aldrig komma. Kan jag lova att jag var glad för. Mådde inte allt för bra dagen efter. Låg i sängen till kl ungefär. Sen plocka pappa upp mej åkte jag å hämta pizza som jag beställt sen hjälpte jag mamma å pappa.

Hoppas på att snön börjar komma snart. Fan november och bara regn inte en flinga på marken. Deprimerande. nu när jag köpt skoter å allt. Isf ska jag byta kolvar på den innan jag börjar köra å de har jag inte pengar till än heller så de kvittar väl egentligen. Mwen ändå. De är ju mysigt med vinter. Snart är det jul å. Längtar. Ska firapå Örnåsen i år. Minns inte sist vi gjorde de. Ska bli så mysigt. Så kul nu när vi fått till köket och hallen. Nu kan man ju verkligen vara där. Får vi ta dit alla 3 skotranra i jul å ut på lite äventyr. Så jävla fina leder å köra på där. Inte alls som hemma. Bara hoppas de kommer nån snö å då. Känns så skönt nu att Emil å jag har egna. Slipper vi hålla på å tjaffsa om vem som ska köra vilken. Båda har ju vela kört excitern förut för den andra hatar vi båda att köra. Men nu funkar ju inte excitern heller. Jag körde lite för hårt med den i påskas men dom ska laga den nå nu snart så kan mamma få ta den å köra med slipper vi skjutsa.

Näe om man ska ta å försöka sova. Hoppas på att man blir trött när man lagt sej. Får väl ta fram körboken å läsa lite annars. Jag ska verkligen vinna. Kan inte va sist i familjen sen nu är de fan i mej på tiden att jag tar de. Fan haft bil i över 1 år men inge kort. Lillebor fyller år 20 februari så jag har ju chans att klara de. Har sagt åt mamma å papa att jag ska börja köra som en tok så bara jag fått min nya tillstånd så jävlar va de ska köras. Får jag hoppas på. Sen pluggning tror jag är värst men ska höra om jag kan gå på en till teorikurs. Gick skit bra de sist synd bara att jag jobba dom 3 sista gångerna. Tvärslut då ju jag. Men nu finns de ju fler folk som jobba å dom vill ha timmar så kan nog ordna sej. Hoppas jag på iaf.


Stolt över mej själv nu!

Idag är jag stolt över mej själv!
När jag klivit upp tyvär sent på dagen
så rikgde jag till Micke (körskola) och
fixa så jag kan snart börja övningsköra igen.
Pappren är beställt så de ska bara
förskotsbetalas och jag ska gå å kolla
synen en gång till. Jag har bestämt att jag ska
ha det innan 20 februari. Jag ska ha det före lillebror.
Så nu är det tävling. Sen mer jo jag åt nyttigare mat.
Vidrigt var det åxå men tröck i mej de ändå.
Medans jag åt satt jag å plugga skyltar.
Å nu har jag vare iväg på gymmet å tränat ett snabbis.
Blev mest bara träning med armar å ner mot rygg å så.
Har åkt dit på ryggen mer å mer nu för tiden så
måste verkligen börja träna upp mej. Å nu ska jag
börja köra seriöst verkligen. Måste verkligen bli av
med min jävla övervikt nu. Sen ska jag även leta nr å
ringa komvux. Vill börja plugga upp nått ämne
samtidigt som jag jobbar.
Fan nu känns de som mitt liv börjar falla på plats.
Så jävla skönt. Bara hoppas jag håller de här nu.




Behöver avreagera mej!

Aldrig vela träna så mycke som jag vill nu.

Har så mycke som jag vill ut med.

Önskar jag hade en boxningssäck här

hemma. Så jävla underbart å stå å

avreagera sej på. Sätta på hög

skrikmusik och bara slå!!!!

Så jävla förbannad på mej själv

så jag förstår inte själv. Önskar man

kunde vrida tillbaka tid ibland.

Hade iaf en riktigt trevlig lördag.

Börja med förfest hos Erica sen krogen.

Hade sjukt trevligt. Underbart folk, spel. gott dricka.

Men vart mindre trevligt sen på natten. Vakna av

väldens magont. Klev upp å la mej i duschen så

jag fick varmvatten på magen. Bara låg å spydde.

Värkte så. Men efter en lång duchs började de mildas.

Jag la mej igen men när jag vaknade på morgonen

igen va de tillbaka. Va till läkarn igår och han sa

jag hade nån slags maginfluensa. Har lega i stort sett

konstant nästan sen natten mellan lördag och

sönda. Först idag som jag börjat känt mej bra.

Inte alls de där magontet och inte spytt en enda

gång lr nå alls som de va innan. Så nu ska jag

börja jobba  träna igen. Längtar! Så jävla lr på ligga hemma

nu så de finns inte. Först lång jävla förkylning, sen åkte

dit på rygghelvete och nu magsjukan. Kan lova att min chef är

hyper skapligt le mej nu. Tror jag jobbat 9 pass sen 26.

Gruvar mej som fan för hur illa lönen kommer vara och

om jag kommer ha råd med hyran och internet.

Inte så lämpligt nu till jul heller när alla dessa julklappar

ska köpas. Är ju nåra stycken.

 


Hur länge orkar man egentligen kämpa?


Vad gör man när man tappat
orken och kraften till allt?
Har ingen energi till något. Ligger i den
där jävla sängen och gå upp ibland.
Tankar snurrar i mitt huve hela tiden.
Kan inte sova på nätterna.
Ligger vaken å bara stirrar.
Allt är svart. Känns som jag aldrig
någonsin kommer få må bra.
Vet inte hur länge till jag
kommer orka kämpa

Jag


Känna på sej!

Ja då hare vare halloween då. 

Känns skönt att de är över. 

Jag kände verkligen att jag behövde

göra något dennna halloween för att

komma öv DÖD på halloween. Gjorde

mej iordning mer än vanligt, fixa dricka,

gick iväg och skulle festa. Tog en öl sen

gick jag hem. Inge sugen alls. Känns som nått

kommer hända om jag roar mej på halloween.

Det gjorde de sist. Visst de är 5 år sen men jag

verkar inte klar av att få de ur skallen.

 

Alla var hos Jossan för 5 år se. Hon hade halloween 

fest, alla skulle sova över där. Men på natten fick

jag nån konstig känsla, ville bara hem. Tänkte 

att jag skulle stanna kvar eftersom vi sagt att vi

skulle de, jag la mej och försökte sova men gick inte

men tillslut gick jag hem ändå. När jag kom 

hem var mamma vaken. Då kommer de! : Farfar dog

för 2 timmar sedan. 


Samma sak va de när vi tog bort Tusse.
Alla va i Ljusdal förutom pappa.
Plötsligt ringer mammas mobil och jag
tänker Tusse är död. De va så.
Pappa ringde och berätta att han tage bort
vår älskade hund. Fattar inte hur jag
kunde veta att de skulle vara ett sånt samtal.
Ingen hade ens prata lr nå i huve tage om att han skulle
avlidas. Han hade problem med andning nån
gång men aldrig så man tänkte att han
skulle tas bort för de. Men ändå visste jag.



RSS 2.0