Musik tips tack! =D

Jag håller på att göra en lång bra super blandad spellista och skulle vilja ha lite musik förslag, står stll i huvudet på mej.

 

Theo ligger i babygymmet, slår och sparkar på alla saker och skrattr till då och då. Älskade lilla vän <3

 

Själv ska jag ställa mej och diska, hänga upp kläder ur en kartong, gå igenom en annan kartong med underkläder och vänta in lillebror som ska komma hit och få hjälp utav snälla stora syster =P


Saknar er <3

Varje gång jag åker till Hennan tänker jag att jag ska gå till baksidan för att hälsa på hundarna, men så kommer jag på att dom finns ju inte mer. Vi tog ju bort dom i somras, men det är väl svårt att förstå när man haft dom i hela sitt liv typ.

 

Saknar mina hundar, önskar ni fortfarande levde <3

 

 

Bamse som hela hela 17 år gammal, jag hade han från jag var 5 år tills nu i somras då jag var 22. Han var så otroligt speciell, han fanns där om man mådde dåligt, han kände av det och kom och satte sej <3

 

 

Bella fick vi något år senare <3 Sån otroligt mysig hund, skulle altid gosa.


Hittat hit igen

Tänkte jag skulle prova denna blogg igen men använder fortfarande den andra åxå, http://intesomallatror.bloggplatsen.se/. Kika gärna in där och läs, mitt nya liv står där, i den är bloggen står allt som jag lämnat och lagt bakom mej.
Tänkte iallafall kolla skildnaden på bloggarna och se vilken som är bäst.
Obeskrivlig kärlek <3
Mammas underbara lilla älskling <3
Har även fått världens underbaraste son, Theo Tobias Bäckman <3

RSS 2.0