Film dag

Lega i sängen hela dagen, känner mej lite bättre me fortfarande illamående.
Vill må bra!!!

Har lega å kolla på The boat that rocked, bra film de och nu blir det Föräldrafällan=P Inte sett den på evigheter.
Någon som har nå bra film förslag till mej? Skulle vilja se The O.C nu men har låna ut första säsongen till Kristin.
De är så skönt att kolla på serier tycker ja. Filmer är så lång och man har inte riktigt tålamodet jämt men serier är kor å bra å kännr man för att se ett till så är de bara trycka igång=)
Kanske man ser lite Sex and the city. Fan va jag längtar tills andra filmen kommer.


Fy fan säger jag bara!

Va verkligen inte min dag igår. Börja väl när jag skulle hem från jobbet. Hade tok bråttom hem. Så skynda mej att byta om, satt mej på den där jävla cykeln! Blive bara sämre å sämre jävla vrak! Förut har den snott när man trampat så man är på väg att flyga av ibland, men nu va de inte bara de. Nu börja den kugga över konstant när man trampa så gick inte å cykla, fick gå hem.
Jag som hade så bråttom. Hemma, duschar, byter om, håller knappt på att hitta böckerna jag ska ha. När jag väl hittat dom så håller jag ist inte på hitta telefon, men tillslut så. Kunde äntligen börja knata iväg eftersom de inte gick å cykla. Tror ni inte de börjar dugga å då? Jo självklart!!
Väl på köskolan sitter jag som ett frågetecken i en annan värd. Fråga mej tex nått om man fick ha droger i  kroppen när man kör bil? å jag svarar jag vet inte. Funka som inte riktigt då.
När vi äntligen va klar så börja jag knata hemmåt, ringde mamma och fråga vart hon va. Utanför Ljudal, ja tänte jag å bad henne plocka upp mej, åkte på prix å handla sen hem å käka.
Börja få världens huvevärk och illamående som fan men tänkte att de va för att jag käkat. Brukar ju va duktig på att äta för mycke så jag mår illa å jag har ju ätstörningar i perioder så tänkte inte så mycke mer på de.
Fick upp de och gick å la mej, hoppades på att min huvevärk skulle försvinna.
Men höll inte på kunna somna, mådde bara mer illa men försökte att inte få upp, tillslut när kl va 2 så lära jag springa upp.
Då va de nog inte pga att jag käka för mycke lr nå för de tyckte jag verkligen inte att jag gjorde heller. Sen har jag mått illa hela natten och morgonen här så har nog åkt på magsjuka. Fy fan!

Så va verkligen itne min dag igår...

Jag

Så jävla surt för jag har verklgien inte råd att vara hemma från jobbet och så funderade ja på dra till Hennan ikväll när jag sluta. Skulle va med lillebror men icke!
Ist får jg väl ligga å kolla på film och försöka plugga ikapp på körkortetsteorin så mycke jag orkar.
De är inte lite jag ligger efter heller. Trodde vi va på ett kapitel men vi va tydligen på 2 kapitel efter. Illa så måste verkligen börja tokplugga om jag ska ta den här skiten nån gång.


Hopplös!

Hmm............ Inga ord.

Seg som fan här på möran, fast de ä väl int så könstit med tanke på att jag satt uppe till efter 2 nån gång å hoppa upp tidigt. Men nu har man duscha iaf, ska skynda mej å klä på mej så jag tar mej ner på jobbet nån gång.
Börjar egentligen halv men vill vara där till strax efter 9 så jag kan lunka på i morgontakt.

Å inte fan vart de nå pluggat igår heller. Inge bra men hade trevligt på msn ist.
Kul att de går så bra å prata nu.

Blir tok skynda sej hem sen och hoppas på att man hinner läsa lite iaf innan jag ska på körskolan. Va ju aldrig dit sist. Hade de så skönt i Hennan så valde att stanna en dag till.

Näe nu jävlar läre jag släng på mej linne å leggins, ta tablett å cykla ner. Skönt som fan nu när jag inte sminkar mej. går så snabbt att göra sej i ordning=P Men snart ska jag börja sminka mej igen så jag inte skrämmer bort fölket

Ge mej ork

Tröttttttttttt! Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Skönt å bli klar tidigt, va lugnt så man kunde pula på under kvällen.
Nu ska jag slänga mej i duschen sen måste jag tvinga mej själv till att plugga till körkortet. Få se hur de går. Ögona vill inte va öppen på mej. Hoppas de inte är så långt kapitel. Fast säkert är de, de och jag kommer garanterat inte hinna klart som vanligt. Men men. Måste verklgien ta tag i de här någon dag.
Skulle göra de i helgen men inte fan gjorde jag de. För fint väder så man satt ute i solen ist. Å skjuter upp de som vanligt, gör de sen. Johej du!

Näe nu måste jag slänga mej i duschen så jag kommer igång nån gång. Får kanske ta mej en iskall dusch så jag piggnar till. Näe gu va hemskt.

Snark lr nå

Dötröttttttttttttt! Verkligen men börjar på bli lite piggare iaf. Hade ju tänkt plugga lite men orka verkligen inte. Fan!! Måste verklgien börja ta tag i de där rejält nu. Ska på teorikväll imorgon å  jag ligger redan efter typ 4 kapitel. Inte bra de om man säg så. Hoppas jag är piggare ikväll.
Nu vill jag bara att kl blir halv 4 så jag börjar jobba och kommer hem sen. Börjar få huvevärk å. Men de är nog pga tröttheten. Brukar bli så då.
Jobbar med Sofie ikväll, trevligt trevligt=) Vi jobbar så sällan med varandra nu.

Näe nu ska jag, ja jag vet inte vad. Sova? Näe men blir nog slöa på sängen en stund iaf.

Duktig flikka!

Ja då har man gått ett varv runt kyrksjön idag med=) Riktigt skönt! Sen gick jag på banken och tog ut lite pengar så jag kan betala för körlektioner och riskettan.

Käkat upp saladen som var kvar sen igår. Göttans!

Sitter å lyssnar på spotify. Hitta lite spellistor:) As bra. Svensk rap är as skön. Gillar verkligen de=P Så har ni nå tips till mej på nå bra så skriv lr skicka gärna spellistor till mej. Fast lyssnar inte bara på sånt. Allt funkar utom opera, jazz och klassssssssssssiskt skit!


De går framåt!

Trodde den här dagen skulle bli kaos, men hade då fel verkar de som än så länge.
När klockan ringde i morse inser jag att jag råka ställt den en timme fel. Skull upp halv 7 men klev upp halv 8 och skulle ha körlektion 10 över 8. Lyckat. Slängde mej in i duschen, borsta tänderna, på med kläderna och kasta mej på cykeln. Men hann i tid och och va till och med där innan.
När jag väl börja köra så gruva jag mej som fan. Hade ju gått åt helvete dagen innan, och jag skulle fortsätta med de jag höll på med.
Men de gick inte dåligt, de gick ganska bra, på en gång. De va kul, jag va lugn. Så nästa gång ska vi gå vidare till nästa sak och jag har bokat 2 lektioner till.

Nu ska jag ta mej en promenad runt kyrksjön, gjorde de igår med. Så otroligt skönt. Börjar få in de här med att ut å gå. Gjorde de aldrig förut mer än fram och tillbaka till jovbbet ungefär men nu har jag gått minst en gång om dagen nån km sen i lördas. Känns riktigt härligt och man börjar känna skillnad i kroppen. Kanske ska jag lyckas gå ner nån gång=)

Kl 4 börjar jag jobba, skulle egentlige börja 11 men Lars vill byta=)
Ska försöka hinna med lite teori åxå. Ligger efter ungefär 100 sidor lr mer. Åt helvete men men bara tok plugga de.


Näe nu ska jag ta på mej mitt headset och  ut å gå=) Sen blir de sallad=)

Mina tankar är hos er

Mina tankar är hos er. Beklagar verkligen sorgen. Vet hur de känns, de är jätte jobbigt men hon slipper lida längre.
Finns här för er<3

Önskar man på nått sätt kunde få träffa dom man misst, iaf en gång till. Men tyvär går de ju inte men önskar ändå. Saknar er så sjukligt, tänker på er varje dag. Finns så mycke jag skulle vilja säga, göra men de går inte. Ni är borta, borta för alltid. Kanske vi syns när jag dör, vem vet?

Hade körlektion idag, gick käpprätt åt helvete! Blir bara sämre och sämre ja. Höll på krocka med en lastbil å. Illa! Blir för nervös när jag kör på körskolan så allt blir knas. Saker jag gör bra när jag kör med pappa går åt helvete på körskolan. då funkar inget, blir fel hela tiden.

Sen skynda jag mej hem, slängde in tvätten i torktummlarn och ner på station. Jag och Annika hoppa på  bussen som blev en aning försenad pga brända lameller. Satan va de stank och tillslut gick de inte att köra så vi fick sitta ett bra tag å vänta på en ny buss som kunde köra oss resten av biten till Hudik.

Vi va as hungrig och gic raka vägen till donken. Sen iväg å kolla i lite affärer. Köppte 2 linnen, 3 trosor, 1 jacka, mascara sen fika vi men hade kunna skippa de för helvete va mätt man vart.
Sen iväg till bussen och hem till Ljusdal. Köpte en sallad och åkte å hjälpte mamma lite sen hem till datan, hämta in tvätten och snart ska jag ta mej en liten promenad.

Se om dom är kvar på jobbet när jag är ute. Hämta nya schema så jag kan boka mer lektioner.

ÄR riktigt imponerad av hur snabbt mitt ansikte blev bra. För en vecka sen såg jag hemsk ut och nu är allt borta. Nu är jag bara lite torr i hyn. Så skönt.

Underbar helg i skogen

På lördag morgon kom papps å hämta mej, va vi ut å övningskörde. Gick bara bättre och bättre.
Sen hämta vi upp mamma och begärde oss mot Örnåsen. Körde till Kårböle sen va jag så trött så jag skulle kunna somna så pappa fick köra till Ängersjö där vi satt nån blomma på mormor, morfars, Stig och Bosses grav. Sen tebax mot Örnåsen.
Va som lite mer snö där en hemma, fast de mesta har försvunne där å.

Ängersjö

När vi kom fra börja mamma och pappa städa bort julen=P På tiden de kanske. Granen stod fortfarande grön i tvrummet men så fort han tog i granen så börja massa barr lossna.

Jag va as trött och gick ut på altan å sov en srtund i solen=) De syndes, fick lite brunfärg.

Sen när vi satt ute på altan och åt så kom en räv fram till oss. Satan va fin den va. Sjukt fin i pälsen. Så vi kunde inte låta bli att mata den=P Åt ur handen fast inte på mej för jag våga itne riktigt ålla kvar så släpte så han fick ta den på backen ist. 
Sen va den där upp i oss ett bra tag.

Räven 

Räven

Räven

Mamma hämta fler portioner och jag försökte ge henne dåligt samvete så jag börja göra massa situps medans hon åt brvid henne.
Så bestämde hon sej för att börja gå mot vägen så pappa fick plocka upp henne och jag kunde ju itne va sämrte så jag bytte om lite och satte på mej andra skot och börja sprina men min hals klarar inte av de riktigt. Sprang en bit sen ick sen sprang en bit. Gör ont och blir skit jobbigt åt andningen.

På söndan va man duktig. Pappa å jag hoppa upp vid 8 och tog hundarna å ut å gick.
På kvällen va även mamma och jag ut å gick. Tog hundarna och gick ut på Heudden. Värsta somrigt och mysigt. Soligt och fint. Å lite vatten så mycke strand va framme. Till och med mamma vart bad sugen. Vi ringde pappa å bad han komma med fika och handukar så han satte sej på fyrhjulingen och körde dit. Men när vi fika börja de bli kyligare så vart inge årets första dopp.

Bamse på Heudden

Bella på Heudden

Plopp plopp

Igår va vi ven duktig och gick runt lagorn och strivik. Så nu jäklar man börja bli lite på g. Iaf hon men jag läre försöka kämpa som fan nu jag å.

Imorse och jag iaf tillbaka till Ljusdal, men hade mer än gärna stanna kva i Hennan en vecka till. Va så skönt å va där nu och hundarna va nog skapligt glad. Fick ut å gå flera gånger och ligga ue på plattorna hela dagarna ist för i hundgårn.

Så nu har man duschat, slängt i en maskin tvätt och ska väl ta mej en macka sen bär det av mot körskolan. Har körlektion idag. Efter de så åker jag och Annika till Hudiksvall och shoppar lite.

Vart riktigt glad när jag ringde telefonbanken igår. Fick nästan 1000 mer än jag räknat på så de va ju kanon. Måste ju verklgien ha nu när jag håller på å ta körkort.

Skulle behöva ett par nya skor idag men vet inte om jag har råd att kosta på mej de. Då blir de ju ändå 1000 som försvinner och de svider lite i plånboken. få se hur de blir.
Måste ju börja spara ifall de blir Lisseberg i sommar med Sofie=) + att jag vill utomlands och ska nog till Ullared och troligtvis blir de åka på semester och hyra stuga. Undrar bara när jag ska hinna med allt.

Näe nu ska jag betala räkningar och flytta äver lite päningar som jag är skyldig mamma sen göra mej i ordning.


Uppe med tuppen


Städar å donar den här tiden=P Kl 6 ringde e kompis å ville att jag skulle komma å dricka öl men nja. ´Mer än totalpank, minus på konto och har 1 öl här. Men blev jätte pigg iaf, satte igång en film men pausa den lika snabbt. Hoppa ist upp och börja ta red på tätt. hängt in allt i garderoben och nu börjar de ju snart se vettigt ut här.
Hur skönt som helst.
Väntar även på att mamma å pappa ska ringa men dom lär ju tro garanterat att jag söver. Fast dom skulle ringa å vecka mej innan dom skulle åka så jag  hinner göra mej i ordning innan. Men tror inte dom törs göra de än.

De är så skönt å hoppa upp så här på morgonen, höja volymen. Man blir på så bra humör och MYCKE MYCKE piggare kan jag löva. undarna hårar så väldgt å dåligt med plats i bilen. Hade villa haft med dom Till Örnåsen ja. Fast visst jag vi bestämde oss att vi bara skulle åka över dagen.
Få man se vad som händer sen då. Inga pengar så jag kan göra nå och alla lär ju festa ikväll.

Jag

Fan va drygt de va å inte kynna skriva med högra pekfingret, skar mej igår lite grann. Öm som fan.

Måst fan leta reta på sladden mellan förstärkare och datorn så jag slipper lyssna på lilla datahögtalaren. Värdelöst!!!

Bäe nu ska jag fortsätta dona på här så jag får komma hem till en nystädad lägenhet sen=)


Behöver mer tid

Nu skulle man ha vare ledig idag. Är i värsta bra städtagen men läre slänga mej i duschen nu, börjar jobba om en timme.
Diskat, börjat på å städa=) Så börjar redan bli en bra skilland här=) Bara hoppas på att man är pigg ikväll när man slutar. För vill få de hyfsat klart tills imorgon när jag drar iväg troligtvis. Vore så skönt å komma hem till en städad lägenhet.

Sitter å räknar på hur lönen kommer se ut på ett ungefär. Ingen positiv syn. Men men de ä ju lite grann iaf. Önskar jag finge mer timmar. Är i så stort behov av de.

Ska försöka börja leva toksnålt. Försöka börja äta upp de ja har i frysen å inte köpa massa, ska låta bli å käka ute. Dricka alkohol har jag i princip sluta med. Tror jag drucke 6 gånger sen jag blev slagen. Har haft öl i kylen ståendes i 13 dagar nu utan att rört. De är inte illa och har i Hennan med. Lämna ju lite där för jag trodde inte att jag skulle behöva 20 st men de va fel räknat.
Men men. Ska försöka lägga så mycke som möjligt på körkortet nu och spara till sommarn ifall de blir gbg med Sofie=) Och ska även betala av min skuld till mamma och pappa. Bara jag får reda på hur mycke de är.

Näe nu jävla måstejag sätta en jävla fart här. Ska snart cykla iväg.

Kört lite

teorikväll igår, hade itne hunne gjort en fråga. Va ut å övningskörde med pappa en sväng innan ist.
Va även ute å körde idag. Blir ju bara knas nr jag måste lära om.

Har en satans jävl uvevärk, önskar den bara kunde försvinna. Men mitt ansikte börjar se bra mycke bättre redan=) Så de är helt underbart.

Nu ska jag ta tag i mitt diskberg och invänta att jag ska börja jobba. Sen imorgon dra vi nog till Örnåsen=) Jag ville dit å de tyckte pappa lät bra så ska ringa han ikväll när jag slutar så får vi väl se då.

Jävla tråkväder de vart då. Helt underbart i morse men nu pissjävla tråkigt. Molning, grått å jävligt å solen är borta. Blä!!!!!

ZzZzZzZzZz

Fy fan! Vakna med en jävla huvevärk. Jippi!!!! Säkert för att jag sove dåligt i nån natt. Ska nog börja sova i vanliga sängen igen. Den är som lite skönare.

Ska snart iväg å jobba. Jag och Sofie bytte så jag öppnar ist=) Visste ja sen ska ja på teorikväll, så de blir till att skynda sej hem. Inte hunna plugga nå än. Tror jag ska köra igen imorgon men är inte säker.

Trött som ett skollat troll kan jag löva. Vill bara krypa ner i sänga igen.

Äntligen kanske de blir bra

Ja då ska man käka tabletter i 10 dagar då. va upp på sjukhuset idag över ansiktet. Har nån hudinfektion. Kul! Näe men får hoppas de blir bra av de här då. Ser ju för jävlig ut på vänster sida av ansiktet.
Så nu sitter jag å väntar på att kl ska bli 12 så jag får ta en tablett. Ska ta dom var 8 timme.

Å tråk emil ska inte till Hennan i helgen. För första gången på jätte länge ska han va kvar. Joel å Stoffe skulle väl dit.
Vet itne alls va jag ska hitta på. Kanske höra om dom är sugen på att åka till Örnåsen=) Inte vare där på evigheters evigheter.

Näe nu ska ag ta mej en dusch sen krypa ner å se lite film och ta tablett.

3de avklarad

Har flyttat ner till extrasängen. Kan man somna till film på kvällarna/nätterna=) Så skönt fast sängen är inte allt för skön att sova i. Men men.

Va på min 3de körlektion idag=) Gick bättre den här gången så vi gick vidare och nästa gång ska vi fortsätta med växlingen och i backe. Får väl se hur de går då. Hoppas på få träna lite med mamma idag.

Struntade i att cykla hem. Åkte ist till jobbet och växla pengar, cyklade vidare och hhppades på att de fanns soltid vilket jag inte trodde fanns. Men där hade jag fel. Kl 11 va en tid ledig och kunde gå in redan 10 i=)

Sen cykla jag hem, duscha en snabbis, iväg å va snäll mot lilla Erik. Tjäna man 50 kr. Behövligt behövligt!

Å nu sitter jag å väntar på mamma. Vi ska iväg å köpa nån ansiktskräm till mej. Mitt ansikte är så jävla tort lr iaf halva sidan och jag ser mer än förjävlig ut. Har sluta sminka mej nu för de utom ögonen då. Märkte att de vart bara värre när jag sminka mej. Ganska självklart! Satte ju sej i skiten.
Tänkte gå till läkarn till veckan när jag är ledig å se va dom säger. Kan ju fan inte va normalt tycker ja. Alla som ser mej frågar vad jag har gjort och vissa titta som fan men törs inte säga nå.

börjar jobba kl 4. Jobbar med Sofie=) Men synd att de inte vart nå jobb i helgen för min del. Hade verkligen behövt de. Funderar på en helg i Hennan. Får väl se hur de slutar.
Vore kul å ut å köra lite fyrhjuling=P


Barnfilms mys=D

Ja igår va man på teorikväll. Hade inte hunna gjort klart alt men de är nog ganska förståligt.
Sen när jag kom hem va jag duktig och ställde mej och laga lite mat, gjorde en matlåda.

Satt vi datan ett bra tag, hämta extrasängen i förådet och ställde den framför datan och kollade på Tingeling =P hehe. Men vart så trött så pausa den och kolla klat i morse och nu ligger jag å kollar på Spacechimps och äter köttbullar med mos=)

ÄR as slö å orkar inte göra något. Invänta jobbet. Får väl reda på om jag får jobba i helgen lr inte. Jag hoppas.


Inte förbjudet att använda.....

Har vare iväg å sola en sväng på morgonen, även slängti en tvättmaskin så nu väntar jag på att den ska bli klar så jag får slänga i nästa.
Känner mej trött å slö idag. Har massa jag måste göra men har inte orken till nå. Skulle bara vilja lägga  mej i soffan och kolla på en film och äta nå gott. Hungrig är jag å men finns ju inget hemm å äta å pengar får jag inte för ens den 27. Men läre väl se om jag hittar nå att äta idag iaf så jag klarar mej=)

Min granne verkar tro att de är förbjudet att stå på våran parkering. Vi har en varsin utanför lägenheterna. Men har ställer sej alltid på snedden nån meter ifrån och täcker upp våra parkeringar. Sen när jag kom hem igår så såg jag att mamma å pappa ställt hit en bil. Garanterat för att jag sagt att jag vill ut å övningsköra med den för att ja ska bli van med bra bromsar.
Så imorse när jag kom ut så har han ställt sej på andra sidan av plan? Varför? Vi har en varsin.

Fan va härligt väder de va idag då, blåste lite när man cykla men solen skiner å de är toppenväder annars. Synd att man är slö bara å har fullt upp. Måste sitta å plugga idag å sen iväg på teorikväll, ränna fram och tillbaka till tvättstugan för att använda torktumlaren eftersom inte torkskåpet funkar. Skit grejjer! Fan skaffa nya grejjer så vi kan använda!!!!!

Nu vart de lite=)

Ja då har man jobbat 31 timmar i helgen  utan en enda rast=P Lite trött och seg nu, men ledig i möra iaf. Fast då har man ju fullt upp ända. Läre upp tidigt så jag hinner med mej.

Näe  nu ska jag sänga mej i duschen sen kasta mej ner i soffan å se en film å bara slappna av=)

Nu är de krig!

Nu jävlar är de tävling! =P Å ja Nadde jag tvälar i de här. För att vi ska bli mer pushad att kämpa å lyckas.

De har vare jämt nu 2 veckori rad för oss. Förra veckan stog vi båda still på vikten men den här veckan hade vi båda gått ner ett kg. Alltså va det ingen som fick priset den här lr förra veckan. Så dom hamnar i potten till nästa vecka. Å eftersom de är en månad som gått nästa vecka sen vi började så blir de lite extra i potten.
Så nu har man att käpa för att vinna 5 trisslotter och ett presentkort.
Å man vill ju knappast förlora å behöva betala de till den andra så nu är det bara å kämpa. Å man blir ju peppad när man hör hur duktig pappa har blive. När mamma å jag började med de här så va de han som blev värst. Han cyklar, springer, går, armhävningar, situps. Hade gått ner 2 kg för nån vecka sen. Nu har jag ingen aning.
Men han verka blev väldigt peppad när han hörde hur vi skulle göra.

Jobbar bara idag sen är jag ledig imorgon och de ska bli riktigt skönt. Få vila lite grann men de kommer jag inte göra ändå. Har fullt upp imorgon. Tvätta, städa, plugga, teorikväll. De va den dagen. Men är ledig på torsdag igen och kanske lördag, söndag, månda, tisdag. Vet inte när jag får reda på om jag ska jobba helgen lr inte.
Skulle vilja veta så jag kan planera jag. Fast jag hoppas vertkligen på jobb.
Tok behov av timmar och jag är helt pank så jag kan inte göra något alls. Har inte ens råd att köpa en mjölk.
Så då är det bättre att jobba och fördriva tiden tills lönen kommer.

Oj nu börjar klockan bli mycke. Bäst jag klär på mej å cyklar ner å jobba. Börjar om 35 minuter och jobbar till stängning=)

Nyfiken flicka=P

Ja då va 20½ timme avklarad i helgen å imorgon blir det 9½ lr 10 timmar till=)
Lite drygt men skönt åt plånboken. Inte för att de blir nå mycke men nån kr extra iaf. Hoppas verkligen att jag får jobba åt Lars nästa helg. Är i så stort behov av timmar nu å så vore de kul å få jobba en hel helg med Sofie å Lotta=)

Jag

Nu blir de snart en dusch sen slå igång en film. Får se om man får träffa lillebror fram och tillbaks sen=D
Kanske skulle ner å hämta en tjej vid tåget. Å fröken Bäckman nyfiken som vanligt. Frågvis=P hihihi. Men de är klart man blir nyfiken=D


smartis=P

Näe nu skiter jag i å gå ner å jobba å lägger mej å kika på en film ist=P
Närå. Carola skicka till mej att hon öppnar för hon såg att jag skrive att jag skulle ner å jobba. Man är så van att man öppna lr börjar 12 på helger så tog för givet ja.

skönt faktiskt. Är ju lite små trötter. Tror de blir en barnfilm nu för min del=P


Orden har du fått, men sorgen den är min

Ja då va man nyduschad och ska snart ta å klä på sej. Skönt att man fick sova lite längre idag. Hoppa upp halv 8 ist för 6.

Om 40 min tänkte jag dra och jobba. Börjar egentligen om 1 timme och 10 min men skönt att ha tid på sej på morgonen. Morgon trött och se då kan man lunka på där nere. Köra de i min morgontakt.

Ska bli så skönt med måndag sen efter helgen. Ledig då men ändå inte allt för ledig. Tvätta, städa, plugg teori, teorilektion.

Katastrofal morgon!

Vilken katastrofal morgon! Fy fan säger jag bara. Hahaha. Hoppa upp 10 lver 6 å va fruktansvärt trött. Satte mej i duschen en halvtimme, men piggna inte till så jag gick å la mej en stund till och vila ögena. Halv 8 klev jag upp, klädde på mej, sminka mej och cykla iväg till körskolan. Helt förströd när jag kom in. Micke sa att jag såg mer död än levande ut. Så fruktansvärt överdrivet trött.
Satte mej i bilen och körde. De gick faktiskt hyfsat bra. Mycke mycke mycke bättre än jag föväntat mej. Redan börja jag göra rätt ordning andra gången jag kör. Växla rätt ordning och tröck på bromsen innan kopplingen.
Men sen blev jag bara trttare och tröttare. Allt jag gjorde blev fel. Varenda korsning blev de fel ungefär på slutet. De va kaos i mitt huve. Funka inte fr 5 öre.
Så vi ska nog boka om mina lektioner till serare ist å inte ha dom redan 10 över 8. Så nästa gång ska jag försöka göra att på ett mjukare sätt. Får hoppas de går bättre då.  Värre kan de knappast bli.

När jag kört klart så cykla jag till jobbet å oppas på att dom va tideig så jag kunde ta ut pengar. ville ju nte bara gå in när ingen är där. Skulle kanske se mysko ut. Så satt där å vänta i ½ timme men ingen kom. 5 i halv ringde pappa och han va nere på Ljusdal å erbjöds sej att komma dit med 30 kr i mynt som jag behövde. Dom skjutsa mej och jag fick äntligen sola. Va välbehövligt. Evigheter sen sist. Riktigt skönt å man kände sej aningen bättre.

Sen gick jag mot jobbet för att hämta cykeln å ta mej hem. Då mötte jag pappa å lillebror igen=) Så dom skjutsa mej till jobbet. Sen vart det hem och duscha å ner å jobba 10 timmar. Seg som fan va man men gck bra ändå. Jobba ju med Sofie=)
Å Lars fråga om de inte dög å jobba med han? =P haha. För när jag hörde att hon jobba kväll åxå så blev jag jätte glad. Han skämta ju bara. Han vet att jag tycker så sjukt bra om Sofie. Tycker om alla där men Sofie ja hon är de alltid så skojj å jobba med. Man kan inte vara på dåligt humör uppi henne. Är man de så försvinner de på en gång. Helt underbar tjej=)

Hade tänkt övningsköra imorgon kväll å men blir inte så=( Lite synd för annars hade jag kunna träna på de jag håller på med på körskolan men jag ska nog jobba längre imorgon. Så jag vetti tusan när jag ska lyckas köra nästa gång.
Jobbar kanske även nästa helg å plus så han jag ju ännu nästa helg å som jag jobbar. Å papps är ju bara hemma på helgerna. Men men. Kanske kan köra nå med mamma.

Näe nu ska jag ta å se en film lr sova direkt så jag orar med morgondagen.


Jobb helg

Igår va jag till Annika och kollade på film, New moon. Så jävla bra!! Älskar dom filmerna.
Så de vart lite sent i säng ändå, inte så bra. Men men får hoppas de går bra idag ändå. Ska ju ha körlektion om en timme sen jobba 12-21,30 ungefär. Sen blir de då sova så man tar sej upp imorgon, öppnar då. Jobbar 9,30-18,30 då. Sen så ska jag troligtvis ut å köra lite bil med pappa. Sen på söndag så jobbar man 12-21,30 ungefär igen. Man kommer vara lite seg. Undra om de kommer vara mycke ihelgen lr om de blir rätt lugnt. Men tror de blir som lite.
Sen måndag då läre jag plugga till körkortet. Ska börja plugga tillsammans med en. Se om man får in allt bättre då kanske. Lär ju som märkas.

Fy fan va trött jag är. Vill lägga mej å sova men går ju som inte. Lr jo en mini stund men då lär man ju inte hinna sömna till för ens man väl ska upp igen.

Kämpa kämpa kämpa!

Satt på Finess i 2 timmar med Annika och hennes kompis. Trevligt och gött=)

Nu har jag slängt in en tvättmaskin så blir bara en till sen. Såg att vi fått ny torktummlare å=P Kunde behövas. Verka som allt skulle rasa ihop där nere. Iaf 2 saker av 3. Å fröken P bokar fortfarande 3 dagar i veckan. Smart tjej de där. Hmmm. Har bokat tvättstugan en dag i veckan när jag är ledig så långt mitt jobbschema räcker så man har någon chans att tvätta. Hopplöst annars.
Önskar jag hade en egen men har ju inte ens i närheten råd att köpa. Nu är de ju körkortet som gäller. Å skulle behöva ett gymkort å men de får vänta någon månad. Annika sa att jag skulle börja träna med henne där. Men så fort jag köper kort så=)

Jag 15 april 2010

Nu ska jag ta å plugga massa körkortsgrejs så de är klart till ikväll. Är så trött så jag skulle kunna somna men måste måste måste plugga till de här nu. Nu ska jag fan kämpa.

Hemskt!

Hade tråkigt och satt å kolla lite på youtube igår.

http://www.youtube.com/watch?v=pwfdTndbNfA
Ehhhh???

http://www.youtube.com/watch#!v=qAVdyHbSQYg&feature=related
Fränt att de kan funka så bra ändå. Spec när 2 ben, 2 armar, 2 huvuden.

http://www.youtube.com/watch#!v=rXMytD3gQTQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch#!v=MKpq2Kdtslo&feature=related
Fatta va hemskt!

http://www.youtube.com/watch#!v=wq_b7Za7qF8&feature=related
Hemskt!!!!!

http://www.youtube.com/watch#!v=XM82Hs0LEpc&feature=related

De är verkligen hemskt hur vissa föds. Man kan ju inte få ett normalt liv och fatta va mobbad dom måste bli och va folk ska va nyfiken och titta. Kan ju inte må bra för 5 öre. Men man blir så imponerad att dom gör de så himla bra ändå.


Jävla huvevärk!

Lite seg man va imorse då när kl ringde. Hade ställt den på 7 men hoppa inte upp för ens 8. Kände att jag behövde de eftersom jag ska vara klar och orka plugga sen.

Nyss duschat, snart klä på mej lite kläder, sminka mej och fixa håret om jag orkar. En sån där fjortisfrisyr som jag kallar de=) Men ja tycker om den och passar bättre i den=P

Vaknade med världens huvevärk i morse, säkert för att jag inte sove så mycke. Så fort jag sover dåligt så får jag den där jävla huvevärken. Inge roligt alls. Men bara hoppas på att den vill försvinna snart.

Så fort jag orkar så ska jag till tvättstugan å slänga i en maskin. Får se om torkskåpet flygeri luften idag=P Näe men satan va den lät i lördas när jag tvätta. Lät som den skulle skära ihop. Som om kläderna åkt in i fläkten.
Önskar jag hade en egen tvättmaskin. Hade vare så jävla skönt, kunna tvätta när man vill.

Näe bäst å sätta lite fart kanske så jag är klar och i centrum huset kl 11. Annika och jag ska ju ta en fika.

Gäsp gäsp

Nu är de nog sängen som gäller, börjar på bli lite trött. Sutte vid datan i flera timmar. Trök trök.

Va små duktig å tog en tur runt kyrksjön idag å. Önskar jag hade en annan cykel att cykla på å snart är jag utan helt. Trodde jag skule flyga av cykeln igår. Skulle över övergångsstället när de när de va massa bilar. Å då börjar trampan sno och foten åker i backen å jag trampar snett. Inge skönt.

Vart bara lite läsning till körkortet idag. Måste göra klart imorgon. Är på tok för trött nu. Men ska ju upp kl 7 så lär ju ha tid på mej. Ska inte göra något för ens kl 11 men de är så skönt å va uppe i tid, ha hela dagen på sej.

Men imorgon ska jag iaf tvätta lite grann, inte mycke alls men de är skönt å få undan de å så läre jag ju tvätta jobbarkläderna.
Sen kl 11 så ska jag på Finess och fika med en tjej, sen plugga lite till körkortet och städa om tiden finns och sen kl halv 7 börjar teorilektion. Får se om de blir nå övningsköra med pappa imorgon. Vi skulle höras. Men de skulle behövas så går de kanske lättare på freda när jag har körlektion.

Jag mer än längtar efter sommar och semester nu. Vill ha mer än 2 veckor men vet inte när jag ska planera in de. Sen kan de ju va smart å spara eftersom jag vill utomlands.

Första avklarad

Ja då va första körlektionen avklarad=) Gick rätt så bra men blir ju konstigt när jag måste lära om min växling. 1 4 år har ju jag växla 1,2,3,4,5 men nu ska jag ju böja växla 1,2,4,6. Lite ovant. Sen så har jag alltid tryckt in kopplingen först när jag ska växla men de ska jag inte. Börst bromsa lite sen koppla sen växla. Så dom 2 sakerna ska vi träna på nästa gång.
Å så tycker han att jag är lite hård på växelspaken men de tror både jag å pappa att de är för att jag är van vid att köra med gamla bilar. Å så ska jag försöka vänja mej vid bra broms. Får nog ut å övningsköra lite med Renaluten (stava) för den är de bra på å lika s60 men de är ju automat å de är ju inge å träna på.
Nervös man va i början då. Å de första jag gör är att tar fel pedal. Hahaha. Körde ju s60 igår å där finns ju ingen koppling. Illa de kändes.
Kände mej så blåst när jag satt där innan vi åkte. Först de sen när jag skulle starta den så ville den inte starta å tänkte inte på tt han sagt på teorikällen att om den inte startar så måste du båsa.
va för trött för att fatta nå. Hehehe.

Nu ska jag plugga lite teori innan jag börjar jobba kl 11.

Ska se till å verkligen kämpa till de här nu. Ska verkligen ha de här snart. De är bara så. Fan vart sist i syskonskaran. Trodde en gång att jag skulle bli 2a av 5 men så vart de inte alls. Men blir inte älst iaf, får vi hoppas på=P Var jag taskig där? Inge illa menat lr nå. Trodde jag skulle ta mitt precis när jag fyllde 18 men 21 blir de ist. För nu ska jag fan inte ge upp igen.

Inte förbjudet


Bara så ni vet så är det inte förbjudet att kommentera i bloggen!


Min första

Nu börjar jag på bli riktigt nervös. Ska bara ha en vanlig körlektion men ändå. Aldrig vare på nå sånt å har bara kört bil 2 gånger sen i somras.

Är trött som ett jävla as. Skulle lägga mej tidigt, joohej du! Inte vart de så inte. Ska bli så skönt å sluta 4 idag å sen imorgon, fan ja är ju ledig imorgon. Wiiihooooo! Ska fika kl 11 plus att jag har tvättdag och ska fortsätta med städningen. Rensa ur ännu mer=) Sen på kvällen ska jag ut å köra med pappa och innan de är de teori lektion. Visst i fan, måste plugga tíll de å.


Nöe nu ska jag göra mej i ordning för om en timme ska jag köra. Håll tummarna att de gå smått hyfsat iaf.

Trodde jag skulle drunkna =P

De här jobbar psset gick fort. Hela tiden kom de folk, rulla på hela tiden men va inte mycke. Han inte göra nå för ens sent typ. Så vart inte klar för ens kl 10 ikväll. Å en stund innan stängning kom en kille in. Satan vilka ögon han hade. Jag kunde inte sluta titta å han bara titta tillbaka och log/flina. Fy satan vilka fina ögon!

Ska lägga mej å se på tv en stund innan jag lägger mej. Sen imorgon bitti ska jag ha min första körlektion i mitt liv. Läskigt. Gruvar mej lite grann. Har bara kört 2 gånger sen i somras å då fick jag inte ens köra men visste inte att mitt tillstånd hade gått ut då.

Önskar mej lycka till och håll tummarna=P

Stort behov av päningar nu!

Ställde klockan på 07,30 i morse. Ska ändra min dygnsrytm. Men va nära på att hoppa upp tidigare. Låg vaken å inte kunde sova. Hur skönt som helst att vakna tidigt. Man blir så jävla mycke gladare och piggare.
Började på en gång att diska sen gick in på bärget under sängen. mängder med saker som jag slängt in där och saker har ramlat ner å va kaos. Inte helt klart men i stort sätt.
Sen tog jag ut alla skor och städa där dom stått. Inte så lätt att komma åt.

Mina skossingar!

Sen tänkte jag att jag skulle rengöra mina gamla DC skor som jag hela tiden använder nu för dom flesta får jag sakvsår av i perioder. Så de vart lite skillnad. Vim är super hyper bra till att rengöra vita skor.

Skor rengörs!

Sen vart det städalite i garderoben.  Satt in 2 till hyllor. Skit bra=) Så nu fårjag mer plats för kläderna. Trevligt som fan. Ska göra om resten å men inte idag. De hinner jag inte.
Börjar ju jobba om 2 timmar, så läre ta å slänga mej i duschen om en stund å se om jag ska käka nå. Börjar bli så sent så tror jag hoppar de å käkar senare bara ist. Kanske gör mej en till proteindrink ist. Ska försöka börja med att äta frukost, lunch och middag. Är as dålig på de men ska försöka. Iaf häva i sej en proteindrink.

För nu jäklar ska jag gå ner! Dumt att jag va sjuk i helgen. Orka jag ju inte med nån träning men nu så. Får se hur trött/pigg man är när man slutar ikväll. Kanske blir 1-2 varv runt kyrksjön. Men läre komma ihåg att pumpa cykeln lite grann bara. Men tycker inte alls om mammas cykel. Den kan sno 1-2 varv inte allt för kul när man ska över övergångställ å de är bilar där. Men men. Å snart blir jag utan cykel å=( Hon vill väl ha tillbaka sin snart å jag vägrar kosta på min nya däck. Den är ju knäpp med växlarna å ja jag tycker inte alls om den. Skulle hitta nån billg cykel. Någon som har och vill sälja till mej billigt? Hör av er isf.

ÄR så jävla sugen på fruktsallad. Men har inget hemma. Surt!=(

Skicka sms på deklarationen idag å=) Längtar tills de kommer. De och semesterersättning samtidigt ungefä. Fy fan! Hihihi. Skuter kanske upp semesterersätningen ifall jag vill ta ut semester senare åxå. Visst jag behöver till körkort och betala tillbaka till mamma å pappa men vill få de till att ordna sej ändå. Har sagt att jag kan jobba 2 helger, ledig en i sommar. Blir ju mer pengar och han slipper ta in mer folk. Är verkligen stort behov av pengar nu känns de som.
På onsdag börjar ju min första körlektion fast visst dom 5 första är ju gratis. Är nyfiken på hur många jag kommer behöva. När pappa kommer från dalarna på torsdag ska vi ut å köra lite å träna.
Men sen så fort jag får lön ska jag ställa på min bil å de kostar ju lite, vet itne om den behövde besiktas än men blir ju lite när man inte har nån hög lön.
Sen så är de Risk 1 utbildning för 700 å sen allt som ska betalas för körkort. Kommer som bli lite.
Är i stort behov att köpa nya skor. Vill både ha nya DC skor och stövlar och lite olika som juag kan ha i sommar.
Skulle behöva köpa kläder, skivor så jag kan tömma datan lite, gym kort, cykel, behöva köpa nyttigare mat.

Sen är de mängder saker jag vill ha.
Platt tv, nytt ljud, snowboard, större lägenhet, ännu ännu mer skor och kläder, ett wii, göra om ljudet i bilen (de är bra nu men vill byta ut diskanterna och sätta in 2 högtalare till tror jag de blir), skulle mer än behöva lacka bilen, tona rutorna, vill ha babyrosa klädsel i den, vill ha en riktig kamera (ingen vanlig digetalkamera, de har jag redan).

Näe om man ska ta å göra sej i ordning och kanske dona på lite mer här innan jobbet.

5 bokade

Ja då har man gått år fyllt 21 år, å sjuk va man. Jobbade fredan, hade lite feber så man kände sej lite seg men gick hyfsat ändå. Sen åkte jag till Hennan, kollade på tv men la mej väldigt tidigt. Va så sjukligt trött.
Vakna med världens suraste fittigaste humör och de fortsatte resten av dagen. Gjorde inte saken bättre att jag fick tjafs sms sen.
Iaf skulle promt till Ljusdal för jag hade tvätt dag. Sur som fan å bara snäste åt mamma å pappa. Förlåt för de!
Väl på Ljusdal blev de tvättning en va jag så jävla trött och inge piggelin, satt vid datan och vänta på att lilebror skulle ner på Ljusdal. Käka pizza med han, Joel och Stoffe sen skjutsa dom upp mej på åsen. Satt å drack några öl med Palle och 3 kompisar till han men mitt humör sa emot när jag smsa med en person så gick hem. Kändes som jag inte skulle va nå trevligt sällskap. Ringde lillebror som inte hade hunne vare hemma alltför länge.
Så han åkte ner på Ljusdal igen och hämta mej. Ville inte va hmma själv. Vart tv med mamma och pappa. Trött som fan och la mej nästan på en gång. Vakna tidigt, satte igång en film mellan 6 och 7 på morgonen. Sen vart det promenad run strivik å så med mamma å pappa, hundarna fick komma ut å ligga ute på plattorna med oss. Grillade och åt gott. Spela även lite finans men hann inte spela klart för Emil, Jocke å Peter skulle hem till Söderhamn å jag skulle lifta med till Ljusdal.

Vart lika i viktminskartävlingen den här veckan å. Fast jag tror egentligen inte de. För kolla på min våg sen när jag kom hem å då visa den 2 kg mindre. Den jag brukar väga mej på annars. Men men.

Var på min första teorikväll för adra gången idag å=P 1½ år sen sist. Jon och Linnéa gick på samma å=)
Hade inte gjort klart de som vi skulle göra men jag va nog den som svara på mest=P hihi.
Jag och Linnéa bokade även 5 körlektioner var åxå=D Min första är på onsdag. Så nu jävlar är jag på gång!
Ringde mamma så fort jag va klar och kolla om hon va kvar på Ljusdal å de va hon så jag cykla till coop och mötte henne där. Hoppa in i s60 och övningskörde=) Lite roligt att köra den men lite läskigt. Tycker man ser så dåligt för den är hög å bred. Är ju van minifjutti golfen ja=P
Så fort jag får pengar ska jag ställa på min golf å ta ner den hit. Ska börja övningsköra med den=)

Fan va bra de känns! Inte bara de utan fler saker=)

Fan va jag vill ha sommar å körkort nu. Sitter å lyssnar på Creedence nu. Å man vill ha sommar och öl

Äntligen

Igår kom äntligen dom 2 papprena jag väntat på. Mitt övningkörningstillstånd och deklarationen. Så va en tjej som vart super glad igår. Så nu är de bara för mej att börja övningsköra. Måste även börja läsa i boken för på måndag börjar teorikväll.

Va inge pigg på jobbet igår, trött å orkeslös men tänkte inte allt för mycke på de eftersom jag inte hade sove så mycke på natten men sen på kvällen fick jag feber å blev sämre. Får hoppas de går bra att jobba ändå idag.
Men sen är man edig lördag och söndag. Få man se va som händer imorgon. Fortfarande inte planerat och bestämt vad jag ska göra på min födelsedag än. Känns som de bara blir sängen.

Näe nu ska jag göra mej i ordning å cykla ner på jobbet sen.

Jag ska slå dej mamma=P

Åh jäklar nu börjar jag bli duktig. Även tränat lite smått här på morgon.

Snart ska jag till jobbet. Skönt å slut 4 lr 5. Man är så van att jobba kväll. Få man se vad som händer ikväll. Kanske höra om lillebror vill komma men iofs så lär han ju inte ha tid när Stockholmarna är i Hennan.

Kolla på en asbra film igår, minns inte va den hette å såg aldrig slutet. Vart lite för trött å kl vart lite väl mycke. Men har bränt av den så jag kan se hela. Carola berätta igr att hon sett den å att den va skit bra å fråga om hon skulle åka hit med den så jag fick se den=) Så läre komma ihåg å ta med den å lämna in den när jag går till jobbet.

Jag

Näe om man ska ta å göra sej i ordning så man kommer iväg snart.

Ja är på gång

Jag då har man vare duktig idag. Situps, armhävningar å massa mer och 2 varv runt kyrksjön med mammsens cykel. Nu jäklar är jag på gång.

Jobba med Sofie idag å=) Känns som evighetersen man jobba med henne sist men nu är de 3 dagar vi jobbar med varandra.

Ska slänga mej i duschen nu å skynda mej att diska. Sen får jag besök en sista gång=´(

Dags att växa upp nu

Jag tror jag ska försöka göra nå nytt med mitt liv. Känns som jag fastnat här å bara lever på.
Jag vet vad jag vill göra å de är inte allt för svårt att uppfylla lr inte så svårt alls bara jag försöker. Kanske ska jag ta tag i de nu. Kanske är det dags att växa upp å börja leva, ta lite ansvar och bry sej.

Men ska bara våga ta tag i de, våga försöka, våga tro på mej själv. De är väl de svåraste.

Duktig flikka!

Lite seg man kommer va idag då. Vaknat å somnat om hela natten, sovit as dåligt.
Va nära på hoppa upp 6 - 7 imorse men då skulle jag bli helt död idag med tanke på att jag la mej efter 4.

Ska ta å träna lite snart. Få känna mej lite duktig=P Kolla på vågen, gått ner ett kg nu och 3 cm runt magen sen vi börja=D
Å nu ar jag ju cykeln hennes så nu blir de väl ut å cykla lite å.
Pappa verka vart spårrad när vi börja med de här å. Börja ut å gå med mamma när han va hemma och cykla på mortionscykeln. Å igår berätta han att han skulle cykla lite där han bor på jobb å för en jobbarkompis hade tage dit en sån där.

Få se om jag lyckas sälja bil åt han å. Vore ju trevligt så blir man av med en iaf å får lite mer plats. Men om ett tag försvinner ju min å. Så fort jag få kort lr övningskörningstillstånd iaf. Funderar på om jag ska ställa på den då så kan jag övningsköra den. Tror mamma har s60 å då får jag ju inte träna på att växla.

Är satligt ssugen på apelsinjuice sen jag å nicklas Bergström fula oss om de.

Inte vann ja!

Har vare och sagt hej då till Toffe. Den 8 åker du. Kommer sakna dej som fan vännen.
Men jag vet att du mår så mycke bättre där. Vill inte att du åker men om de är ändå sättet för att du ska lyckas må bra så vet du att jag stöttar dej. Du vet att jag sa de förut när du vahit till mej. Vi hade ett långt prat. Du vet att jag alltid finns här för dej<3
Men så fort du fått ordning på allt där å jag har pengar så ska jag komma å hälsa på dej. Hur jag nu ska våga flyga dit alldeles själv men vill ju träffa dej.
Den här gången fick jag iaf chans att säga hej då. Förra gången skrev jag till dej på msn för du svara inte på telen, vi hade sagt att vi skulle hitta på nån dag, jagfråga om i skulle ta de imorgon, då skriver du att du flyttat till ett annat land.
Hoppas du får de bra där fast de vet jag att du får. Vet hur bra du trivdes där och hur du mådde där.


Har vare hyper extrem på att uppdatera här å ska försöka skärpa mej men har vare så trött senaste dagarna så har verklligen inte orkat lr han nån lust.
Har mest lega i soffan å kollat på barnfilmer.

Men hade en sjukt rolig påsk. Onsdagen åkte jag till Hennan, fyrhjuling med lillebror. På torsdan vart de Ljusdal med lillebror och Felix. Hämtat mitt lamm som jag köpt, Felix köpte besin sen hem och åt på folketshus sen hem till mamma å pappa. Tog ett bad sen bar det av till Peter på fest. Dom lr han iaf hade tänkt lägga sej den tiden egentligen men så vart de då inte=P Massa dans och sång. Klockan halv 4 gick man och la sej. 4 st i sängen och 4 i soffan. Lite trångt men sov ju bara en halvtimme innan man klev upp så.
Då vart de dusch och frukost sen ut på isen till något annat trevligt gäng=) Hade as trevligt jag. Kom vi dit å förstörde=P Dom tyckte att tjejer och långfreda inte hör ihop. Så vi va enbart 3 tjejer på isen bland alla killar.
Men skojj som fan.
Sen vart det efterfest hos Peter där de dök upp ännu mer folk=)
Sen skulle alla upp på berget men jag åkte hem något jag ångra direkt. Tänkte att jag måsta va lugn för att jag skulle jobba dagen efter, men de hade vare för jävla kul.
Men vart sängen ist. Somna riktigt snabbt. Vart lite sliten. 21 tmmars drickande med ½ timmes sömn emellan.

På söndan vart de fest igen efter jobbet. Då ba det av till Hedsta. Jag, Färne, Skoglund och Lillman. Sen gick vi ner till lite folk. Trevligt trevligt.

Förlorade iaf den här veckan på viktminskartävlingen. Men de visste jag redan att jag skulle göra. Långfreda med alkohol sen igen plus svullning å mamma har lega hemma sjuk å äte dåligt.
Men ska vinna sen.
Tränade lite ikväll. Kunde ju inte va sämre=P Hon skicka på facebook att hon gått ett varv runt byn så jag lära ju göra nå jag å.

På måndag börjar jag gå på teorikväll å. Så hoppas på att mitt tillstånd kommersnart så kanske jag får de där kortet nångång.
Vart sist i familjen. Nu har alla utom jag. Lillebror fick sitt i onsdas.

På lördag blir de kanske Boda Borg å. Kul som fan. Fyller ju år då och vill hitta på nå. Säg till om ni vill följa med. Desto fler desto roligare. Sen blir de nog krogen. Har inte planerat nå å inte bjude hit nån lr nå.

Sitter å lyssnar på Ken Ring och funderar på om jag ska gå å lägga mej lr om jag ska se film. Vill inte va uppe så länge så jag inte vaknar för ens mitt på dan men känns som jag inte kommer kunna sova.

RSS 2.0