Kryssning ikväll

Sitter nu på Bursen på väg ner till stockholm. Trött som fan men vågar inte sova ifall jag råkar snarka. Vart inte Allt för många timmars sömn i natt, tänkte lägga mej halv 10 igår och en stund funderade jag till och med om jag skulle sova med dörren öppen, hade vädrat men jag vart så trött så jag orka verkligen inte kliva upp och stänga. Till slut va de bara gå upp för jag vart så jäkla pissnödig. Men så klart så skulle man piggna till. Efter klockan 2 somna jag någon gång och larmet tar ställt på klockan 5. Här på Bursen är de lite segt, ingen film eller nå igång och vi har 1 och en halv timme kvar. Insåg precis att de inte kan ha gått så himla segt för sist jag kolla på klockan tar den prick 8 och då hade vi åkt en timme redan. Tiden sprang visst iväg:) när vi anländer i stockholm blir de direkt till att käka, båda vi är hungrig som fan. Sen blir de till att fördriva tiden i 6 timmar eller något sånt tills vi ska ta oss ut till båten. Jag ska väl se om jag lyckas hitta en klänning att gå ikväll? Drygt bara att springa runt med väskorna. Men men de går nog bra. Å man får tänka positivt, vi ska ju på kryssning:) så vid halv 8 eller nå går båten mot åbo:) någon mer som ska dit? Ska blir riktigt kul, längtar som fan. Varken jag eller sofie har vare iväg på kryssning förut. Har beställt både middag och frukost så jag hoppas de blir gott:) segt att man förlag jobba på måndag bara, skapligt seg man kommer vara och va ovant de kommer bli, har ju inte jobba på 3,5 vecka.

Tända ljus, öl och klackar

Fattar inte varförjag är så fruktansvärt trött idag, lyckades ju sova hela natten utan att vakna en enda gång. Somnade till och med med mobilen i handen med ett påbörjat skrivet sms.

Inte orka gjort så mycke idag. Har tvättat 4 maskiner, diskat lite, städa lite i badrummet. Seg som fan men hoppas de släpper för jag vägrar komma hem å de är stökigt sen.

Stökigt

Tänkte tända upp lite ljus, ta mej en öl, på med klackarna och sätta lite fart snart. Ska bara till tvättstugan en sväng först.

Fan va de låter som att de regnar då, har just nu persiennerna nere men de hörs fast jag har musik på at de öser ner. Roligt att gå ut så, eller inte! Å mitt paraply ligger nere i mitt skåp på jobbet.
Fan vad jag önskar att jag hade en tvättmaskin i lägenheten. Tänkte ju försöka be om en ny men nu törs jag inte. När jag va på väg till tvättsugan i morse så prata jag smått med en granne och hon skulle göra en isammling och köpa blommer från oss i hyreshuset. Han hade åkt på en stroke och blivit förlamnad i ena sidan. Känns inte direkt som läge och börja fråga om man kan få saker till lägenheten då.

Någon som har nån bra städmusik att skicka till mej? Nån bra spotify spellista eller något? Har lyssna på min musik så jag vill höra något annat för en gångs skull.

Våga inte köpa BH

När jag va i Birsta igår så tänkte jag att jag skulle koll ifall de fans större BH storlekar i en affär, och ja de gjorde de. Vart så glad när jag såg att de fanns flera i den storleken jag använder. Så kommer tjejen som jobbar där fram och frågar om hon kan hjälpa mej. Ja säger jag och blir glad för hon visste ju vart de fanns och vad som fanns slipper jag leta igenom massa själv.

Gick in och skulle prova och hpon kommer in och tittar och känner och säger att jag har helt fel och de är jag själv medveten om emn itne så extremt.
Jag använder 80F och hon sprang och hämta nya och nya och till slut prova jag en BH som aldrig sutte så bra och skönt på mej. Hon tyckte att jag skulle totaländra storlek från 80F till 75J eller 75K. Öhh!

Ska jag få ännu svårare att hitta? Men satan va bra den satt men ville inte ha den ändå för jag tyckte inte alls om utseendet på den.

Men ville ändå köpa 80F för de fanns till och med sånna som man kunde ta bort banden på men efter att hon sagt att jag ska ha helt annan storlek så våga jag inte köpa den. Illa!!

Nu ångrar jag mej stort för senare gick jag in på Lindex och köpte lika som jag alltid köper, så jävla tråkigt men enda stället jag hittar storleken på.

Någon som har tips på vart man kan köpa större BHar så snälla säg till! Så less på att aldrig hitta en BH som ser bra ut och sitter bra,

Önskar jag hade pengsr och kunde operera ner mina bröst, hatar att ha  stora, dom är inge överdrivet stor men de är ett helvete när man ska hitta storlekar och man får ont i nacken som fan om man har bikini.

Nu börjar de närma sej

Skärpning igen nu! Inte skrive på jätte länge. Vad har jag gjort sen sist då?

Festa lite då å då, vart en 3 dagars i helgen, trevligt som fan. Fredagen spenderades i Hennan med lillebror, vi drog ner på pubkväll på campingen där=)

Lördagen vart det crusing i Delsbo och tro om en Linda vart brydd. En person stod och vinka baom en bil och ropa mitt namn, inte fatta jag att de va mej han mena för varför skulle han prata med mej? hmm. Låtsades som inget och fortsatte prata med Annika och sen kommer han fram ist och börjar prata md mej.
Vart aningen brydd för jag har aldrig prata med han i mitt liv tror jag. Med tydligen har han försökt vinka å ropa på mej nån mer gång men jag märker ju så klart inget=P

Söndagen vart de utgång på Järnvägs. Va as trött på kvällen, somnade til medans jag vänta på att Kristin skulle höra av sej å jag kunde komma. Hade jätte trevligt där hos henne och Jonas och början av tiden på krogen. Dansa och hade trevligt tills Patrik kommer fram och ska börja prata och göra mej på jätte dåligt humör, ville bara hem. Gick ut, ringde lillebror och fråga om han ville hämta mej sen in och sa till dom jag va med. Stämningen dog totalt och kände mej taskig mot alla om jag skulle va kvar, kändes som den skulle bli förstörd för dom med.
I Hennan vart det vattenrutchekana med Jenna och Rebecca trots de fula vädret. Kul som fan och dom älska de. Åkte även tidigare i veckan med dom och Virre=)
Jenna som bara är 2 år vill åka helt själv ändå uppifrån men de fick hon inte. Lite väl liten för de=P

Vi blåste även massa såpbubblor, stora och vi vuxna tyckte nog att de va roligare än barnen, eller hur Nadde? =P

Rebecca och Jenna gör stor bubblor 

Emil och jag va iväg och fiska en sväng men jag fick ro största delen tyckte jag. =P

Har även varit i Örnåsen och klippt 2 täkter=P Kul å köra traktor ju, fast lillebror klagar hela tiden på att jag stegrar med traktorn=P

Bolinder Mungtell
Är den inte söt så säg=P

Igår va jag och Jonas iväg till Birsta och shoppa, hitta lite saker och mycke pengar spenderades. Sen vart jag bjuden på mat av en kompis och så kolla vi på en Beck film, sen va jag och Jonas iväg och bada, eller jag bada medans han banga.

Idag har jag tvättat 4 maskiner, ska när som helst upp och hänga upp sista maskinen. Donar på lite i lägenheten som vanligt.

Va även in till Annika på vägen till Sundsvall, stackarn ligger på Hudiksvalls sjukhus med gallsten. Plocka ihop lite filmer och tog med min bärbara dvd så hon kunde låna å roa sej lite iaf, hade bara 3 kanaler där och hon vet inte hur länge hon måste vara kvar där.

Nu börjar det närma sej lördag och kryssning. Ska börja packa lite idag och se vad jag ska ha med mej. Ska bli sjukt jävla kul, aldrig vare iväg förut. Längtar som fan!!!!


Dags att vakna nu damen

Ligger i sängen och väntar på att damen i soffan ska vakna. Är tråkigt att ligga vaken själv. Knappt sove nå i natt, haft sån sjudundrans mensvärk så fy fan. Har lega å vride å vänt mej hela natten, inte veta hur jag ska ha lega för de gjort så ont. Skulle iväg å träna kl 7 men palla fan inte de med den värken. Ska slänga mej i duschen snart sen packa ihop lite kläder åxå så. Jag ska ju bege mej till skogen. Ska till hennan och träffa 2 av mina systerdöttrar Jenna och Rebecca:) även sugen att gå ner på pubkväll så få se vad emil säger om han är sugen kanske:) annars blir de kanske fiske lr nå, vad vet jag:)

Jävla skit

Nån kryssning vart de då inte=( Tydligen skulle man vara 23 år å jag är bara 21. Efter allt stök å bök så lyckades vi med att vi kunde åka, va slut på resor men dom fixa åt oss så vi kunde åka. Men när vi väl skulle boka ville hon ha födelsenr och då säger jag 89 så visa de sej att jag var för ung. Jävla skit då. Trodde de var 21 år ja.

Men men blir nog Stockholm i ställe och grönan och krogen.

Efter vi sprunge runt så gick jag och fikade med Annika sen gick vi å kika lite. Nu är vi hemma hos mej och jag lagar mat åt henne. Sofie ringde och va sugen att dra ner på Nore så vi ska snart ner och möta upp henne å dra iväg å bada.

Underbar känsla

Är på riktigt bra humör nu=) Dagen börja inte lika bra, vakna med en en jävla huvevärk och världens mesvärk.
Men pallra mej ner på gymmet och fy fan va skönt. De är verkligen helt underbart att träna måste jag säga, fattar inte varför jag aldrig förr gjort de. Fast då höll jag väll igång ändå men ändå.
De är en sån skön känsla.

Klarade även av att springa mitt mål idag åxå. Inte orka springa de på flera månader men idag så, helt underbart, är super glad. Nu ka jag börja försöka om att kämpa till att göra en bättre tid på de.

För er kanske de inte är så långt men för mej som är tjock och otränad är de, de.

De stärker mej att klara, å en dag ska jag vara tillbaka i samma form som jag var en gång i tiden.

Nu ska jag käka lite sen ska jag och Sofie gå ner och kolla om de finns nån trevlig kryssning tills nästa helg.


Mysigt här

Fränt! Första gången jag lyckas komma in på bloggen med mobilen:) Ligger nu i min renbäddade säng, riktigt härligt kan jag lova. Sån härlig känsla att lägga sej när de är ny bäddat:) kommer nog sova bra i natt. Läre försöka sova strax å. Ska ju upp klockan 8 imorgon bitti. Jag och sofie ska iväg och träna halv 10. Ska bli riktigt skönt, men känns som min andning är värre igen, men får väl se hur de går. Ska försöka kämpa på hyfsat ändå:) hittade äntligen min körkortsbok åxå, låg där jag hade för mej, i väskan:p måste börja läsa nu, fast inte i natt. Men läre börja tok kämpa nu med de. Sov så gott alla :)

Help me!!!!

Precis hemkommen från Nore. Har tjata hela dagen på att nån ska iväg å bada med mej men ingen vill. Tråki ni är=P Men nu ikväll skrev jag med Alex och han va på=)
Va sjukt jävla skönt i vattnet, as varmt och härligt.

Å va smart jag är då! Sätter upp mina grusiga fötter i soffan.

N'e nu ska jag byta om s[ jag slipper sitta i bl;ta underkl'der.

What a fuck!! Vissa tecken och bokst'ver funkar inte. Hur fixar jag de! fr[getecken funkar inte. Help me!!!!!!!

Planerar resa

Sitter och planerar en semester resa nu. Prata med Kristin och både hon och jag är as sugen, men synd att Annika banga ur. Så nu behöver vi hitta 2 stycken som vill följa med oss.

Vi tänkte ta min bil och åka till Leksand sommarland och leka a oss lite och festa. Vore riktigt kul, bara hoppas att de blir av.

Sen ska väl jag och Sofie iväg antingen på kryssning eller till Stockholm och roa oss. Vi får väl se vad vi väljer. Vore kul båda delarna=)

Imorgon ska man vara duktig åxå, ska försöka lägga mej i tid ikväll så jag tar mej upp. Vi ska iväg och träna halv 10 imorgon bitti, kommer vara död ja.

Har kanske lyckas sälja en bil åt pappa å=) Får väl se om han vill ha den, kanske ska komma å titta på den till helgen.

Någon mer som är intresserad av att köpa bil lr kanske skoter?
En Ford Eskott, En Renalut nånting och en mxz 440. Hör av er om ni är intresserad.


Du är saknad<3

Skrev nyss med Toffe, han loggade in på msn. Du är saknad vännen kan jag lova!<3
Tycker du måste komma till Sverige å hälsa på snart, kanske att du kommer i höst=) Jag håller tummarna.

Håller på värmer på maten som jag hade kvar sen idag. Gott ska de bli=)

Å klockan börjar bli mycke med å jag har inte komme längre med städningen, skärpning Linda!
Fast vi skyller på dej Toffe=P Låter bra va? Hehe näe men så kul å höra från dej. Önskar jag haft pengar att komma å hälsa på dej. Men nån gång så läre jag fan de.

Jag skulle fan behöva damsuga  utomhus. Fortfarande glassplitter på backen ute sen du slog sönder rutan och gick in. Å smart som man är går man alltid barbota här utanför så man får titt som tätt glassplitter i fötterna.

Näe men nu jävlar är de skärpning! Städning sen får man se vad som händer. Skulle ha vare iväg å träna, man får väl se. Å sugen på dricka öl som fan men inge alls att dricka förutom likör 43.


Fastna i soffan

De här va ju inge bra, fastna här som vanligt. Inte flytta mej från soffan än. Men filmen va jättebra, riktigt söt och den suta ju fint=) hihi.

Men nu ska jag i alla fall slita mej här ifrån och fortsätta. Måste ju få ordning här så jag trivs och man kan ta hem folk igen. Inge roligt när de ser ut så här.

Pappa berätta att han pratat med min kusin Fredrik å att han va sugen på dra till Hudik eller vad de va och köra gocart. Så vi kanske sk samla ihop ett gäng och göra de. Satan va kul, älskar sånt där. Å då jävlar ska jag äa er=P Jag är ju inte så kass som folk tror bara för att jag är tjej=D

Lika ville jag på boda borg men lillebror banga. Fan va tråk, hade ju vare riktigt kul, inte vare där på flera år.

Näe fortsätta med storstädning=)

Bjuden på lunch

Satt å börja kolla klart på Niko På väg mot stjärnorna då pappa kom å fråga om jag ville ha mat=)
Han och mamma tänte beställa mat från Fu man lou nu hur de stavas å fråga om jag åxå ville ha. Gött som fan va de å mätt blev man. Å hälften kvar i kylen så jag kan äta sen åxå=)
Å så skicka dom med räkchips åxå=) Snällt! Jag som älskar räkchips=P

Nu ska jag se klart filmen sen fotsätta med städningen. Skulle vilja bada men vet inte vem som skulle kunna tänka sej.


Nu är de beställt =)

Nu jäklar börjar de bli lite ordning här. Tage i tur med disken, fort bort nästan allt från golvet. Ska hänga in kläder i garderoben å nu blir de damma, dammsua och torka golvet.
Sen ska jag ta tag i mina skåp, ska städa och äändra om i dom. Har så otroligt mycke saker, samlat på mej i någrar år. De är kul att ha mycke å välja på om man väl skulle göra nå men gör ju aldrig de.
Skulle man ha middag här vore de ju kul men de har jag aldrig. Får väl se till att de blir av nån gång så man får användning av sakerna.

Köksgrejjer kommer jag då aldrig gå nöd på, har mer än va en vanlig vyxen människa brukar ha. Å glas=) jag älskar glas.
Men de är så tråkigt, dom bara står, använder dom aldrig typ. Så fort nån är hit på fest så tar dom alltid dom tråkigaste glasen, dom verkar inte törsa ta nå som ser finare ut. Fattar inte varför, glas är ju till för att användas.

Ska även städa garderoben och ändra om i den, slänga ut de jag inte kan ha i förrådet. Bara tar upp onödig plats nu och jag hittar inget.

Mamma å pappa va i en sväng nyss åxå, dom drack kaffe å titta på när jag diska å städa sen åkte vi ner på Oves golv & färg. Nu har jag beställt tapet, och gruvar mej för hur de kommer att bli. Men alla tyckte den tapten och de va den jag va mest inne på åxå men orolig att de blir för mörkt. Men skulle jag ta den ljusa skulle de bli för ljust och jag skulle ledsna på en gång. Så jag tro nog att jag valt rätt.
Frågan är bara vart jag ska göra av med alla saker jag har när dom ska komma å fixa de. Jag har ju inte direkt lite saker och förrådet är fullt. Man kan nog ställa lite vid köksdelen men allt får inte plats där.
Ähh de löser sej nog=)

Nu sa jag fortsätta dona på lite här medans jag har energin kvar. Känner mej mycke piggare och gladare idag=D

Ni räddade min natt

Igår hade jag verkligen en av mina sämre dagar. Vart så glad när ni kom igår, blev på så otroligt mycke bättre humör.
Fick besök av Emil (lillebror) och hans kompisar Tim, Felix och Joel. Dom tog en sväng ner på Ljusdal och sen dök dom in här, skapligt brydd jag vart. Kolla på ett avsnitt av "2 och en halv män" och dom drack kaffe.
Tror itne Tim va någon vidare expert på att göra kaffe, för första gången vart det as starkt och andra gången smaka det bara vatten=P

Kollade på lite fler avsnitt av "2 och en halv män" sen börja jag kolla på "Niko På väg mot stjärnorna". Verka varaen jätte söt film, jag som älskar barnfilmer.
Orkade inte se klart den igår så pausade och ska kolla klart på den idag men först så ska jag städa.

Tappade orken och energin igår till att göra de. Men ställde klockan på ringning i morse, fast hoppa upp 1½ timme senare ändå=P Inte van längre att kliva upp tidigt.

De är fan skitmysko nu! Jag drömmer aldrig, eller kommer aldrig ihåg att jag drömt något, men nu har jag drömt 2 eller 3 nätter i rad.

Jag på inte mitt bästa humör

Näe nu ska jag sätta fart med disk och städning så de blir beboligt här åxå=)

Sjuka jävel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du är så sjuk jävla omogen! Tror du att jag intte märker nån skillnad? Du är ju fan sjuk i huve! Besatt lr nå om inte annat!
Sitter å tjatar och försöker få bilder på en ch jag vägrar, sen sitter jag vid pappas data d'r de är inbyggd cam och då trycker du konstant på camen och vägrar acceptera att jag inte tänker visa mej. Ser inte en enda jävla anledning varför jag skulle visa mej för dej.
Du fortsätter att trycka å jag hela tiden nekar. Till slut börjar du fråga vem mitt ex va å sa att du sett han, fråga om han är förlovad och om hn har en tatto på armen. 2 min senare så kommer en förfrågan på msn där mitt ex efternamn står och visningsbilden är en tatto på tatton på armen.
Så fittan göra en ny msn, låtsas vara mitt ex och börjar tjata där och tror att han ska lyckas få se mej då. Störda jävel och han fattar inte att jag fattar att de är han och inte mitt ex.
Och de sjukaste är att han gick 1 klass över mej i Ramsjö, han prata aldrig direkt med mej, bara när jag va tillsammans med hans kompis men inte före lr efter. Å nu har han börja så här. Sen vill han träffas, å själv tror han att han lyckas när han håller på så här. Sjuka jävel!

Fattar inte i huve taget varför du skriver till mej. Jag dög aldrig då, så då behöver du inte skriva till mej nu hellerm och absolut inte så.

Och du tror jag inte märker någon skillnad på er. Jag va tillsammans med killen i 2 år och vet hur han skriver och jag vet hur du skriver. Du skrev lite väl för lika dina egna ord. Dessutom ringde jag Daniel och han hade då inte gjort någon ny m.m.

Är tillbaka i Ljusdal nu iaf, lite små skönt. Så jävla uttråkad i Hennan, mamma å pappa donar hela tiden och Emil är med Simone och kompisar så man sitter ensam.

Knäppte lite kort åt pappa idag på bilarna som han ska sätta ut på blocket. Ska sätta ut Volvon, Forden och Renaluten. Nån som är intresserad?

Näe nu ska jag städa å diska upp lite här sen ska jag nog hitta på nå med Annika, jag verkar vara saknad=P

Förändrad mot nå dåligt

Sitter ute i skogen och är aningen uttråkad, finns inte alls nå att göra vad jag kommer på. Mamma och pappa är i Ljusdal och Emil är med Simone tror jag. Har hela huset för mej själv och de är inte alls kul. Vill bada men inte ensam, inge folk finns de här, alla har flyttat här ifrån och de här stället som man alltid hade kul på förut har blive dötrist!

Boring!!!!!!!!!!!!!

Snacka om tråkigt inlägg men men....

De va en sak som va planerad för semestern iaf men just nu är de, de sista jag vill göra. Sorry men inte mitt fel! Känns inte så kul när de är så här.

Va ner på campingen och köpte en cola men Emil för ett tag sen. Snacka om att de har blive tokjävladött på campingen med åren, sjuk jävla skillnad. De är så tråkigt å se. När jag jobba där då va de ju fulla stränderna med folk och fullt på husvagnsplatserna. Va alltid massa folk där och nu är de utdött.
Jag hoppas de byggs upp igen och blir desamma igen.

VEt itne ens vad jag skriva om idag, ingen fantasi och irritationer orkar jag itne ens bry mej om, stänger dom ute och glömmer bort dom så blir de bra=)

Tycker att min kära mor och far kan komma hem och spela lite Finans med mej=P Vill ha något att göra ju och de är kul med sällskapsspel. Just nu ångrar jag att jag inte tog med mej xboxen. Allting står på golvet hemma i lägenheten, sladdar och handkontroller i en påse och massa spel i en annan. Men tänkte att jag inte skulle behöva de, men de va ju en dum tanke.
Saknar faktiskt att spela tv spel, minns inte hur många måsader sen jag spela sist om de inte är ett år sen lr mer.

Fast jag har sluta med as mycket på senaste tiden. Sen jag flytta från Järpen har jag sluta spela data/tv spel, sluta baka som jag älskar, sluta laga maträtter som va god (nå annat än tortelini, pytt, mos och köttbullar), slutat med massa saker som jag tyckte om att göra förut. Vet inte varför, saknar att göa de men tappa lusten för de. FAst bakning och matlagning vet jag varför. De är så jävla tråkigt och meninglöst att göra nå gott åt sej själv, man vill ju ha någon att dela de goda med.
Fast visst när jag bodde i Järpen var de Daniel som ofast stod för matlagningen men de va för att han va mycke bättre på att laga mat än mej men jag bakade jämt och de va jag bra på men gör de aldrig längre, bara ibland när jag är i Hennan.

Jag vill få tillbaka mitt gamla liv och va som jag var när jag va yngre fast mognare då. Då träffa jag jämt massa människor och hade jätte lätt att få kontakt, men nu har jag inte alls någon aning om hur man gör, tappa förmågan totalt. Å massa saker har ändrats hos mej och jag hatar de.

Bara därför ska jag nog överraska papps med en sockerkaka och kanske lite småkakor, mina specialare som är så god=) Då kan jag lova att han blir glad. Han brukar säga åt mej titt som tätt när jag är hit att jag ska baka åt han men gör de sällan. Så undra om man ska göra de nu kanske.

Nu tror jag dom kom å dessutom, hörde en bil kom och en dörr som smälldes igen. Näe de va Emil och Simone=)

Aja ska överaska pappa nu=)

Hur kan man?

Hur tänker vissa? De förstår jag inte. Svartsjuk över saker som  ja, jag förstår inte. Ärväl ändå en jävla skillnad. Jag känner väl ändå som jag gör, ska jag styra om de å låtsas som annat lr? Hmm vissa tänker lite jävla egoistiskt och ja inte allt för smart och jag blir irriterad som fan på just den grejjen.

Igår va å mamma iväg till Bollnäs och shoppa lite. Vi skulle först ner på campingen och sola i Hennan men när vi kom ner va de ju apdåligt väder, molning och blåsigt. Jag lyckas övertala mamma om att vi skulle åka någonstans å shoppa så jag fick övningsköra lite.
Så vi hamna till slut i Bollnäs. Hitta lite små jocks och även lite kläder, riktigt nöjd.

När jag kom till Ljusdal vart jag as sugen på dricka nån öl. Tänkte dra till Hennan på pubkväll men vart inte så för Emme visste inte om han skulle orka så ringde Annika och vart impuls att vi skulle dricka.
Duscha och knata ner till henne och gjorde mej i ordning sen drog vi till Erica.
Hade väldigt trevligt, längsen vi va ut nu. Vart även Järnvägs men som vanligt nu för tiden tycker jag att de suger att gå utr på krogen. Känns som jag växt ifrån de. Helt annat å sitta på pubkväll, prata, lyssna på musik å ta nåra öl, de blir en helt annan stämning.

Känns iaf som jag växt ifrån sånna saker, att jag lekt klart. Tråkig tjej! Ja men de känns som jag festa loss tillräckligt under åren och jag vill starta ett nytt liv, önskar även jag kunde hitta någon och bilda familj och allt.
Men de känns som de är långt kvar tills dess.
Jag måste lyckas bygga upp mej själv innan jag kommer lyckas hitta någon och klara av att försöka seriöst.
Just nu är jag för osäker i mej själv och för långt nere för att klara av.
De skulle va någon med världens längsta stubin ist som hade ett sjudundrans jävla tålamod. För jag kan va så jäkla velig, jag kan bete mej som ett svin, mitt humör kan ändras över en sekund och jag misstolkar saker jätte lätt i de skicket jag är i nu.
Men jag vet inte längre hur jag ska växa och bygga upp mej. Känns som jag tappa orken helt, energin har försvunnit och jag vet inte längre om de är värt att försöka.

A iaf kvällen/natten sluta med efterfest på 4-5 pers. Ena kände nog sej aningen utanför och drog till slut. Stackarn men va fan. Han snodde fan mina öl å. Är man snäll och bjuder på en halv så dricker han upp den sen när jag vänder mej bort så snor han den andra och dricker upp den med så jafg vart utan själv.

Imorse vart jag bjuden på frukost av Annika, macka och cola. Sen drog jag iväg och bada med Jonas, Tessan och Jocke på Nore. Frös som fan gjorde jag och satan va mitt hår blev sandigt. Vart lite sandkrig och dom skulle ju så klart häva de mesta i mitt uppsatta, tupperade, spayade hår.

När jag kom hem så va de duschen som gällde sen ner till Annika igen. Hon va/är barnvakt åt lille Elias, satan vilken underbart söt och go unge. Skulle sitta å va med mej hela tiden. Skulle Annika göra något så va de jag som skulle måsta göra de.

Har vräkt i oss chips och varma mackor ikväll och kolla på lite filmer och nu ska vi när som helst lägga oss och sova. Inte direkt trött å har fullt med tankar i huve men man får väl försöka somna ändå.

Tack till er som finns här för mej<3 Men känner inte att jag orkar prata med någon alls om hur jag mår, har börja stänga in allt för mej själv och vet inte om de är bättre lr sämre.
Ledsen att jag stöter bort er men har inte orken. Ha tålamod med mej! Jag vill inte mista er<3


Ramla ner igen

Så va man tillbaka igen då med självmordstankar och helvete, ner i de mörka. Ska jag aldrig få må bra? Verkar fan inte så.
Har tappat all kraft och ork. Jag orkar inte bry mej längre, är itne ens intresserad längre av att försöka bygga upp mej själv ännu en gång.
Jag orkar itne bry mej om dom jag har ikring mej, orkar inte bete mej normalt, tappat humöret totalt igen och jag orkar inte ens anstänga mej till att försöka vara trevlig.

Jag förstår om ni lämnar mej, man har inte allt tålamod i världen, jag förstår om ni lämnar mej. Folk har gjort de förut och jag vet att folk kommer forsätta göra de tills jag väl lyckats bygga upp mej själv rejält.
De är långt dit och jag tror jag inte klarar av de. Jag omringas av för mycke mörker nu och vill mest bara va ensam, medans vissa är mer än välkommna, dom jag itne direkt känner.
Jag vet att jag stött bort er nära och jag är jätte ledsen för de. Men jag har inte orkat, inte haft kraft att hålla den mask jag behöver. Orkar heller inte prata med någon.

Förlåt! Försök håll ut!

Jag vet itne längre om de är värt att försöka kämpa mer, jag har kämpat i så många år och de blir inte bättre. Skulle de bli skillnad nu? Tror inte de. De finns liksom inget att kämpa för.
Jag har liksom bara mej själv, visst familj men hur mycke finns dom egentligen där? Jo älskade lilleberor<3 mitt allt här i världen!
Jag kan inte förstå att du är så jävla snäll och underbar mot mej, med tanke på vad jag gjorde mot dej förut. Du har ett hjärta av guld och mycke mycke mer där till. De finns inte ord att beskriva dej Emil<3

Är i Hennan nu och vill bara hem, vill vara ensam, låsa in mej i lägenheten, dra ner persijennerna (ingen aning om hur man stavar till de), lägga mej i soffa och nöta "The O.C".

Jag önskar du va hemma lillebror, men du kommer inte för ens imorgon. Jag saknar dej som fan!


Följ min blogg här

http://www.bloglovin.com/blog/1173590/lindabackman?claim=xugvnpa2gep">Följ min blogg med bloglovin</a>

Nu jävlar ska jag ta tag i de

Vart en tidig kväll på jobbet igår, riktigt skönt. Vart strömavbrott i hela Ljusdal, Järvsö m.m. så vi kunde inte göra nå alls så vi passade på att göra så mycke som möjligt. Lämpligt de för då la vi på turbo sen och bestämde oss att vi skulle bli klar till halv å ca 20 i så lämna vi stället.

Har sove väldigt oroligt, fattar inte varför. Jag brukar sova as still, rär mej knappt, bara ibland men i natt, whoo! Hr vakna 3 gånger bara under 1 timme av att jag ligger i motsatt håll, på snedden, lite trångt är de å.

Men nu är jag uppe iaf, har duscha och skulle vela äte frukost men tror inte att jag har något och orkar inte ställa me och gräva i kylskåpet. Skulle vilja haft mjölk så jag kunde göra en proteindrink, men men.

Har bestämt mej att idag då jävlar ska jag ta tag med min vikt igen. Börja fundera igår, gick ju ner 4 kg på en vecka med att bara äta annorlunda. Så nu fattar jag inte varför jag itne fortsatte ännu mer. Ska göra de nu iaf och börja röra mej på de åxå, får nog ner en hund idag=) Min lille tjockis, nu ska vi gå ner i vikt gumman.

Mamma och jag har gjort nya regler nu på tävlingen, nu blir de månadsvinst bara, 300 kr i resecheck=)
Hon går och tro att hon ska vinna tanta där=P Men de kan hon fetinggkömma!=D
Kämpar hon så kämpar jag ännu mer och de vet hon. Jag kan som fan bara jag vill. Tänk att ha någon att träna med va jävla bra de vore då. Någon att ut å springa å massa. Men vem vill träna med en tjockis som knappt orkar nå än? Skillnad när man gick i 7an och sprang på typ samma tid som tjejer som träna mer än 7 gånger i veckan och jag hade aldrig hållt på att träna i hela mitt liv. Men jag måste ha med någon som är bättre för att lyckas, kämpar som fan då för jag vägrar visa mej mycke sämre.

Mina mål är att springa 2½ km på 12 min igen (sprang eljuspåret (stava) i Ramsjö på 12 min nånting), komma i mina kockbyxor=P (lite udda men dom är grymt skön att ha som mjukisbyxor), gå ner flera storlekar, minska storleken på mina bröst (så ska jag sedan försöka be om en förmisnkning),

Näe nu jävlar måste jag sätta fart här, börjar jobba om 45 min men vill vara där om en kvart. Ska skynda mej att klä på mej nu å dra ner, sen blir de iväg på körskolan=)

Fick mej att tänka till

Blir bara sämre å sämre på att blogga ja, men har inte haft nån som helst lust lr ork till de. Mått dåligt å bara inte orka med.

Midsommar
Midsommar spenderades med detta härliga gäng.
Började med att jag åkte till Hennan på natten, lillebror kom och hämtade mej. Kom på att jag skulle spendera min midsommardag där fast de vart inte riktigt som jag tänkt mej. Redan på natten börja jag å brorsan leta efter öl att dricka. Jag tänkte inte på att bolaget va stängt just den dag jag va ledig så jag borde ha handlat en vecka innan, så vi tok leta och till slut vart de jätte bråttom ner till Ljusdal och där vart man en tag så de kändes mest onödigt att åka tillbaka. Jag stanna kvar för de hade blive bestämt att de skulle va fest hos mej.
Vajätte trevlgt, många skratt, sanning eller konsekvens och jag har aldrig vart de, försök till ihopparning men de verka inte lyckas.
Träffa lite nytt folk och dom verka jätte trevlig=) Får se till att styra upp en till fest snart, skulle ju ha en i fredas men pallade seriöst inte. Jag va sjuk och mådde skit psykiskt. Känns som jag håller på falla tillbaka ner i hålet, hamnar tillbaka till att behöva ta alkolholen för att orka med, att slippa tänka. Vägrar ha de så, så jag drog till Hennan.
Jag har verkligen världens underbaraste lillebror<3
I Hennan vart de sterio byte i Emils och min bil=) Tack lillebror, snäll du är som lånar ut din=D Så måsta vi ju ut å prova då, visst grejjen va bara att jag skulle kunna koppla in mobilen till den men ändå.
Vi tog oss en sväng till Ljusdal, köpte cigg, sprang in och pissa, hämta nån öl för vi kom på att vi vart sugen att gå ner på campingen å ta 1 öl lr 2, va ju pubkväll. Sen är de skillnad om jag sittter ochh dricker med lillebror än om jag har en fest.
Hade jätte trevligt där och träffa även på en tant som fick mej att tänka om lite grann. De va lite udda att vi kom in på de men de va nog bra=)
Gick på toa å där inne va de ju ett gäng med damer, börja prata med dom och dom kom från Jämtland och hade släktträff i Hennan varje år. Jag sa att jag jobbat där och de va en som kände igen mej men jag sa att jag va 30 kg smalare så vore inte så konstigt om dom inte kände igen mej. Helst plötsligt kom vi in på ätstörningar och alkohol problem. Hon berätta om hur hon hade haft de och de va inte lockande för 5 öre.
Hon berätta att hon vela ha många barn tex men lyckades bara att få 1 pga hennes kraftiga ätstörningar.
De va många saker som man tog in så man börja nog tänka om lite, blir nog inte fingrarna i halsen lika mycke i framtiden iaf.
De va nog mest en diskutionskväll men väldigt trevlig sådan. Satt å diskutera med 2 st om ålder och att folk tycker att man ska se ut och vara på ett visst sätt, tycker sånt är så jävla fel. Man ska väl va som man själv är och se ut som man själv vill, känns det bra att ha på sej ett visst klädsplagg så ska man inte tveka.
Man känner sej säkrare när man har något man trivs och gillar än nått man inte gillar.
Bara för att man är en viss ålder ska man väl inte måstaa gå å handla i tantaffärer och sluta handla på gina, jc å alla sånna. Så jävla fel!

När de stängde så vart de efterfest hos dom som spela och sjöng, fast va inte där så länge, drog iväg bort, något som inte va så smart. Åkte ifrån Hennan utan lägenhetsnyckel, jävla osmart då! Skulle på släktträff åxå så lyckas få tag på Carola, duschade där så de skulle bara vara att sminka sej sen när kl blev lite mer.
Va as fint väder och fick ett sms av Sofie, hon undra om jag ville komma och sola med henne, lätt men va fan jag harde ju inge badkläder. De enda jag hade var ett par högklackade stövlar nu varför jag tog med dom? =S hmm och några linnen och klänningar som jag skulle välja på att ha på kvällen och även extra underkläder så kom på att jag kunde ju bada i underkläder då så Carola skjutsa mej till Nore där alla kolla på mej som fan när jag gick över stranden och leta efter Sofie. Lite lätt packning, Ryggsäck, stor handväska med långärmad  hängandes på, och ett par stövlar i handen. Folk sttirra och flina skapligt=P
Låg där i några timmar å satan va skönt de va. Strax efter 3 kom lillebror och plocka upp mej och han skjutsa hem mej så jag fick duscha igen och sminka mej.

Väl på släktträffen va jag jätte trött och inge piggelin alls. Ville bara hem och krypa ner i sängen. De va den dagen jag kände  mej som värst, lika på natten låg jag å febern öka som fan, hela jävla sängen va dyngsur, illa som fan.
Vart as tidig kväll iaf, orka inte a social, orka inte prata lr nå. Dom trodde nog jag va sur lr nå men va bara inte nå piggelin.

Släktträff
Carro och Camilla

Släktträff
Malin och Wilma

Släktträff
Mamma och pappa

Släktträff
Fölket sitter å käkar

Släktträff
Lille söta Moa med sitt snygga sätt att äta på=)

Släktträff
Sen vart de lite kubbspel

På söndagen va jag inte alls nå piggelin heller mn mot eftermiddan börja jag på bli bättre, bestämde mej för att haka på Annika å hennes föräldrar på Delsbostämman, det kom även Carro W=)

Delsbost'mman
Jag på Delsbostämman (ser ut som ett häxtroll lr nå)

Delsbostämma
Carro och Annika på Delsbostämman

Å nu är de inte länge tills min semester börjar. ¤ st dagar kvar att jobba sen jävlar, 3½ veckas semester. Ska bli underbart!!!!


RSS 2.0