De behövde jag

Ett stort tack till min chef som erbjöd sej av jobba halva min dag ida. Har lyckats sova några fler timmar i natt, helt underbart! De behövde jag verkligen.
Jag hoppas verkligen att de fortsätter så, å att deinte bra va idag.

Kändes som att de inte gjorde allt för jätte mycke om jag gav bort de här passet. Satt här om dagen å räkna på timmarna, jag kommer nog upp i heltid. Kanske inte helt nu när jag gav bort de här men nära på iaf. 
Vart många långpass, skönt som fan. 
De behövs verkligen som man kan göra något i sommar iaf. Skippar Stockholm iaf har jag bestämt. Har inte råd. Räkna på att jag kommer ha 4000 kr att leva på tills den 27 juli å då är min semester nästan slut. Lyckat! Men jag vill ju verkligen få körkortet så snabbt som möjligt så pengarna får gå dit i fösta hand.
Jag får väl bosätta mej på Örnåsen å njuta. Fiska, sola, bada, basta å bara ta de lugnt å dricka nån öl. Å där har man ju ingen chans att spendera pengar iaf.
Näe men där vill jag spendera rätt mycke tid iaf, inte gjort de på flera sommrar nu, bara kort.  

Men nått ska man väl ta sej råd att hitta på. Leksand måste ju bara bli av och tältning på stränder. Lr hur brudar!?!?

Å den 3 juli är det släktträff å=) Längtar, ska bli sjukt kul. Pappas sida är så tajt, lr va tills farmor och farfar gick bort. Men nu blir de mer sällan vi hittar på nå tillsammans men nu börjar vi iaf försöka å de är jag glad för. Vi måste hålla ihop, jag vill hade de som förr, då vi träffades jätte ofta, hitta på massa saker tillsammans.

Funderar på att gå ner på banken lr om jag tar det nästa månad, tror jag skjuter upp de så har jag mer pengar på semestern. Ska fixa så jag flyttar över mer pengar till fonden varje månad och sen ska jag börja pension spara=P Hahaha. Fan va seriös jag blive.
Ni somkänner mej läre bli brydd, de är jag själv. Jag trodde ite ens att jag skulle bli 20 år gammal när jag nådde så apjävla dåligt å nu pratar jag om pension spara. Tror jag har börjat må bättre=P

Näe om man ska slänga sej i duschen å göra nån nytta. Ska nog iaf ta mej runt kyrksjön har jag tänkt. Gjort de 2 dagar i rad så lär väl fortsätta=)

Nu rasar de igen =´(

Önskar jag hade sömntabletter men samtidigt vill jag inte ta för jag vet själv hur jag funkar, mår jag dåligt lr är på sämre humör så överdoserar jag. Jag är inte rädd att jag skulle göra de utan är mer rädd att jag skulle göra de å inte tar mej upp till jobbet lr så. Att jag blir trött lr dålig igen. Förut gick jag i skolan å då va de ju skit samma men nu är mitt liv mer seriöst.
Har inte gjort nå sånt här på ett år så döm inget, gjorde förut och vet inte om jag skule göra igen men jag har gjort å man vet aldrig, skulle kunna göra fler gånger, de har jag ingen aning om. När man mår riktigt dåligt vet man inte helt vad man håller på med och de bara händer, inget jag styr över.
Folk tjatar ständigt att jag borde skaffa sömntabletter för att jag sover så dåligt i perioder men dom vet inte vad dom säger egentligen.
Ni får gärna kommentera och tycka att jag är extremt omogen men jag vågar stå för de och de är inge tyck synd om mej lr nå sånt.

Trodde jag skulle få må bra längre men näe, så vart de inte. Vet inte vad som hände men jag orka inte längre va social av mej lr engagera mej. Förlåt att jag knappt hör av mej längre, å när vi väl hörs så är jag så kortfattad som man kan bli. Förlåt! Jag har inte orka vara glad, trevlig och social.

Sen i helgen börja tankar komma tillbaka. En dag dök upp upp i mitt huvud mer än någonsin, den dyker upp var och varannan dag men nu är de dygnet runt konstant. 24 november 2006. Dagen jag ångrar mest av allt, mitt livs största misstag. Jag hatar mej själv för att jag tog detta beslut.
Jag tycker de är skit jobbigt varje gång nån berättar att dom ska få men samtidigt är jag överlycklig för allas skull.

Mina ätstörningar har blive bara värre nu åxå, har väldigt svårt att behålla de jag äter. De känns as hemskt när jag jobbar, då vägrar jag ju gå in å göra nå, de är skit svårt och jobbigt. Jag får sån jävla ångest och känner mej så jävla äcklig. Vill bara få upp de!

Folk förstår inte hur saker å ting är om dom inte vare med om lr känt själv, dom kan inte föreställa sej, bara dömma.

Jag har iaf världens underbaraste lillbror Emil Bäckman<3 Han finns alltid å stöttar en när man behöver han. Han är inte den som visar känslor men när de behövs så kan han. Jag finns här för dej lillebror och jag vet at du alltid finns här för mej. Älskar dej Emil<3

Va iväg på Nore med Sofie igår, men vi låg inte så länge. Vart så jävla molningt efter ett tag, drygt som fan spec när man är ledig.
Imorse va de möte på jobbet, hade inge å säga alls, jag som alltid brukar babbla på då. Va på tok för trött, orkar inte engagera mej så mycke till nå alls längre. Försöker bara hålla mej vaken.

Va på körskolan igår och idag. Igår slarva jag en massa men idag va jag mycke bättre. Nästa gång ska vi köra en annan stäcka så får vi se hur de går då, sen bilr de ner på köpingen=)

Har börja känt behovet av att börja dricka igen, fan säger jag bara! Vill inte behöva använda alkoholen som bedövning. Jag kom ifrån de och de kändes underbart men nu är de tillbaka.

Tror jag fått in en sten i handen, så jävla störigt och ömt. Får inte ut den heller, less! Haft den där sen i fredas. 

Näe u ska jag kryoa  säng å försöka sova, se om man lyckas sova i natt. Jobbar inte dubbelpaass imorgon som jag skulle, Lars erbjöds sej att ta halv passet, 


Kanske ni tycker jag överreagerar, men ni känner inte de jag känner!

Nu va de en evighet sen sist men men. Vad har jag gjort senaste tiden då?

Vi har ju vare på Torön och de va aningen roligt! Satan va kul jag hade=) Började med förfest hos mej, med singstar och alkohol för vissa av oss. Fin fint lät de haha=P
Sen bar de av mot Järvsö. När vi kom in till bordet säger bandet å här har vi Siblla gängett å=P Å jag hade ju inte boka nå i Sibylla lr nå, dom bara kände igen oss, lite pinsamt=P hehe men skojjigt!
Dom nämde vårat bord/gäng under hela kvällen, kom fram med micken till oss å jag kan ju förstå lite varför åxå=P hehe. Jag å Sofie hördes ju inte direkt lite, de lät nog lite som att vi skulle haft mick fast vi itne hade de.

Här kommer lite bilder från kvällen=)

Jag, Sofie, Carola och Erika
Jag, Sofie, Carola och Erika sjunger singstar

Åse, Sofie, Carola och Erika
Åse, Sofie, Carola och Erika sjunger singstar

Åse och Erika
Åse och Erika sjunger med i allsången

Sofie och jag
Sofie och jag på Torön

Bandet
Bandet

Åse, Erika, Carola och sofie
Åse, Erika, Carola och Sofie

Jag, Sofie och Erika
Jag, Sofie och Erika på väg hem

Va en riktigt rolig kväll som bara måste göras om=D

Sen på torsdagen åkte jag till Hennan, tog ledigt på fredan så jag kunde träffa Carro, Joel och Moa mer=)
De var en trevligt men samtidigt lite jobbig helg. Ni tycker nog att jag förstorar de hela men ni känner inte de jag känner, ni vet inte hur de känns för mej.  Jag älskar att de händer för alla er men samtidigt blir de skit jobboigt för mej, jag vet att jag åxå kunna haft.
Sen stå på bådas sidor är riktigt svårt, jag vet hur de känns. Hur råder man någon som vill till att inte göra när man vet att de kan vara ett livs jobbigaste sak? Men de där löser nog sej de åxå.

Moa och Carro
Moa och Carro i Hennan

Joel
Joel i Hennan

Carro, Moa och Emil
Carro, Moa och Emil i Hennan

Moa har ätit=P
Jag, Carro och Moa tog en promenad ner till campingen och fikade


På fredagen var vi på grill och pubkväll på Hennans camping. Riktgit trevligt! AS BRA persner som sjunger och spelar, super god mat, as bra grillat men jag kunde inte äta mycke som vanligt nu för tiden. Lyckades få i mej 1 tredjedel av talriken medans alla andra vid bordet åt upp allt sitt.

Pappa, Joel och Carro
Pappa, Joel och Carro på campigen

eric broden och per engman
Eric Broden och Per Engman som sjöng och spela under kvällen

Dagen efter mådde man iaf som man förtjäna. Kom hem kl 7 på morgonen, efterfest i stuga 2, följde med Per och Eric dit, va även så hyper smart och tappa bort min väska men carro skjutsa mej några timmar senare så kunde jag leta efter den.
I stuga 2 sa dom att jag itne haft med mej någon väska när jag kom, lyckat=P Åkte vidare till stuga 6 där Per och Eric bodde och där på stolen låg den. Underbart! Jag kunde köpa min efterlängtade cola.
När jag kommer in å ska handla säger han som har de: Du ser ut som jag känner mj idag. haha snällt! =P Fast jag såg fan mer än sliten ut.
Badade i Hennasjön å för att piggna till lite å=P Kallt som satan men va skönt ändå. Emil och Simone titta bara på och Simone trodde inte jag skulle våga.

Nån timme senare bar de av ner på Ljusdal där de va crusing, fast den såg inte jag mycke av, lära ju hem och göra mej i ordning å cykla ner i SPÖREGNET å jobba natt. Sluta kl 4 å då va vädret bättre.

Igår va man bra nog trött och gjorde inge alls, kolla på film, va till Annika å kolla på mer film och tjocka i oss, sov även där.

Imorse hoppa jag upp kl 6, skulle iväg på körskolan, trött som fan och slarvig. Å jag ger mej inte med växelspaken, är för hårdhänt med den, men speglarna börjar komma in automatiskt.

Sen cykl jag iväg till mammas jobb och hämta min bikini ifall de skulle bli att jag å sofie ska sola å bada idag som vi nu ska snart=D
Sen tog jag även ett varv runt kyrksjön å sen hem å nu sitter jag här, har koka lite pasta till sallad.
Kokade även ägg men glömde bort dom lite. Har en sån där grejj som blir svart å röd så man ser när äggen är klar, den blev hel svart! Hmm inte så smart jag!

Näe nu ska jag slänga mej i duschen sen bege mej ner till Sofie.


Missat larm

Ställde klockan på ringning både igår och idag så har inte blive mycke sömn, lite trött och de kommer väl kännas ikväll kan jag tänka mej.

V å luncha med Annika igår på Märtas, kände mej så stolt och duktig! Jag köpte inte toastskagen med strips, jag tog ist sallads buffé och ist för cola tog jag kolsyrat vatten. Sen tänkte vi fika efter men vi sket i de, va så mätt ändå sen kände jag samvente sa emot. Även när mamma kom så fråga hon om jag ville ha korv med bröd men skippade brödet.

Börjar få in de här och d är skönt, visst jag har fuska flera gånger men ändå har jag gått ner. Vart 3 kg förra veckan å 1 kg än så länge den här veckan. Fast med ikväll så går jag väl upp.

Jag, Carola, Sofie, Erika och Åse ska ju på Torön ikväll. Först singstar hos mej sen vidare å tjöcka i oss å sjunga på Torön. Ska bli riktigt skoj! Längtar som fan tills kl 5 när dom kommer.

Är nästan helt klar med lägenheten, bara lite små saker kvar som ska in i hyllan, och bordet ska in från förådet. Vart bra så här tyckte jag, mycke bättre, å vart större på nå sätt.

Efter jag å Annika käka igår så gick vi å shoppa lite, lr jag shoppa mn hon gick med mej. Köpte parfym och sminka på parfyshoppen sen så köpte jag 2 klänningar lr linnen (vet inte va man ska kalla de)  på fifty fifty. När jag kom hem så skulle jag visa mamma dom sen så inser jag att tjejen missat att ta av dom där larmgrejjorna på kläderna så måste dit idag igen. Lyckat!

Mamma å jag färga håret på varandra igår, dela på 2. Hon fick brunt hår och jag svart. Så blir de fan jämt för mej. Ska bli brunt men jag får kölsvart! Men de gör inge för de brukar gå ut rätt så snabbt. Å förr så färga jag alltid svart.

Visst i fan! Läre hämta mammas cykel å, glömde den när vi va å käka. Annika gick ju så jag jorde ju åxå de då å den flög ut huve mitt.

Fan va jag är glad över att jag aldrig ser min granne hemma, hoppar upp på morgon å direkt höjjer upp volymen å lika på kvällarna kan jag ha högt. Å som nu några kvällar när vi har sjunge singstsar haha. Låter ju inte lite de=P Men satan va kul de är alltså, måste verkligen skaffa mej ett sånt när jag får pengar.

Näe nu ska jag ta å fortsätta här å dona, så skönt att de börjar bli ordning i lägenheten.


Skum gubbe

Ja då var min jobbar helg klar, 32½ timme på 3 dagar. Sen har jag ju jobba mer i veckan å men vart en liten lång helg. Går ju as bra nu för tiden att jobba långpassen, förut ett tag klara jag itne de för min rygg.

Va in en as skum gubbe idag, gick in, kollade runt mot alla dörrar inne på jobbet sen titta mo mej och säger:ni stänger 10 va? Jag säger ja å sen gick han. Gick till andra sidan av rondellen och vände, gick på baksidan av vårat jobb. Jag å Åse bestämde att vi skulle låsa dörren så vi gjorde de. Sen såg vi att polisen parkerat längre bort, hade stått där på olika platser runt i kring i en timme typ.

Men nu är man äntligen ledig å fan va underbart, fast jag hade kunna jobba mer men ska bli skänt ändå. Ska städa som en tok och få klart allt här. Har nog komme på helt och hållet hur jag ska göra nu=) Få se hur de blir då. Ska bara få fingrarna ur arslet och ta itu med skiten bara.

Visst i fan, tror jag har körlektion imorgon, undra när. Läre kolla så jag vet hur jag ska ställa kl. Minns jag inte fel så är de 07,30. Lite segt men vore skönt som fan. Komma upp i tid och dona sen ska jag iväg å luncha med Annika, synd att inte Kristin kunde följa med=(

Näe nu ska jag dona på som fan, försöka hitta energin. Får väl fuska i mej en öl och tända upp lite ljus och släcka ner så ska de nog gå bra som fan=)


Lägg dej inte i när du inte vet nått

Vart så irriterad nyss, en person börjar fråga om jag inte va ut igår, näe säger jag å berättar att jag jobbat och han frågar hela natten? näe säger jag men jobbade 12-21,30 igår sen jobba jag 12-22,30 idag å lika imorgon så känns inte så lämpligt at ut å festa då.
Å då skrev han: jag såg dej inte på Stadt och inte hos ..... heller. Å jag skre näe jag jobba ju och sen har jg inte blive bjuden så visste inte heller ens att de va nå fest där. Då säger han at jag kan ju gå dit ändå. Men jag känner inte för att gå till en som jag vare bra kompis med om jag inte blir bjuden, jag känner att vill personen ha dit mej så bjuder personen mej. Å vi är inte ens spec nära längre så jag beryr mej inte om dom har fest, jag har nya vänner, vänner som finns där, vänner som verkligen bryr sej, vänner som verkligen beter sej som vänner.
Men iaf då börjar han skriva att livet går inte ut på att sitta hemma å sura hela dagarna för att man inte får en inbjudan.
Människan vet inte i huve taget vad jag gör på dagar/kvällar/nätter, han vet inte vilka jag umgås med och han vet itne ett endaste dugg. Jag har andra vänner som jag umgås och har kul med.
Och sen börjar han kriva att jag måste ut å festa loss som fan och hitta vänner, supa som fan, ut på krogen å få kontaktmed folk.
Fatta jag har vänner och man måste inte festa för att hitta vänner. Men de va jävligt svårt att fatta och dessutom festar jag knappt längre, jag kan ha kul ut alkohol, kan gå på krogen nykter, dansa och ha kul.
Sen skrev massa mer å men orkar inte skriva massa. Men jag vart så jäkla less när han sitter å skriver så där när han inte vet något i huvet taget om mej, vet inte vad jag gör och inte gör. Då kan han ju bara hålla käften.

Jobbat långpass idag, blive van dom nu, känns itne alls så lång som förut. Vi börja ha öppet en timme längre idag å. Blir lika imorgon å. timmar=pengar=)

Hade riktgit kul igår efter jobbet. Jag och Sofie sjöng singstar haha. Fan hur e lät å saan va vi skratta men fan va kul de va=)
Å på tisdag blir de mer=P

Underbart!

Hade en helt underbar dag igår. Hoppade upp strax innan halv 6, gick iväg och hde körlektion sen, gick bra så nästa gången ska jag gå vidare. Han sa även att jag har mest teori kvar så jag måste börja tok plugga nu. Han sa att jag nog kortet i augusti. Så surt att han ska ha semester snart annars hade jag kunna haft de tidigare, men men, Hoppas att de ploppar fram en plsats åt mej till halkbanan nu i juli annars måster jag vänta till augusti.

På vägen hem prata jag med Sofie, vi skulle ut å gå sen ut på standen men vart bara handla frukt och sen stranden. Vi köpte flera olika sorters meloner och en annanas. As gott! Va på stranden från 11 till 3. Varmt å skönt som fan, även i vattnet. Man skulle kunna ligga i hur länge som helst, vi hoppa även från den där bryggan ute i vattnet.
Fick mej som lite färg, underbart! Sen vart de tillbaka å jobba, kom dit med andan i halsen hehe.
När vi skulle hem från stranden så hade Sofies edja fastna så vi fick ropa på nå småpöjkar som kunde hjälpa oss för vi lyckades inte. Sen hem till Sofie där jag skulle duscha, när jag skulle börja klä av mej kommer jag på jobbar kläderna helvete! Så ringdemamma å hoppades på att hon hade sluta, å hon sluta 1 men som tur var va hon kvar och kunde hämta mej.
HEm, duscha, packa ihop jobbarkläderna och ner på jobbet. Så cykla från stranden till Sofie, hem till mej, duscha, paca kläder och ner på jobbet tog mej 30 minuter. Lite stressad man kände sej.

Va mycke på jobbet igår så vi vart inte klar för ens kvart över 10. Hade inte hunne gjort en enda sak innan vi stängde.
Hoppas att de itne blir tok jävla mycke i helgen eftersom jag har långpass, å imorgon börjar vi ju även ha öppet 1 timme längre men de blir mer pengar å de är härligt!

Nu ska jag fortsätta dona på sen cykla ner på jobbet. På måndag och tisdag måste jag göra klart min lägenhet för på tisdag kl 5 kommer gänget=) Å vi ska äga på Torön, haha.

Bara en månad minus 2 dagar kvar tills jag går på semester å, underbart!!!!!!


Första gången på många år!

Va ner å fika med Kristin igår, va på finess, Carro kom dit åxå så hon satte sej med oss. Gött va de å jag fuska, ops! Sen tog vi en tur ute på köpingen, kolla på skor och kläder. Vart 2000 kr fattigare=( Men nu har jag 2 nya klänningar, 2 nya bikini (dom hade jag beställt men hämta ut dom igår) sen så massa små jocks på dollar. Köpte även 2 blommor, se om jag kan få dom att överleva. Tänkte ge ett nytt försök å se om jag orkar vattna dom den här gången. Otroligt ändå att mina hållt som dom gjort, kan säga en sak, de tar några månader innan en blomma dör när man aldrig vattnar dom typ.
Kristin ville ha med mej på tranan igår så vi leta skjuts som bara den. Vi skulle va typ nykter, dricka 3 st lr nå för jag skulle ju upp å h körlektion 07,30 men vi lyckas inte fixa nå skjuts så vart hemma ist. Kan säga nu i efterhand att jag är jävligt glad för de, för fatta va jävla trött jag skulle vara. Skulle va hemma vid 4 lr nå och upp halv 6.
La mej å såg ett avsnitt av 2 och en halv män ist sen kröp jag ner i sängen och sov.

När jag vakna i morse insåg jag en sak, en mer än bra sådan. Jag mår bra! För första gången sen i 8an mår jag bra. Mådde ju skit när jag va yngre men i 8an mådde jag bra men i 9an gick de utför igen men nu mår jag äntligen bra igen. Så jävla underbart!
Har fått nya vänner som inte är falsk, som man inte bara duger för ibland när de passar dom lr inte finns nå bättre utan hela tiden, jag är som medräknad i gänget om man säger så.
De går bra på jobbet, jag håller på ta körkort, jag smider planer för pluggning men nu är de nog lagt på hyllan för ett tag och jag har lugnat ner mej så inni helvete med festandet. Oftast nu när jag dricker kan jag ta några st för gott sen känner jag att de räcker, många tycker jag låter jätte tråkig säkert men jag kan lova att de är underbart att ha fått den insikten. Förut festade jag absolut minst 3 gånger i veckan, en period va jag nykter 4 dagar på 5 veckor. Till slut en morgon när jag vakna ringde jag till mamma och grät, sa nu orkar jag inte mer, jag vill ha hjälp.
Jag orkade inte dricka som jag gjorde mer, så fort jag mådde dåligt så drack jag å dåligt mådde jag ju hela tiden, sen så blev jag ju även festsugen hela tiden åxå. Jag skakade om jag inte tog nått, jag va på as dåligt humör och höll knappt på ta mej upp r sängen. De va skit jobbigt!  
Den morgonen kände jag att jag fått nog, jag måsta göra något. Men inte fan kunde jag de, vart ju fortfarande festarsugen å fortsatte men inte lika krafitgit. Å genom att jag ringt å sagt så där till mamma då så skämdes jag hela tiden när hon lr pappa kom för de lyckas ju alltid stå öl burkar här å dom säger: Skulle inte du sluta dricka?

Å lillebror<3 Han är den som visa mest att han är emot att jag drack så där. Va här å försöktee få mej på andra tankar, vi va ute å gick å såg på film å så säger han: Jag skulle bott här i Ljusdal jag å så hade vi kunna vare ute å gått å massa så du inte dricker så där mer. Å varje gång jag sagt att jag ska dricka lr att jag har drucke så har han vare emot de på ett helt annat sätt än andra och de har funnits en oro där som ingen annan.

Men nu är de helt underbart! Känner att jag kan ha lika kul nykter om inte roligare. Jag kan gå ut på krogen och knappt drucke nå, jag kan ställa mej på dansgolvet och dansa, något jag aldrig skulle gjort förut.
Jag har vuxit i mej själv nå så otroligt, mycke sen jag börja jobba.
Men tänk er själv, kunna vakna upp dagen efter och känna sej pigg och glad, inte vara bakis, inte ha minnesluckor, kanske inte skämt ut sej som man kanske gjort om man vare full å inte veta riktigt va man håller på med och man går inte upp i vikt lika mycke.
Tänk själv, min mamma, pappa och lillebror är nog väldigt glad och väldigt förvånad att jag fått den synen, även jag själv. Något jag inte trodde skulle hända men jodå.
Med rätt personer kan man ha hur kul som helst nykter åxå.

Så nu mår jag bättre än på många år.
Jag har lägenhet, jobb, bil, skoter, på g med körkort, komme ifrån alkoholen, blive av med ätstörningarna halvt (dom kommer i perioder men vare borta mycke mer), jag har nya äkta vänner.

Nu ringer klocka för fullt igen, klev upp halv 6 å hämta tvätten men nu läre jag väl gör mej i ordning lite snabbt, ska går till körskolan om 20 minuter. Hoppas de går hyfsat, inte kört på 2 veckor lr va är de nu? MEn ar boka nån lektion nu iaf så de är skönt, de går framåt.

Fusk!

Nu har jag tvättat båda maskinerna, nu ska de bara torkas. Har inte riktigt den där städar orken.
HHar nyss duschat och ska nu iväg å ta en fika med Kristin=) Vet att jag itne får för mej själv men palla orka köra så hårt, då kommer jag nog aldrig klara. Tror ändå att jag gått ner nu, men jag svulla ju som fan dom 2 förra veckorna och orka inte ens bry mej i de. Sa på måndag ska jag börja va nyttigare igen.
Men nu ska de bli ändring men ska nog inte köra så hyper extremt stenhårt som jag tänkte. De klarar nog inte jag. Vet ju inte va jag skulle laga isf. Skippa att äta massa saker.

Men men nu ska jag kliva i skona och knata ner=)


Lite gulligt=)

Fick ett gulligt medelande igår på facebook. Kände mej lite taskig som inte minns att jag träffat dej=S Men minns iaf att jag sa till till bror att han skulle ta dit dej=P Å han gjorde väl de till slut då antar jag=P hehe

Nu va diskberget taget å gu så underbart! Ska snart hänga in lite tvätt, skulle egentligen göra dom här sakerna igår men va så jävla trött så orkade inte ens kolla på film, la mej å sov ist.
Å jävla piss väder då! När jag vakna imorse vid 7 tiden så va de strålande sol men nu är de bara vit grått på himlen. Tråk tråk tråk! Vart ingen solning för mej, fast de kanske är bra så jag donar på här ist. Tänkte städa skafferi åxå, känner mej duktig nu.
Känns bättre nu när jag möblerar om och vet att jag ska tapetsera om. Visst ja, jag måste ringa hyresvärden.

Hitta en dunderbra spotify spellista, måste säga att de är som om jag själv skulle gjort den. Precis exakt min musik smak, fast dom flesta låtarna har jag aldrig hört men dom är grym. De är en extrem brlandning och jag älskar den=)

Tror nog jag ska ha kvar så här som jag möblerar, vart som en liten myshörna med sffan, trångt men ändå lite småmysgt å sov bättre när jag hade sängen där=)
Får väl se hur resultatet blir när det är klart. Kanske lägger ut någon bild bara jag hittar grejjen lr sladden så jag kan lägga in alla bilder från telen. Har ju sluta använda digitalkameran sen jag fick min telefon. Kameran på telen är ju bättre och så är de så skönt att slippa gå runt med 2 sakeratt hålla reda på. Jag är ju itne nån expert på att hålla reda på mina saker. Tappar ju till och med bort mina egna byxor som jag använder, då är de fan illa!

Fan nu har jag glömt att äta frukost idag! Jag som skulle äta de varje dag.

Näe om man ska fortsätta dona på lite, sen ska jag nog kanske spela lite tv spel. Va så sjukligt länge sen jag spela nu sist. Haft den ståendes urkopplad på golvet i flera månader. Spela ju as ofta förut men aldrig nu längre. Önskar mina andra xbox funka, skulle ju få hjälp men vart ju inte så. Men ska försöka hitta nån som kan hjälpa mej. Om jag får hjälp så hoppas jag verkligen att alla spel är kvar på den, har för mej att de va 73 spel på den och de va massa roliga barn spel som jag älska=) hehe barnspel är ju roligast.
Annars är de Tony Hawk och Need for speed spelen som gäller. Skjut spel har jag alltid suge på, lr när jag va yngre var jag bättre. Minns jag spela jämt bond på mitt nintendo 64.
Undra om jag har de här lr om Emil har de kvar i Söderhamn sen han låna de. Måste fan provspela de nått tag=P Nån som vill spela Maro kart med mej?


De trodde jag inte

Ställde klockan på ringning i morse, orkade inte kliva upp, men nu en timme senare är jag uppe.

Ringde nyss pappa  hörde va de skulle kosta å försäkra bilen å allt, så jag vet hur mycke jag ska flytta över. Bestämde mej för att betala hela försäkringen på en å samma gång, skönast de!

Trodde de skulle va piss väder idag med take på hur de va igår när jag jobba men näe då, ståralnde sol. Helt underbart och jag är ledig=)
Ska dona på lite sen ska jag ta på mej bikinin och lägga mej å sola i slänten, försöka få lite färg.

Va mer som händer idag har jag ingen aning om, mer än att städa då. Allt måste va klart om en vecka för då kommer gänget, å jävlar va kul vi ska ha tjejer!

Jag 

Näe nu ska jag dona på lite så jag hinner ut i solen sen =D

Singstar!

Nu är allt ikopplat förutom Annikas ps2.Har ju fått låna de av henne så jag och jobbarkompisarna kan få låna de å ha lite förfest på tisdag. Först blir de alkohol och singstar här sen bär de av mot Torön med mat och allsång=) Ska bli riktigt trevligt.
Har även koppla i sladden mellan daa och tv så äntligen kan jag kolla emellan igen. Underbart! Så drygt å kolla på dataskärmen. Skulle behöva massa skivor så jag kan brnna ut å tömma datan lite grann, den är så full tror jag.

Ska snart prova å se om jag får igång singstar sen blir de nog en film och sova. Orkar inte göra något ikväll så kryper ner i soffan.


Äntligen!!

Äntligen ledig!!!!!! Gu så skönt fast sen jobbar jag rejält i helgen ist. Men de blir pengar.

När jag sluta som gick jag ner på Hagmans? Tror de är de som är nedanför jobbet, hmm. Aja iaf så gick jag dit och kikade på lite tapeter, ska ju tapetsera om min lägenhet. Hitta ett par som skulle kunna duga. Önskar jag hade en 2a ist. Hitta många tapeter som jag skulle vilja ha, hitta tapeter till Örnåsen åxå, både till Emils och mitt kök och till hans och mitt tv rum.
Sen köpte vi lite mat och sen hjälpte jag na lite. Å nu är jag hemma och har nyss städat badrummet och duschat, så nu är de fint där.
Ska strax ta tag i min disk och hänga in kläder i garderoben. Ska koppla i lite apparater som xbox, dvd, förstärkare, tv så man kan lyssna på lite musik och titta på lite film. Sen är de inte mycke kvar här. Ska bära in mitt köksbord å se om de passar bra så som jag möblerat om.

Å underbart glad jag vart idag då=) Fick tillbaka pengarna på skatten, rik men dom är borta strax igen=( Ska flytta över minst 6500 till mamma och sen ska jag ställa på bilen, besikta den och försäkra den å allt å vi räkna ut på att de skulle gå på 3000 tror jag så då har jag itne så mycke kvar av dom. Ska nog be mamma ta hand om dom åt mej så jag låter bli dom tills jag VERKLIGEN behöver dom ist. De är ju så extremt mycke jag vill göra i sommar så är i stort behov av pengar.

Längtar som fan till leksand, Stockholm, tälta-på-strandpartyn!!

Näe nu ska jag fortsätta här så ska jag kanske gå ner till Annika sen, får se hur pigg/trött jag är när jag är klar.


Min helg

Helgen spenderades i Hennan och Härnösand. På lördag eftermidda åkte jag å Emil till Hennan, vi tog en promenad till Felix mendans vi vänta på mat sen gick vi hem, lr jag gick Emil blev skjutsad av Felix på trampmoppen.
Åt as goda grillspett sen åkte Jag, Emil och Felix och fiska lite. Felix fick 4, jag 7 och Emil 25. Han va skapligt less på att ta av fiskarna hela tiden, frågade om ingen ville byta drag emd han och ville åka hem. Sen kolla vi på bröllopsfotografen med mamma å pappa.

På söndag tog Emil och jag en tur till Härnösand. Mötte upp Nadde och Malin med barn på marknaden, Emil och jag köpte as god krydda. Sen åkte vi ut till Malin och fika. Senare kom Carro å sen följde vi med henne och sa hej till Joel och Moa.
Sen bar det av hemmåt igen, va hemma vid 9 på kvällen och kl 10 fick jag nån fix ide att jag skulle börja möblera om. Så jag vände upp och ner på lägenheten å stöka omkring. Men vid halv 1 kände jag att nu får jag fan inte hålla på längre, skulle upp om några timmar å jobba dubbelpass.
Men de gick bra, kände mej inte ens trött en gång.

Men nu jäklarlär jag sätta fart, läre slänga i mej frukost och klä på mej ett linne å strumpor sen skynda mej ner och jobba. Börjar egentligen itne för ens halv men skäönt å va där i tid så man kan dona på i seg takt, morgontakt.

Crusing

Igår var de crusing i Hudiksvall, jag, Annika Jonsson, Emil Bäckman och Mikael Hendriksson va dit en sväng. Ingen vidare fart där nere men va trevligt ändå.
Träffa Carro West en stund=) Sprang ut till henne från bilen och hon såg Emil och säger till mej: Känn på min pulls, känn, känn på min pulls, här! känn min pulls=P Hehe

Va på donken å käka å där dök André och Patric Larsson upp. Emil besämde sej för att stanna kvar och åka med dom hem, hade åxå vela stanna kvar, men men.
På vägen hem körde vi på en grävling, inte så fint! Nått på bilen vart intryckt.

Fick hjälp att skruva ner sängen igår, snällt som fan! Så vvill någon köpa en loftsäng 140 med skrivbord så är de bara säga till.

Nu sitter jag å Emil å väntar på att pizzerian ska öppna om den inte redan gjort de, vilken frukost! Men va fan de är dagen efter men jag är ändå pigg som fan. Tog de rätt lugnt igår.
Sen får ma se hur dagen slutar. Har många alterntiv, jobbigt! Vad ska man välja? Vet ju va de mest lutar åt men vore kul å va här å. A man får väl se.

Ska snart gå å slänga in tvätten i torktummlarn, håller på att tvätta här på morgonen.

Hade vela lagt mej å sola jag men de är loppis på andra sidan vägen så vore inte så snyggt å läögga sej i bikini här ute på gräset då.

Trodde jag ja!

Sån tur hade jag inte att jag skulle få sova en hela natt utan att vakna massa. De vände inte, va väl för trött så jag lckades sova igår, verkar va lika igen.
Men skönt iaf att de är fredag och jag har ledig helg. Jobbar till 4 idag å sen så är  jag ledig.
Lillebror kanske kommer idag, får se hur han gör, vi kanske ska dricka lite lr bara ta de lugnt. De är så kul att han vill umgås igen. Sen han träffa Simone så har han börja vilja umgåts mer, jätte kul=)

Jobbade dubbelpass igår, lite drygt men gick bra. Vart väldigt förvånad faktiskt å på ett bra sett=)

Och Torön är bokad den 15, ska bli riktigt kul, Synd att inte Linneá kan följa med. Börjar med sing star hos mej sen till Torön med mat och allsång. Längtar som fan!

Näe nu ska jag klä på mej och cykla till jobbet om 10 minuter, sminka mej orkar jag då inte göra som vanligt. Orkar inte bry mej om de längre när jag jobbar, så skönt!


Börjar de vända?

Solade en sväng igår innan jobbet, försökte fixa till min extremt fula bränna. Tur den börjar se lite bättre ut nu.
Jobbade med Åse och Sofie=) Va riktigt trött, lika som alltid nu senaste tiden. Jävla sömn! Men nu funderar jag på om den ska vända lr om den tog igen i natt. Sova hela 7 timmar i natt Vakna inte en enda gång. Helt jävla tok underbart!!
Hoppade upp, duscha tog på mej bikinin och höörlurnarna å gick ut å la mej på en filt på gräset utanför fönstret. Mén solen ville inte va framme nå länge, vart sora moln så vart bara kallt när de blåste, så jag rulla ihop filten och gick in ist. Gjorde mej lite frukost å insåg att jag glömt bort all min mat som jag har i kylen. Måste laga lite imorgon, göra en sallad lr nå.

Idag jobbar jag dubbelpass, skulle egentligen dit en halvtimme tidigare å lära upp mej en ny sak men han hade inte tid så de blir någon annan gång. Skönt ändå slipper man stå där lika länge, blir länge ändå men. Jag hoppas dagen går snabbt å att allt flyter på bra ikväll.
Sen imorgon jobbar jag dag å jävlar inamma va skönt de ska bli! Sen är jag ledig lördag och söndag och jag å lillebror har fundering på att åka å hälsa på våra systrar om dom har tid för oss=)



De börjar falla på plats!

Nu har de vare extremttyst här igen, har inte haft nån ork alls att skriva nå sen har jag vare rätt som upptagen dom senaste dagarna.

När skrev jag sist då? Vad har hänt under tiden? hmm

Umgåts en del med Annika och Kristin, tage hål i örnonen, lunchat en hel del, jobbat, köppt mina höga skor=P Å spenderat upp hela min lön i princip.

Hade en helt underbar dag igår.
Började med lunch på kina med Sofie, Palle va även där så han satt med oss. Sen gick jag och köpte 2 stycken bed head hårsprayer på Syrran och jag. Sen cykla jag iväg till Erica och Marlene=) Vi tog filtar och satt å sola nere på gräsmattan där de va massa spindlar, läskigt=´( Höll knappt på törsa sätta mej på filten igen men efter ett tag så. Efter ett tag kom Veronica och Frida=)
Vi va ute i 3 timmar och jag fick en snukligt ful bränna. De går ett streck på brösten, ena delen är brun och andra vit, ena halva delen av armen är röd och andra vid och andra armen vit. En del av ryggen är brun. Satt lite halvvänd mot dom andra när vi satt å prata hela tiden så vart ju inte allt för fint. Får väl jobba på min bränna sen, funderar på att gå ut å lägga mej snart.
Sen tog jag cykeln och skynda mej hem, lämna mitt paket från Erica=) och mina hårsprayer sen skynda mej ner på Salladsbaren där jag mötte upp Annika och Kristin. Jag och Annika åt sallad och de blev bara fel. Först fick jag utan annanas och med ärtor och äckelpeckel majs men de skulle va tvärt om. Andra gången fick jag feffironi ist för rödlök. Jävla kassa jävlar! Fel båda gångerna.
När vi äte gick vi å köpte dricka och lösgodis och gick mot stationen, tog bussen till Hudik där vi skulle gå på bio, Sex and the city 2. Underbar film, älskar ju den serien så=)
Sen vart de bussen hem igen å satan va trött man va när man kom hem, va i Ljusdal vi halv ett och kunde i somna på en gång å som vanligt kan jag inte sova på nätterna. Vaknar och somnar om konstant, blir så less. Hoppa upp kl 8 imorse för då hade jag lega vaken å försökt sova tillräckligt länge så satte mej vid datan och tänkte och kolla min mejl och hade fått från voddler. Selma och Johanna fanns nu=P Jag som tjatat om den i evigheter, ingen har den men nu har jag sett den idag=)

Har prova bikinisar som jag har, kunde ha 2 st faktiskt men ska beställa en ny och hoppas på att jag kan ha den.

När jag satt å kolla på filmen igår så kunde jag inte sluta tänka på flickorna, Veroninca och Erica. Tänk när vi va 13-15 år<3 Undra om de hade vare lika om jag aldrig flyttat till Järpen och börja skolan där och i Åre.
Undra om vi umgåts och vare lika tajt då lr om vi skulle glidit isär ändå. En sak vet jag iaf, å de är att jag saknar er otroligt mycke och önskar man kunde vrida tillbaka tiden och ha de lika som då. <3

Jag är riktigt glad och de känns som saker faller på plats och jag har mått så mycke bättre den senaste tiden. De är underbart! Jag har fått nya vänner och ni är inte som andra jag umgåts med, förut har de vare du kan väl få följa med om du inte ska göra något annat och nu är jag auotmatiskt med räknad, jag är en i gänget.
Ska även reda ut lite med en tjej, se om vi kan börja umgås igen<3 Men de är nog en hel del som behövs pratas om först. Älskar dej tjejen<3 När de är bra mellan oss är de underbart vännen! Du vet vem du är<3

Fick även som jag ville med en annan sak, ska bli underbart med bättre=)
De blir bara bättere och bättre med mitt liv

Tror jag ska lägga mej ute å sola en sväng, se om jag vågar lägga mej i slänten lr på taket. Känns så illa när bilar åker förbi här konstant men jag vill ju inte gå upp mot dom adra lägenheterna heller. Jag har ju min slänt.

RSS 2.0